Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinajolieole

mam ochote przespać się z jakimś facetem.....

Polecane posty

Gość angelinajolieole

.. no i jestem samotna.. jak to załatwic w miarę szybko?

Gość Wyloozowany
Idz do burdelu lub daj w łapę jakiemuś prawviczkowi.

Gość angelinajolieole
wawa

Gość gąsior z otwocka
A nie masz ochoty pierw się poznać bliżej? Jakąś partyjka brydża lb w scrablle ulozysz słowo touch my pussy, wiesz taka gra stepna. Nas mężczyzn trzebe rozgrzac sloem czule pocaunki po szyjce i odbycie mmmm pomysł o tym :p

Gość sedes terminator
angelinajolieole Masz duże sterczące piersi, małą, ale krągłą pupę, sługie nogi, wąskie kostki i małe zadbane i nie śmierdzące stopy? Masz gęste, długie i lśniące włosy? Masz kuszące pełne usta z wcięciem serduszkowym w górnej wardze? Mały lekko zadarty nosek? Lekko wystające kości policzkowe? Jak nie, to bujaj się dziwko :O 🖐️

Gość sedes terminator
AAAAAaaaaa i najwazniejsze. Musisz być ciasna i szczupła 🖐️

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
sedes - tez mi wymagania,wiele kobiet jest takich kobiet

Gość angelinajolieole
cóż moj drogi, dzisiaj na miescie obejrzalo się za mną z 10 facetów.

Gość gąsior z otwocka
Hahaha jaki pojazd! Taki pocisk przyjac na swe barki jak przeczyta to jej libo spadnie

Gość sareraw
Sedesie, czy masz niebieskie oczy? Sniada karnacje? Brunet? Budowe niczym David Beckham? Mowisz po francusku? Potrafisz spiewac? Jesli nie, to spadaj! :)

Gość angelinajolieole
a łazilam po miescie z godzinkę.

Gość angelinajolieole
miseczka b, piersi moim zdaniem srednie, widzialam ladniejsze, cienitka stopa i lydka, nogi sredniodlugie, wzrost ok 170, brunetka, brazowe oczy, wlosy poldlugie, ogolnie nie dbam o swoj wyglad bo mnie to do tej pory nie bawilo, ale teraz chyba mam ochote zaczac, kupic sobie buty na obcasach te sprawy.

Gość angelinajolieole
dobra, moze 5.

Gość Bratt pitta
Ją moge popisać z Toba na początek . . . A co Ciesklonilo na takowy skok w bok akurat dziś jak ty jestes Ta z tych spokojnych cichych szarych myszek?

Gość sedes terminator
angelinajolieole cóż moj drogi, dzisiaj na miescie obejrzalo się za mną z 10 facetów. Na drugi raz nie ciągnij za sobą wystającego z majtek papieru toaletowego 🖐️

Gość angelinajolieole
a czemu szara myszka?

Gość angelinajolieole
ze nie nosze butow na wyskoim obcasie? wolalam zajac sie nauka. ale teraz mam ochote sie rozerwac. mam slaby leb jesli chodzi o relacje miedzyludzkie, mam wrazenie ze lepsze sa dla mnie one-nigdt-stands.

Gość sedes terminator
sareraw Sedesie, czy masz niebieskie oczy? Sniada karnacje? Brunet? Budowe niczym David Beckham? Mowisz po francusku? Potrafisz spiewac? Jesli nie, to spadaj! Brunet z niebieskimi oczami to mutant :D Mam brązowe, jak na bruneta z ciemna karnacją przystało. i nie mówię w języku ciot. Za to znam inne języki :D🖐️

Gość Bratt pitta
Bo napisalas że niedbalas o wygląd. ... No sorki ale skads ta sarosc musi się brać :) a ile masz lat i ile mials już partnerów sexualnych?

Gość sedes terminator
angelinajolieole a łazilam po miescie z godzinkę. - jak się jakaś przemarznięta i sina desperatka kręciła w kółko przez godzinę po deptaku, to nie dziwne, że się faceci na nią gapili jak na zdesperowaną wariatkę, albo myśleli, że ją facet wystawił do wiatru, a ta głupia czeka godzinę na mrozie :D🖐️

Gość sedes terminator
10 facetów się obejrzało i żaden niezagadał :D To niemożliwe 🖐️

Gość sedes terminator
angelinajolieole miseczka b, piersi moim zdaniem srednie, widzialam ladniejsze, cienitka stopa i lydka, nogi sredniodlugie, wzrost ok 170, brunetka, brazowe oczy, wlosy poldlugie, ogolnie nie dbam o swoj wyglad bo mnie to do tej pory nie bawilo, ale teraz chyba mam ochote zaczac, kupic sobie buty na obcasach te sprawy. No dobra, gdzie pracujesz? Tak ogólnie instytucja?

Gość sedes terminator
Bratt pitta Bo napisalas że niedbalas o wygląd. ... No sorki ale skads ta sarosc musi się brać a ile masz lat i ile mials już partnerów sexualnych? - Dlatego 10 facetów się obejrzało myśląc. O kurwa!!!! Ale wtym kraju jest źle. Już nawet takie młode dziewczyny są bezdomnymi kloszardkami :(

Gość angelinajolieole
nie no, po prostu faceci sie gapia. łaże sobie po ulicach, gdzies tam ide, no i ten wzrok, obserwujemy sie.. blebleble. nie, nie jestem superladna, raczej przecietna,ale mam dosc nietypowa urode jak na polske.

Gość angelinajolieole
dobra, moze mam obsesje. Czy wy nie patrzycie na laski?

Gość angelinajolieole
byleby nie musiec sie za bardzo poznawac, zadawac pytan, zaprzyjaxniac. .. itd

Gość Bratt pitta
Mi się wydaje że nie chodzi o przespanie z facetem.Mi się wydaje że bardziej tęsknotę za kontaktem z ludźmi rozmwa spotykaniem się z nimi zalatwiszstosunkiem plciowym a to iluzja.Nast dnia będziesz się zstanawiac dlaczego nie mam sexu codziennie i ktoś nie tęskni za mna.... Bez sensu tak się nakrecisz że pogubisz. Cwicz relacje międzyludzkie