Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trr

Masakra w amerykańskiej szkole - widziałyście zdjęcia mordercy?

Polecane posty

Gość uważamżeniezważam
tacy są najgorsi...jakiś kark z tatuażami napakowany sterydami wzbudziłby u mnie większe zaufanie niż ten tutaj...

Gość uważamżeniezważam
Breivik też był taki grzeczniutki, łagodniutki na zewnątrz, a z oczu wyglądało szaleństwo

właśnie z jego oczu nie patrzyło szaleństwo - właśnie mnie to w nim zmroziło, że nie, a paru szaleńcom miałam okazję zajrzec w oczy

Gość aaabbbcc19
tak płaci Ameryka za wszem obecne umiłowanie do posiadania broni....

jego autystyczny brat spowodowal masakre , a przypadkowo zostal posadzony i zaszczuty ten koles z fotek..

Jeśli tak to nie chciałabym być na jego miejscu :o co do tej broni to zawsze mnie to zastanawiało i myślę że byłoby o wiele mniej przestępstw gdyby zakazali posiadania broni byle komu.

Gość tak to wlasnie jest
media puszczaja w swiat niesprawdzona informacje, a tepa tluszcza juz dokonuje linczow, bo przeciez to, co pokazane w telewizorku, to swieta i objawiona prawda :O nawet tutaj mamy przyklad tepego, bezrefleksyjnego przyjmowania wyssanych z palca plot jako prawdy :O

Gość masz aż tak ciężką
zabójca jest jego 20 letni brat, Adam Lanza a nie Ryan!!!

Gość Lajla3232
czasem mi sie zdaje ze ci wszyscy psychopatyczni mordercy badz socjopaci maja wiele racji. ludzie sa gorsi od zwierzat a mimo to zwierzeta sie morduje, zabija, pozera, nosi z nich skory badz futra. dlaczego nie mozna tego samego zrobic z ludzmi? nie sa zbyt wiele warci, nawet mniej niz zwykly szczur wiec dlaczego szczura mozna truc i rozpolawiac zebiasta lapka a czlowieka nie? czlowiek ktory nie zaznal krzywd od drugiego czlowieka nigdy nie zrozumie dzialania tych ze osob typu brejwik czy ten koles. Pojecie socjopaty chyba skads sie bierze, nie? Czyli czlowieka ktory przez zle traktowanie przez spoleczenstwo, zamienia sie w morderce i wyalienowana jednostke ktora nienawidzi ludzi i zle czuje sie w ich otoczeniu. Gdyby tak nie oceniac drugiego czlowieka po powierzchownosci: masie, urodzie, stylu, ubiorze itp to byloby mniej socjopatow i mordercow? Ja majac wolna reke zrobilabym to samo z tymi ktorzy mnie bardzo skrzywdzili i doprowadzili do tego stanu psychicznego ktory mam obecnie. Dlatego ich nie neguje i nie krytykuje. Widac koles musial byc tragicznie traktowany jako dziecko przez rowiesnikow, ponizany, przesladowany i dlatego cos pokrecilo sie mu w mozgu i postanowil w ten sposob dac upust swojej nienawisci i dlatego wybral dzieciakow w tym przedziale wiekowym.

Gość Fuksjjaaa
Lailaa Amanda inaczej byście śpiewały, gdyby to były wasze dzieci. Ja miałam ojca alkoholika, koszmarne dzieciństwo, to co, więc mogę legalnie wziąć kałacha i powystrzelać kilka porządnych rodzin? NIe może być usprawiedliwienia dla takiego czynu, ucierpiały niewinne niczemu dzieci, bo co, bo jakiś zupełnie im obcy człowiek miał "koszmarne dzieciństwo"? (pomijam kwestę, że morderca nie cierpiał z powodu koszmarnego dzieciństwa tylko miał autyzm) Kazdego z nas spotkało kiedyś coś nie teges, jednemu koledzy dokuczali, bo gruby, na innego rodzice krzyczeli, jeszcze innemu umarla mama.... życie. A człowiek nie jest istotą zdeterminowaną i to od niego samego zależy, kim będzie i jak się zachowa. Niczym nie można usprawiedliwiać odebranie życia niezawinionym niczemu osobom.

Gość Fuksjjaaa
Postaw się Leila na miejscu rodzica takiego pięciolatka, którego ten morderca zastrzelił, człowiek wychowuje dziecko od narodzin, wstaje, karmi, dba o nie, stara się jak może, wyobraża sobie, kim będzie jak dorośnie, posyła do szkoły, a tam jakiś chuuj Ci je zabija bo jego jak był mały rodzice bili. Jakim prawem co Leiila????

Gość niektórzy życia nie mają
Wygląda na sierotę życiową , na taką szkolną ofiarę ale też na dość inteligentnego człowieka jednak okazał się bardzo głupi i słaby. Nie sygerujcie się wyglądem (stare powiedzonko sprawdza się idealnie w tej konkretnej sytuacji) ani spojrzeniem, niejeden szalecniec mógłby być dobrym wujkiem bo o to w tym wszystkim chodzi bo zmylić przeciwnika. Jak komuś zło w oczu bije to widzicie nieszczęśliwego człowieka a jak oczy biją zadowoleniem za za plecami morduje to znaczy że widzicie szaleńca.

Gość Tego człowieka powinien ktoś
mądry zastrzelić od razu po masakrze, jeszcze na miejscu zbrodni.

Gość Fuksjjaaa
Ludzie, nie wiecie, a osądzacie? Ten ze zdj to brat mordercy, morderca nie żyje, znaleźli go martwego w szkole.

Dokładnie, morderca nie żyje. Miał na imię Adam a nie Ryan. Ale i tak tłumaczenie Go, że był chory psychicznie czy, że miał ciężkie dzieciństwo to dla mnie żadne tłumaczenie. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić bólu rodziców, których dzieci tam zginęły.