Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dahria

sukienka na studniówkę

Polecane posty

Gość dahria

okej. wiem, że mało czasu. ide na studniówkę jako osoba towarzysząca. nie chcę wyglądac super wyzywająco (z resztą nawet nie wypada). Długiej sukni w życiu nie założę, a mimo wszystko chce ładnie się prezentować. co sądzicie o takim wyborze? http://img.szafa.pl/ubrania/0/012694...ienki-asos.jpg doradźcie cos, jeszcze nie kupiłam (: a moze macie inny pomysł? figura-klepsydra 172 cm wzrostu i jakie buty? mam nude, ale myslałam o czerwonych. jesli tak, to jakie dodatki? prosze o szybką pomoc bo już mało czasu! (:

Gość dsdvs
nie otwiera sie link

Gość debi
bardzo ładna sukienka :) ...kurczę, serio mi się spodobała :D sama bym taką chciała :) butki bym nude wzięła bo z czerwonymi dodatkami mogłoby być ciut zbyt wyzywająco :)

Gość dahria
własnie tutaj zdania są podzielone, bo niektórzy uważają, że za krótka. wydaje mi się, że ta sukienka spełnia moje oczekiwania: nie rzucający się w oczy kolor, delikatna koronka i seksi wycięcie to z przodu. odsłania trochę ale tak ze smakiem. jak dla mnie. nie wiem, nie byłam nigdy na studniówce bo swoją mam za rok, ale z tego co widzę jakieś zdjęcia w necie to pożal sie boże.. jakieś świecące sukmany, wszystkie kolory tęczy albo długie takie firany. nieeee.. a dodatki mysle ze tylko jakas bransoletka i torebka bo sukienka sama w sobie jest ozdobą (: POMOOOCY! no i co z tymi butami? (:

Gość debi
bierz ją, bo jak nie to Cię znajdę i zasztyletuję :D i pożycz mi za rok...jeśli mnie będzie miał kto zaprosić xD aaa ten, a czarne na platformie nie mogą być?

Gość dahria
za rok moja studniówka! :D nie będzie za smutno tak wszystko czarne? a beżowe szpile mam, ale nie będzie też za smutno? no nie wiem... :D

Gość debi
no ok, ok. i tak nie pójdę za rok :D dużo się uśmiechaj, to nie będzie za smutno :D w sumie... te czerwone butki też kuszące :D

Gość debi
omnomnomnomn

Gość dahria
zresztą.. chyba jestem za wysoka na takie cuda :D

Gość debi
ja mam 165 i sama dziwnie się czuję w wysokich butach... :( a tak mi się podobają takie...

Gość dahria
ja 172... ;/

sukienka jak najbardziej odpowiedzni, a buty i nude i czerwone pasuje ale te co pokazalas to zdecydowanie za wysokie i bardzo nie wygodne do chodzenia . Ta platforma jest zdradliwa, wiem z doswiadczenia;-)

Gość debi
ale skoro masz wysokiego chłopaka to tylko pozazdrościć :D bo ja singielka to muszę być w miarę uniwersalnego wzrostu, bo gdyby ktoś mi wpadł w oko w jakimś klubie czy gdzieś to nie będę latać na boso, jak będzie niższy przecież :D

http://allegro.pl/czerwona-sukienka-kamienie-jak-lipsy-studniowka-i2858320875.html http://allegro.pl/sukienka-koralowa-bombka-studniowka-wesele-duza-i2858242153.html 10 styczeń waga 78,8kg, 157cm ..... jakoś leciało pomału 02.03.2012r- 66,2kg 21.03.2012r- 63,6kg 21.04.2012r- 58,1kg 27.04.2012r- 57,2kg 27.06.2012r- 52,6kg 15.07.2012r- 51,8kg - III FAZA!!!

Gość miki3333
Polecam wszystkim Paniom rajstopy i pończochy na każdą okazję!!!Bardzo duży wybór wzorów i w bardzo dobrych cenach!!!Przy zakupie kilku przedmiotów ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!!!Panowie zróbcie prezent swoim kobietkom!!!100% ZADOWOLENIA!!! Zapraszam serdecznie: http://allegro.pl/sklep/26653584_vento-shop