Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinajolieole

mam ochote przespać się z jakimś facetem.....

Polecane posty

Gość Bratt pitta
'Noan Chomsky-Interwencje ' Czytam bo lubię ale wsumie nie za wiele 3-4 w roku max. Albo są inne zajęcia albo się zapomni

Gość angelinajolieole
w zasadzie chcialam przeczytac klein o shock doctrine, to podobny temat ;) a jaki film widziałeś ostatnio :)

Gość Bratt pitta
'Atlas chmur' w kinie. Ogólnie spoko nie taki 10/10 ale 6,5/10. Warty obejzenia jak ktoś lubi takie klimaty

Gość angelinajolieole
No to żesmy sobie ucięli pogawędkę. waże 56 kg, o 6 za dużo imho.

Gość sedes terminator
Co za jełopy. Laska chciała seksu, a gada z jakąś ciotą o książkach :D🖐️

Gość Bratt pitta
Przeczytaj sobie 'Nazywam się zacharski - marian zacharski' książka ma prawie 500 stron bajecznie się czyta można przy niej spędzić caly wieczór i noc. ...

Gość angelinajolieole
mowisz? a co tam robisz w życiu chłopcze?

Gość Bratt pitta
Ciota? Cienki jestes jak sznurowki w Mokasynach nawet nie chce mi się ciebie oceniać . . . Neo chlopcze

Gość sedes terminator
Bratt pitta Przeczytaj sobie 'Nazywam się zacharski - marian zacharski' książka ma prawie 500 stron bajecznie się czyta można przy niej spędzić caly wieczór i noc. ... - To ten kutas, co okradł Pewex. Zdrajca niszczący z innymi kolesiami z WSI polskie przedsiębiorstwa i wyprowadzający kasę z nich na prywatne zagraniczne konta. Stryczek dla chuja!

Gość sedes terminator
angelinajolieole mowisz? a co tam robisz w życiu chłopcze? - ja na przykład dupczę sobie :)

Gość sedes terminator
Bratt pitta Ciota? Cienki jestes jak sznurowki w Mokasynach nawet nie chce mi się ciebie oceniać . . . Neo chlopcze - Znalazł się członek Jury :D szkoda, że twój członek nie jest taki jurny i nie uwodzisz chętnej dziewczyny, tylko smęcisz jak impotent. Nigdy tak nie zaruchasz. Ucz się od Egipcjan i Hiszpanów 🖐️

Gość sedes terminator
Ale zawsze możecie zostać przyjaciółmi :D :D :D Pogadacie czasem sobie o filmach i książkach. To będą fascynujące konwersacje dla dziewczyny :D :D :D🖐️

Gość angelinajolieole
Sedes, niepotrzebnie tak się denerwujesz..

Gość autorko lubisz anal?
czy nie?

Gość Bratt pitta
Ale po co smiecisz tu wpisami czujesz się lepszy dzięki temu? Nazywasz od dziwek i kutasow powiedz mamie to cie pochali i powie :moja krew.

Gość sedes terminator
angelinajolieole Sedes, niepotrzebnie tak się denerwujesz.. - denerwuję? Skąd ci to przyszło do głowy? :D Jaja sobie robię... na drutach :classic_cool:🖐️

Gość angelinajolieole
nie lubie analu.

Gość sedes terminator
Bratt pitta Ale po co smiecisz tu wpisami czujesz się lepszy dzięki temu? Nazywasz od dziwek i kutasow powiedz mamie to cie pochali i powie :moja krew. - posłuchaj na poważnie dobrej rady. Z takimi gadkami, grzecznością i taką osobowością, szczytem twojego podrywu będzie co najwyżej popisanie z dziewczyną na Kafeterii. - Jeśli mnie nie uważasz za kogoś wiarygodnego w tych sprawach, to spytaj kobiet co sadzą o takich facetach 🖐️

Gość angelinajolieole
sedes przesadzasz, chlopak ma na pewno wieksze szanseniz ty w tym momencie :)

Gość sedes terminator
Gdybym cię miał określić, to bym określił cię jako nijakiego. Kobiety karmią się emocjami, a ty jesteś kluchowato - ciotowaty, nie budzisz w kobietach emocji 🖐️

Gość sedes terminator
angelinajolieole sedes przesadzasz, chlopak ma na pewno wieksze szanseniz ty w tym momencie - w tym momencie :D Ale na co ma szanse? dobrze wiesz, że nie pójdziesz z nim do łóżka, a gdybym chciał spędzić z tobą noc, to moje szanse odwróciłyby się wciągu 10 minut i góra 3 postów :D 🖐️

Gość Bratt pitta
Ją tak pisze tylko na kafe nikogo nie szukam zresztą zaraz wylanczam telefon i wychodzę z pracy.Jest grudzień więc proszę uszanuj nadchodzący klimat swiateczny

Gość autorko a cipke
golisz? bo faceci owlosionych nie lubia

Gość angelinajolieole
a ja szukam wszedzie, w sensie ze lubie od zycia niespodzianki. Sedes, nie rob z siebie takiego macho, obawiam sie ze moglbys sie bardzo rozczarowac :(

Gość sedes terminator
Bratt pitta Ją tak pisze tylko na kafe nikogo nie szukam zresztą zaraz wylanczam telefon i wychodzę z pracy.Jest grudzień więc proszę uszanuj nadchodzący klimat swiateczny - Bardziej bym cię szanował, gdybyś miał jaja i coś mi dowalił :D

Gość angelinajolieole
sedes uwiedz mnie w 3 posty :)

Gość sedes terminator
angelinajolieole sedes uwiedz mnie w 3 posty - Proszę tylko jeden post i już baba zaciekawiona :D 🖐️

Gość angelinajolieole
oczywiscie ze tak :)

Gość Bratt pitta
Wiem;) .Dlatego nawet nir chce mi się odpisywać bo to się przekształci w regularna odbijanke ,pingpong później gwiezdne wojny a 21grudnia byśmy byli winnymi końca świata. Więc wolę oszukać przeznaczenie żeby przepowiednia majów się nie ziscila. ...

Gość sedes terminator
Bratt pitta Wiem .Dlatego nawet nir chce mi się odpisywać bo to się przekształci w regularna odbijanke - Nie przekształci się. Czytaj post angeliny nad twoim i ucz się. Przekazuję ci pałeczkę. Zaciekaw ją :D