Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona......19

Witam ktoś pomoże mi w sprawie alimentów??

Polecane posty

Gość zdradzona......19

mam z facetem dziecko...dziecko niedawno skonczył9o 2 lata...facet mnie zdradzał i zaniedbywał dziecko wkoncu postanowiłam odejsc...czy z powodu zdrady i zaniedbywania mogę sie starac o alimenty dla siebie lub może inaczej...o jaką kwote alimentów mogę się starać??Nie mamy ślubu.

Gość rtreer
alementy sa na dziecko na ciebie moglabys brac gdybscie mieli śłub i po rozwodzie twoja sytuacja materiala uległaby znacznego pogorszeniu

zgadzam się z wypowiedzią wyżej jeżeli nie macie ślubu to możesz się starać tylko o alimenty na dziecko

Gość rtreer
wszystko zalezy od tego ile facet zarabia, w jakim wieku jest dziecko , czy ty zarabiasz i ile

Gość zdradzona...19
no dobrze...tylko on pracuje tam gdzie popadnie..raz tu a raz tam i kasy na dziecko nie chce mi dawac chociaz ja ma...woli przepierdolic na panienki i kolegów...ma 29 lat a zachowuje sie jak wypieszczony gówniaż...pytam jeszcze raz...o jaką kwote mogę sie starać??

nie no dobra nie bede ściemniać...moja przyjaciułika jest w takiej sytuacji...ma dziecko 2 letnie i nie pracuje. obecnie mieszka z rodzicami a on pracuje tak jak napisałam ale kase zawsze ma...

Gość rtreer
niech napsize o 500zł ale dostanie jakies 300zł zalezy tez od sedziego znam przypadki gidze ktos płąci 200zł a inny 500złzalezy na jakaiego sedziego sie trafi

Zależy od dochodów ojca jakie przedstawi... od tego ile wnosi matka, od śedziny. Od kosztów utrzymania dziecka.

wielkie dzięki ;) jak ktos ma jeszcze jakies porady czy cos co sie może przydać to prosiłabym o informacje...i z góry wielkie dzięki :P