Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m4554

39tc, kiedy ten dzień nadejdziee

Polecane posty

Gość m4554

Witam:) Jestem w 39 tc, moja Malutka ma się urodzić w wigilię.. a mnei już tak męczy to czekanie:( Ostatnio na bieliznie mialam taka kulke śluzu bezbarwnego, czop? No nie wiem.. im bliżej porodu tym bardziej nie czuję tego porodu. Dziś się tak wierci, że masakra:) zamiast wyjść to ona sie rozpycha:)! a juz mnie tak plecy bolą i spojenie łonowe od wczoraj wieczora:(

Gość wiem że nic nie wiem.
no niestety, ale to dziecko wie najlepiej kiedy się urodzić :) Ale wyobrażam sobie Twoje zniecierpliwienie ;)

Gość katatarata
moj czop wygladał ta : Galareta o dł ok 15 cm i szer ok 4 brazowo purpurowa, wygladal ochydnie a jak odszedl to od razu wody mi polecialy. Wiec to napewno nie czop autorko

Gość katatarata
mnie zaczal bolec brzuch tak jakbym miala okres dostac. Troche zaczelam krwawic, potem zaczely sie delikatne bole na dole plecow a potem to juz polecialo....

Gość m4554
tez mysle ze to nie był czop. aczkolwiek z tego co wiem to kazdy czop wyglada inaczej:) i nie zawsze jest podbarwiony krwią:)

Gość mama007
to mógł być czop, albo jego fragment. Po odejściu czopa do2tyg. podobno i w sumie o niczym to nie świadczy. Mi wcale nie odszedł, pewnie na porodówce i nie zauważyłam. Jak maleństwo niespokojne, to też może o czymś świadczyć. Może szykuje się do drogi? Pogadaj, a nóż uda Ci się je namówić na przywitanie świata :) Szybkiego i lekkiego porodu życzę! :)

Gość wiem że nic nie wiem.
autorko dzisiaj znalazlam te strone http://apt.republika.pl/Tajemnica1.html smialo to zaden wirus itp. Tam są zdjecia szyjki macicy, z roznych faz cyklu miesięcznego. Całkiem ciekawa sprawa ktorej my nie widzimy. I mozna zobaczyc jak jest zasluzowana i kiedy. szyjka macicy w ciazy rowniez jest zaczopowana i zasluzowana. Czasem cos po prostu wyleci, ale czop jest czopem a nie glutkiem :)

Gość tygryskaaaa
Hej ja byłam 2 tyg po terminie była środa na piątek mialam się zgłosić na wywołanie do szpitala . Moja bratowa rodziła 3 lata wcześniej i też była 2 tyg po terminie.i zjadłysmy chipsy lays strong o co po 3 godz bóle i na porodowke. Więc mój.mąż uparł się ze jak zjem paczke.nieduża to.mi się nic.nie stanie i kupil. Jak to w ciazy łakoma zjadłam i co godZ 3 jsk mnie walnal ból w krzyżu tak nie wiedzialam gdzie jestem i potem to już wody i porodowka drugi raz się sprawdziło może i komuś się też sprawdzi oczywiście dzidzius zdrowy nikomu to nie zaszkodziło.