Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwooooo

ankieta

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
czyli u Ciebie na karaoke typowy zwierzyniec:)

Gość Najszybszy w mieście
ale to wtedy pozbywasz się chyba wszystkich?:) męża też?:)

Darku, bierz co chcesz. :( Jolka, obawiam się, że to jednak ja wygrywam w tym festiwalu piosenki bardzo źle zaśpiewanej. :D

dark;) Sama próbuje coś zrobić i średnio mi to wychodzi:classic_cool:Ale w końcu robota nie zając:D

oczywiście , że wszystkich - stoją na mrozie przed drzwiami i czekają jak skończe :) veru - no i tu bym się kłóciła , ale to tylko przy konfrontacji można sprawdzic :D

Ada:D Przed wejściem na kafe powinno wyskakiwać okno z pytaniem CZY ZROBIŁEŚ JUŻ WSZYSTKO I MASZ CZAS NA OPIERDALANIE?-zaznacz TAK lub NIE. Dobra 1...2...3...idę :classic_cool:🖐️

Veru - myślę , że mogłybyśmy się zdziwic zarabiając fortune i żyjąc z tantiemów , bo jeśli jesteś równie beznadziejna jak ja , to dwa takie beztalencia na jednej płycie muszą zrobic szał

W śpiewaniu jestem również beznadziejna:P Wiec jeśli chcecie poszerzyć wasz duet to wchodzę:D

Zdecydowanie jestem najlepsza w byciu najgorszą w śpiewaniu. Te wyraz twarzy nauczycielek muzyki...do dzisiaj jest mi smutno. :(

Ada, możesz. Emerytek nigdy nie jest za dużo. :D Będziemy jak Jarzębina! Jarzębina dla chorych i ubogich. Już widzę te pieniądze, sławę, trasy koncertowe po ośrodkach dla niepełnosprawnych, artykuły na Pudelku. Podnieciłam się. :(

Czuję się zaszczycona,że mogę dołączyć i liznąć tej całej sławy o której piszesz:D Również czuje podniecenie:classic_cool:

No kurwa właśnie kurwa , Ado kurwa jezus ja pierdolę. Wstydź kurwa się kurwa kura kurwa. :( Tylko kurwa ja, ja, JA kurwa mam kurewskie kurwa kurwa prawo kurwa używać kurwa jebanych w dupę wulgaryzmów kurwa , i kurwa nie życzę kurwa sobie kurwa podpierdalania mi kurwa fuchy, kurwa zrozumiano kurwa kurwa kurwa? :classic_cool: PS. KURWA.

Andro, no właśnie, fletu byśmy potrzebowały. W zamian oferujemy codziennie pucowanie w celach konserwacyjnych. Mamy ten deal?