MANIA7 0 Napisano Grudzień 14, 2012 Witam wszystkich, mam pewien problem . Nie wiem co sie dzieje z moim cialem zdrowiem i w ogole. Dzisiaj w nocy np bylam tak chora ze nie moglam wstac goraczka zimno goraco i chcialo mi sie wymiotowac, rano wszystko ok jedynie spac mi sie chcialo po tym. Robi mi sie nie dobrze jak jezdze samochodem a nigdy tak nie mialam. Strasznie bola mnie opuszki palcy a nie wykonuje pracy rekoma, mam chore nerki, moze cos jest powiazane z tym? Pomozcie jesli mozecie. PS chlopak mysli ze jestem w ciazy ale ja uwazam ze to nie sa typowe objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MANIA7 0 Napisano Grudzień 14, 2012 Bardzo prosze o szybka odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MANIA7 0 Napisano Grudzień 14, 2012 Zapomnialam dodac ze co dwa trzy dni robi mi sie cos w konciku ust takie jakby przeciecie, smaruje nivea i na drugi dzien nie ma. Pewnie mam jakies bakterie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach