Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefrereretetete

JAKA JEST KOBIETA BYK?

Polecane posty

Gość nefrereretetete

jw

Gość nie wiem moze
ufff więc -pedantka -nadwrażliwa -pracowita -z poczuciem humoru -subtelna -gustowna -dyplomatyczna -kochliwa -poukładana nie asertywna

Gość ma byczy kark
:(

Gość a co z jajami?
ma?

Gość śliczna i dorodna
wydaje się ,sympatyczna i miła z dobrym gustem i przede wszystkim uporządkowana pod każdym względem.

Gość taaaak ma mam jaja
ma ma

Gość może uświadomie
niedostępna

Gość gyuhghujkm,l
romantyczna i utalentowana artystycznie

Gość jaki byk czy skorpion
a byk jest od jakiej daty

Gość nefrereretetete
od 21 kwietnia

Gość żartowałem
po dzisiejszym spotkaniu powiem wam jaka ;)

Gość hallo ich bin
gorontza

Gość mojekghythyt
Nie ma punktualnych kobiet Dla mnie jest przemiła, uśmiechnięta ,wesoła i co ważne ciepła

Gość hebgjhgyhg
ooojezu ale po niej pojechał zakłamana , dwulicowa, dodaj jeszcze modrerczyni będzie pakiet

Gość niewiele wieciert
bawi sie uczuciami ? to faktycznie znasz byczki

Gość fghfghujhguikl;
proszę Pani Byk to osoba urodziwa, utalentowana, uduchowiona i bardzo sexy. A przy tym uczciwa aż do przesady. Lubi mieć pieniądze i jeśli ich potrzebuje, wykopie je spod ziemi. Przy tym jest też bardzo wrażliwa, chociaż nie okazuje tego. Uchodzi za realistkę, w środku ukrywa romantyczkę.

Gość adadff
wejdz sobie na jakos horoskop i zobacz

Gość gildijia
jestem byczyca i ci napisze: -nie pedantka, nie inetersuja mnie sprawy domowe, duzo wychodze, jestem bardzo sexy,mam duzy temperament, dopki nie kocham nie jestem wierna, a sex zbyt lubie by zyc bez niego. kocham pieniadze- najbardziej swoje, ale prezenty tez lubie. lubie luksus, dobre jedzenie i top knajpy. cos jeszcze?

Gość Women ornut
Panie byczki :) zazwyczaj są piękne, pełne wdzięku i pogody ducha. Będąc pod wpływem planety opiekuńczej - Wenus, bardzo często posiadają talent twórczy. Do miłości kobieta Byk sama wybiera sobie partnerów. Dla amantów, którzy pragną zdobyć jej serce potrafi być niedostępna, a nawet złośliwa. Można próbować pozyskiwać jej przychylność poprzez prezenty, które bardzo lubi wcale tego nie ukrywając. Powinny być to przedmioty przede wszystkim solidne, markowe:)) ale niekoniecznie ekstrawaganckie. Dla tych szczęśliwców, których wybrała do miłosnych rozkoszy otworzy się bez granic ofiarując im niesłychane bogactwo ukrytych doznań. Zmęczyć jej nie sposób. na tyle

Gość co ty na ryujk
hej gildia ale tam wyżej pod czarnym nickiem piszą inaczej :) czy to prawda

Gość :Iujhgfd
to by sie zgadzało

Gość panna pytająca
wredna ale tak naprawde z dobrym sercem, zaborcza i zdaje sobie z tego sprawe ale ciezko jej to zmienic :( , zazdrosna, nieufna, czuła, opiekuncza, zaradna

Gość :Iujhgfd
jesli nie jesteś pedantką to nie jesteś byczką

Gość zrezygnowanyy
maja wielkie serce ale dla zwierząt :(a nie dla nas

Gość tez nie jestem pedantka
a byczka, powiedzialabym nawet balaganiara,ale: wszystkich facetow jakich mialam byli pedantami :) wiekszosc rzeczy opisanych wyzej sie zgadza

Gość zrezygnowanyy??
to jak? zaczynac od ekstrawaganckich prezentów?

Gość gildijia
niech sobie pisza co chca, osobiscie mam dobre kolezanki tez 2 byczyce, genralnie mamy jako taki porzadek,ale sprztamy jak nam przyjdzie ochota czy wyzsza koniecznosc. tak -ja mam zamilowania artystyczne, materialzm moze przejawiac sie w skapstwie lub w rozrzutnosci -zalezy jaka taktyka przyjeta.lubie ludzi dzieki ktorym moge miec lepiej, ale jezeli juz to tylko romans, do zwiazku szukam normalnego chlopaka.

Gość gildijia
chcesz zaimponowac byczycy? zapros ja do dobrej restauracji na kolacje, ubierz sie gustownie-bardziej klasa niz lans- jestesmy raczej konserwatywne,mow kogo to nie znasz, i nad jakim rozwojowym-finansowo projekem to pracujesz. wspomnij cos o swoich DROGICH pasjach, planach podrozy, o rodzinie-ale to wszystko subtelnie. dbaj o jej komfort ale nie nachalnie. jak chcesz sexu, tylko dobry hotel lub lux mieszkanie. aha- dobry zegarek, i dobre auto. to wersja randkowa. a czy chodzi tobie o zwiazek?- wtedy to co wyzej tylko nie tak intensywnie i bardziej stawiaj na komunikacje, musi czuc ze moze na ciebie liczyc, ze jestes silny, operatywny, mozesz byc ojcem dla jej dziecka, ze bedzie z toba fajnie spedzac czas, ze ja ubostwiasz ale nie jestes sluga- choc to juz sprawa indywidualna.