Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

White_Lips

Ktora z was miala przygode z Wlochem?

Polecane posty

Chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was tak jak ja, miala przygode z Wlochem? Czy byl dobrym kochankiem i czy utrzymujecie kontakt? Ja musze przyznac ze bylo to wspaniale doswiadczenie. Byl czuly, troskliwy, zadowolil mnie maksymalnie, i samo to ze byl taki meski i wloski chyba tak na mnie podzialalo, i ten akcent... ehhhh... :P Planuje mnie odwiedzic w przyszlym roku, ciagle utrzymujemy kontak :) Wiec jak to jest z wami? A moze jacys inni obcokrajowcy?

Gość j j j j j j j j j j j
chuj ci w dupę tania dziwko

Nie jestem tania dziwka, wiec daruj sobie takie wulgarne komentarze. Dla twojej wiedzy powiem ze byl on moim 3 i ostatnim jak dotychczas partnerem sexualnym wiec nie musisz tak bardzo zazdroscic :)

Gość *Idealista z Marsa
kiedys w klubie jedna szpula wziela drina od Wlocha ale wolila mnie i do mnie podbijala w tancu kiedy ten pajac stal obok ale jak spojarzlem na niego ze ta polska zdzira z nim gada do tego odbiera od drina to mialem ją za dno , ze wyp.ierdala biednego ciote wlocha a podbija do mnie wiec obs.ralem ją gestyą sraką i poszla do niego :classic_cool: ch.uj jej na żelu w ryło :classic_cool: