Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwooooo

ankieta

Polecane posty

Możesz do tego dołożyć pucowanie otworem gębowym, bo prawdopodobnie jako emerytka nie masz zębów i robisz to jak nikt inny. :D

Jestem emerytka z własnym uzębieniem i co teraz? W pucowaniu tez przegrałam😭

W takim razie musimy zatrudnić ducha cafe, on sprawdzi się w roli pucownika otworem gębowym. Andro z pewnością będzie wniebowzięty. :D

oczywiście Vera ❤️ Ada, jaka Ty się ostatnio agresywna robisz. Już nie jesteś grzeczną i słabą owieczką. I nawet próbujesz mnie wkurwić. Coś niesamowitego :-) Wiesz o tym, że podkurwianie wilka to niebezpieczna zabawa?

"Już nie jesteś grzeczną i słabą owieczką"No przegiąłeś pisząc to zdanie:D:D Muszę gdzieś odreagować....:P

Bo kiedy sprzątasz podłogę na kolanach, ktoś powinien od tyłu zaatakować. Inaczej nie jest to odreagowywanie :-)

i przez was w tym roku święta będą mi się kojarzyły tylko ze sprzątaniem😭 nie z choinką, wigilia, przejęciem w oczach podczas rozpakowywania prezentów:), rodzinnym spotkaniem, śniegiem, gwiazdką, życzeniami od dziadka "no! to żebyś sobie już w tym roku kogoś znalazła wnusiu!";) tylko to sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie:-o😠- serio sprzątacie tylko przed świętami?

Jasnowidz jaki czy co?? Tak właśnie,chodzę na kolanach,chyba mi do reszty odbiło:P Sama jestem ....:( Nie mam szans na jakikolwiek atak:P

dla efektownego włamywacza mogę omyłkowo niezamknięte drzwi na taras zostawić;) tylko do mnie na 11 piętro nie chciałoby się nikomu włamywać:-o no może poza spidermanem;) chyba, ze spuści się z góry;)🖐️

Z dachu po linie zjazd, w czarnej masce. Jebnięcie z rozpędu nogami w szybę, huk rozbijającego się szkła obudzi połowę sąsiadów, a Twoje wrzaski następną połowę :-)