Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvtyfgh

Sa tutaj dziewczyny ktore sa zaczepiane na ulicy przez facetow?

Polecane posty

Gość nbvtyfgh

to mile czy raczej denerwujace i wkurzajace,spotkalyscie sie z ktoryms?

Gość angelinajolieole
moja przyjaciolka jest, nie spotkala sie bo sie boi? poza tym ma swojego faceta.

Gość mammmm
to raczej denerwujące spotkałam się raz z takim z pociągu, zaczepił mnie, ale był inny, niż ci pozostali, którzy zaczepiają, tzn. wyróżniała go mniejsza pewność siebie, okazał się szarmancki i nie nachalny, uśmiechał się nieśmiało i dobrze mu z oczu patrzyło :) większość zaczepiających cechuje przesadna pewność siebie i jakiś taki parszywy, pełen seksu wzrok parą nie zostaliśmy, bo nie chciałam, ale kolegujemy się :)

Gość George23
No to jak uważacie najlepiej rozpocząć taką rozmowę z dziewczyną ?

Gość nbvtyfgh
czemu nie para? nie ejst w twoim typie z wygladu?

Gość jak zaczepiasz na ulicy
to liczy sie przede wszystkim wyglad. na pierwszy rzut oka niczego innego nie widac.

Gość mammmm
można zaczepić, ale bez cwaniactwa najwięcej zyskuje się szczerością, prostolinijnością, jednak bez zwrotów typu ,,jesteś ładna, śliczna, słodka'' itp. może ,,zwróciłaś moją uwagę, czy zechciałabyś spotkać się na kawę/mógłbym cię poznać podczas spaceru?'' nie wspominaj o randce, bo to brzmi zobowiązująco i jak dziewczyna nie szuka faceta to ją to odepchnie

Gość mammmm
nbvtyfgh z wyglądu jest ok, charakter ma świetny, wręcz cudowny, ale ja na tamten czas nie szukałam nikogo wolę go jako kolegę, nie widzę jako pary ponadto ja się szybko nie zakochuje, mam z tym problem, ale to już całkiem inna opowiastka ;)

Gość George23
Właśnie zamierzam zagadać do jakiejś nieznajomej dziewczyny i ją zaprosić na kawę, ale właśnie ten największy problem to jak zagadać. Dziewczyny macie jakiś pomysł ? Co byście chciały usłyszeć od nieznajomego chłopaka ?

Gość nbvtyfgh
mammmm-zawsze mnie to zastanawia dlaczego czasem tak macie:P ale musi byc jakis powod skoro wolisz go jako kolege,jest nie zaradny,malo meski?

niestety, chyba po operacji plastycznej, ale mi się przypomniało jak raz szłam z koleżanką do sklepu i jakiś facet zapytał czy nie widziała różowego wielbłąda bo mu uciekł, powiedziała że niech szuka w Kobierzynie to znajdzie (dzielnica znana z psychiatryka), a on że chciał zagadać i nic innego nie wymyślił

Gość mammmm
nbvtyfgh jest może zbyt mękki... taka dobra dusza z niego przystojny, miły, ale dla mnie za dobry ja wiem, że brzmi to dziwnie, ale tak po prostu mam, że nie trawię facetów nadskakujących a on by mnie zagłaskał :) to chyba główny powód

Gość mammmm
* miękki

Gość sdfdssd
"ja wiem, że brzmi to dziwnie" gdzie tam dziwnie, dziwnie by brzmialo, gdybys napisała, ze jest dobry i go kochasz.

Gość nbvtyfgh
mammmm-ile masz lat?

Gość mammmm
sdfdssd ja ogólnie mam z tym problem, więc proszę nie wyszydzać :)

Gość mammmm
nbvtyfgh mój wiek nie ma znaczenia :)

Gość sdfdssd
"więc proszę nie wyszydzać"   kiedy ja lubię :P