Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_dalej?

urodziny byłego

Polecane posty

Gość co_dalej?

no właśnie byłego, byliśmy 5 lat i nagle dowiedziałam się, że on nie wie czy mnie kocha i na tym temat się urwał - przez ponad miesiąc się nie odzywa, ba nawet nie wiem co się z nim dzieje, mamy XXI wiek a ja nie wiem co u niego, bardzo mi go brakuje i nie wiem czy kogoś ma czy nie. wiem, że ma w przyszłym tygodniu urodziny i nie mam pojęcia co mogę zrobić, jakie mu życzenia złożyć, że życzę mu dużo miłości?

Gość Ax Y
nie składaj mu zadnych zyczen

Gość weqwrqrqw
Nawiązywanie kontaktu byłoby tylko toksyczne dla ciebie. Odpuść.

Gość co_dalej?
chyba też bym tak wolała, ale ja nie chce być skończonym chamem, mam na tyle kultury i chciałabym pokazać, że ,,potrafię".... a w sumie to chyba sama siebie oszukuje ale wydaje mi sie ze żyje nadzieją ze napisze, odezwie się, cokolwiek..

Gość co_dalej?
tak tylko ze mamy wspolnych znajomych a od siebie z miszkania mogę rzucać mu kamieniami w okna a mimo to nawet raz go nie widziałam, jakby zapadł sie pod ziemię.

Gość to prawda i w dodatku
możesz złożyć, ale na pewno nie "duzo miłosci" i nne tego typu bzdety. Normlanie napisz "Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin." KONIEC.

Gość Aparat007
Ja mamodwrotna sytuacje. Kochame ja bardzo , 5 lat razem, wspanialem zwiazku, odeszla do dzis nie wiem dlaczego. Pomagalem jej wyprostowac jej zycei i finansowo i psychcznie Niedawno mielm urodziny i wiesz co ? I gowno... nawet do mnie nie zadzwonila z zyczeniami. Takze moja porada. Pierdol go serdecznie. to nie jest zdrowe inaczej bedziesz sie meczyc tak jak ja. Ja juz wychodze z tego bagna 8 miesiecy. jak tak moze postepowac z ludzmi to nie wiem. Wspolczuje i trzymaj sie dzielnie.

Gość co_dalej?
myślicie że się odezwie, porozmawiamy?

Gość nulka007
jakby chciał to by się odezwał. Jak już tak strasznie Ci zależy to tylko "wszystkiego naj z okazji urodzin", pokazesz ze nie jesteś chamem, zobaczysz co odpisze (jeśli w ogole odp) i w jakim tonie, a jak mu pożyczysz miłości i innych wspaniałomyślnych przeżyć a on nie odp to się tylko zbłaźnisz. A ja na Twoim miejscu nie pisałabym w ogóle... ale to ja.

Gość co_dalej?
też nie wiem 3dni wcześniej kochał mnie i mówił mi to prosto w oczy a po 3 dziach ze on nie wie i nie chce mnie oszukiwać... nie życze mu źle ale chciałabym zeby chociaż raz poczuł sie tak ch****o jak ja... może po prostu z czystej grzeczności napisze ,,wszystkiego najlepszego" i niech sie dzieje co che.