Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda panna mloda

tesciowie i maz zrobili mi awanture

Polecane posty

Gość mloda panna mloda

Witam, dzisiaj poklocilam sie z mezem i jego rodzicami- niezle co nie;) a jeszcze mieszkam u nich. Zaczelo sie od tego ze mialam jechal z tesciowa do ochojca-szpitala na badania kontrolne ale zgodnie z nasza umowa mialam zalatwic swoej sprawy na miescie przed wyjazdem do katowic. Ja mialam zeskanowac dokumetnty a tesciowa miala czekac w samochodzie. wszystko wydawalo sie isc dobrze az do momentu kiedy -popelnilam blad i nie przewidzialam ze moze pojsc cos nie tak ze skanowaniem i przedluzy sie czas czekania tesciowej w samochodfzie, w dodatku ogrzewanym i tutaj wszystko sie zaczyna: dzwoni maz i awanturuje sie ze tesciowa ma saune w samochodzie bo siedziw nim od 40 min a ona nie umie wylaczyc ogrzewania- nawet na mysl mi nie przyszlo ze sa tacy ludzie ktorzy nie pomysla zeby np. wylaczyc te pokretla albo nie uchylic okna;/ ogolnie oskarzalo sie mnie ze jestem nie slowna, ze beznadziejnie sie zachowalam ze glupio itp a nawet ze zrobilam to celowo;P

Gość mloda panna mloda
i juz wiedzialam ze bede dzisiaj na jezykach -najpierw tescoiu na mnie naskoczyl ze jak to tak nie przewidzialam ile mi to zajmie- rozumie ale sa przeciez rozne sytuacje i czasami naprawde nie mamy na to wplywu, a pozniej maz ze jak tak moglam- bronil mamusi ktora mu sie poskarzyla i tak to przedstawila ze nawet nergal by na to nie wpadl;) ogolnie bardzo mam przechlapane bo ja tez wybuchlam z nerwowo ze posadza sie mnie o to ze prawie chcialam tesciowa udusic i woglole jak tak moznaitp

Gość fatooo
A twój mąż nie jest za bardzo w mamusię wpatrzony? Jak bedzie dalej tak bronił mamuski, a teściowie będą Cię traktowali jak dziecko to radziłabym sie od nich wyprowadzić.

Gość julia T
wlasnie jakos dziwnie sie woglole z tym czuje- maz tak bronila ze na mnie naskoczyl mi sie wydaje ze w mamusie jest bardziej niz we mnie- woglole jest taki problem bo on woglole sie za mna nie wstawia

tej gwiazda, jak piszesz to chociaz pisz z jednego konta. a poza tym to nie daj sobie w kasze ndamuchac bo jak mamuska wyczuje pismo nosem to za kazda duperele poleci do synka na skarge a on bedzie po jej stronie i bedziesz miala przechlapane.