Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka katarzynka26

ostatni posiłek do 18 jeśli chodzę spać o 24?

Polecane posty

Próbuję się odchudzać ale z marnym skutkiem poniewaz za bardzo nie mam czego wyeliminowac ze swojej diety. Nie jem zadnych tlustych mies, kurczaka raz na dwa tyg. bo nie przepadam ogolnie za miesem, zadnych pasztetow, konserw itp. Makaron sporadycznie, slodyczy w ogole, slodze tylko kawe i herbate, za owocami nie przepadam czasami zjem banana ale to bardzo rzadko. W zwiaku z tym pomyslalam ze moze nie bede nic jadla po 18 i wtedy waga sie ruszy. Cwicze 5x w tyg na silowni od trzech lat wiec cwiczen nie musze dokladac, a jednak mam kilka kg do zrzecenia... Nie wiem jak to zrobic :/

Gość mammmm
a grubas jak zwykle tylko o żarciu mysli ja chodze spać czasem o 3 a nie jem już po 18 i żyje nie umarłam szczupła jestem nie myśl ciągle o jedzeniu, czerp przyjemność z innych rzeczy

Gość deszczowa piosenka 2555
moim zdaniem wtedy można jeść później a badałaś tarczycę? przy niedoczynności można mieć tendencję do tycia

Gość witaj serdecznie:)
mammmm> ale gdzie ona napisała że jest grubasem? :O może i za dużo nie jesz ale widać mądra też nie jesteś :O

Gość mammmm
wieczorem nie można żreć czy wy to rozumiecie grubasy, bo wtedy metabolizm jest zmniejszony i tłuszcz się odkłada nie żryj po 18, co robisz od 18 do 24? skaczesz, biegasz czy oglądasz tv? :o 🖐️

Nie jestem gruba to po pierwsze, ale kilka kg w dół wyrównałoby mi proporcje a po drugie nie myślę ciągle o jedzeniu bo wcale za nim nie przepadam, jeśli ktoś umie czytać ze zrozuminiem to zauważy że pytanie nie było o to co mam jeść, a o to kiedy przestać jeść żeby waga wreszcie sie ruszyła. Wszystko z tarczycą w porządku, morfologia też.

Gość mammmm
drogą dedukcji :o skoro się odchudza to do szczupłych nie należy jeszcze rozmyśla o żarciu... wszystko siedzi w psychice narazie

Gość mammmm
dodam jeszcze, że 'nie myślę ciągle o jedzeniu bo wcale za nim nie przepadam' każdy grubas tak gada :D :D :D 🖐️ skąd te kilogramy i rozterki jeśli nie lubisz żreć? waga na pewno nie ruszy jak będziesz jadła po 18 hahaha tragedia :D 🖐️

mammmm Może ty masz grube dupsko i próbujesz wyzywiskami sobie humor poprawić, tylko wyobraź sobie że jak ktoś ćwiczy regularnie to ma jędrne i wyrzeźbione ciało. Problem jest w obwodach, a co za tym idzie w kilogramach żeby te obwody zmniejszyć. I nie twoja sprawa co robię w wolnym czasie.

Gość mammmm
tak, tak wróżko Katarzyno powodzenia i bye 🖐️