Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki jaki?

babyliss trymer + maszynka - pomocy

Polecane posty

Gość jaki jaki?

czy ktoś z Was ma jakies produkty babyliss? sa ok? chce kupic swojemu facetowi na swieta trymer do brody i nie moge sie zdecydowac ktory :) pomoze ktos?

Gość felicjannnn
ja mam ezprzewodową taki z kilkoma wymiennymi nakładkami - używam tylko tej golącej prawie na łyso (taka jak trymer bez nakładki) efekt mi się podoba nie podraznia i nadaje się do pach. nie wiem jak inne nakładki, ale mam raczej kręcony zarost i jego skracanie nie byłoby efektowne.

Gość jaki jaki?

Gość jaki jaki?
a moze lepsza bedzie w ogole innej firmy?

Gość gość
nie polecam ich, dużo lepsze produkty tworzy Panasonic, przykładowo model ER-GB60-K503 jest świetny.

Gość gość
Ja swojemu kupiłam Panasonica i jest z niego bardzo zadowolony.

Gość gość
Według mnie babyliss robi bardzo solidne i sprawdzone sprzęty. Przecież oni produkują rzeczy do salonów fryzjerskich! Mój mąż korzysta z trymera od nich, z prostą końcówką i ma go chyba od roku, a twierdzi, że bateria wciąż trzyma tak samo, nic się nie przycina i nie ciągnie włosów przy goleniu.

Gość facjo

ciekawy trymer od babylissa to t840e, który w ogóle teraz w euro rtv można kupić aż 30% taniej. to fajne urządzonko, bo zbiornik wyłapuje większość włosów i nie robi się taki bałagan. a długość strzyżenia można ustawić od 0,5 mm do nawet 30 mm, więc skala jest niezła.