Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sowa Nocna

Powiedzie膰 o dziewictwie? Czy niech to zostanie az do chwili...

Polecane posty

Go艣膰 Sowa Nocna

Witajcie :) nie mam juz 15 lat. Tylko cale 10 lat wiecej. Tak sie stalo ze z nikim do tej pory nie poszlam calosc :) Nie pytajcie o powody.. bo sama nie wiem jak to sie stalo :) W lipcu poznalam kogos w kim sie zakochalam... Rozmawiamy o wszystkim... ale nie mialam odwagi mu powiedziec o tym jednym fakcie... Pracujemy w 1 koorporacji. Troszke sie boje reakcji. Mimo ze wiem..iz powinien to uszanowc.. To mam jakies male l臋ki i obawy. Jest miedzy nami coraz cieplej i intymniej.. Podjelam decyzje.. ze chce tego... Wlasnie z nim. I teraz mam dylemat. Powinnam mu powiedziec? Czy poprostu sie kochac. Przepraszam jesli brzmie jak nastolatka! Ale problem jest prawdziwy!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lalalalamamaamama
lepiej mu powiedz, bo mozesz miec bolesny ten pierwszy raz tak jak ja mialam i musielismy przerywac, bo tak bolalo i nie wyobrazam sobie, zeby on nie wiedzial, a lat mialam 27 :) zaden wstyd sie przyznac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
wiesz nie uwazam, 偶e wstyd. Wiekszym wstydem jest wyluzdanie moim zdaniem. On nie podejrzewa mnie o... kogos... kompletnie bez doswiadczenia. Ani nie wygladam ani sie nie zachowuje :) Nie wiem czy nie przerosnie go poczucie odpowiedzialnosci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalalamamaamama
jesli mu na Tobie zalezy to sie ucieszy. Moj tez mnie nie podejrzewal..., ale sie ucieszyl. Ten pierwszy raz niestety by艂 bolesny i bylo kilka podejsc, szczerze mowiac to krzyczalam z bolu i naprawde, nie wyobrazam sobie, zeby mu nie powiedziec o dziewictwie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
Ucieszy?... czy to jakis powod do ...radosci? :) Ze komus sie sprawia bol ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hestiaona
przede wszystkim on jest Twoim facetem? Bo z tego co napisa艂a艣 to tak, jakby by艂 tylko koleg膮 z pracy i a Ty szykowa艂aby艣 si臋 na przygodny seks.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tralalilalila
Hej! Ja mam 26 i jestem w podobnej sytuacji co ty, z t膮 r贸偶nic膮, 偶e nie mam 偶adnego kandydata... :P I te偶 si臋 zawsze zastanawia艂am czy to m贸wi膰, czy nie. My艣l臋 偶e dla naszego dobra lepiej tak, ale dopiero jak ju偶 b臋dzie bardzo gor膮co. A jak nie powiesz, to sam si臋 zdziwi i mo偶e mie膰 pretensj臋, 偶e nie uprzedzi艂a艣, bo np. by艂by delikatniejszy... A to jednak dosy膰 wa偶ny fakt, 偶e to pierwszy seks w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalalamamaamama
ja przed swoim pierwszym razem tez sie naczytalam jak to dziewczyny mowily, ze to tylko lekkie uszczypniecie i juz, ze malo ktora bolalo itp., a u mnie byla odpowiednia gra wstepna, wszystko bylo jak nalezy, troche winka, swieczki, luzik... a tu bol jak cholera. Nie powiedziane, ze Ciebie tez musi bolec, ale jakos trzeba przez to przejsc, a jeszcze jesli zalezy Ci na nim, a jemu na Tobie to fajnie przezyc to razem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
Chodzi o to. Ze ja mam jakis traumatyczny l臋k, ktory mi pozostal po poprzedniej relacji. Chlopak mi powiedzial, ze sie boi odpowiedzialnosci. I nasze drogi sie rozeszly. To bylo 2 lata temu. Bardzo to przezylam. I teraz. Ciezko mi to z siebie wydobyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tralalilalila
:D no to powiesz Nic si臋 nie b贸j, bior臋 to na siebie, chc臋 z Tob膮 i teraz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
hehehe! :) dobre!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
wieku i takie problemy:O oczywiscie ze facet sie ucieszy jesli na Tobie mu naprawd臋 zale偶y to bedzie na rekach nosi艂:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
zobaczymy! z tym noszenie na rekach to chyba przesada :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
nie przesada,jezeli to normalny facet ktory kocha Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
W tej chwili jest chyba po prostu zakochany :) I podziwia mnie za wiele spraw :) Chwali :) Pomaga w wielu kwestiach... Byc moze z czasem :) Pokocha...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
to za roznica pomiedzy zakochany a pokocha? mo偶e o zauroczenie chodzi艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
co*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
miedzy zakochaniem a kochaniem :) Jest moim zdaniem wielka roznica :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
wyja艣nij prosz臋 jak to rozumiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
ZAKOCHANIE jest jedna z pierwszych faz zwiazku relacji. Kochanie przychodzi dopiero w 2-3 fazie :) Wiecej na ten temat polecam w Psychologii Milosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
nie czytaj膮c tego wiem,偶e mylisz si臋 bo zakochanie to kolejny etap zauroczenia kt贸ry przeradza si臋 w mi艂o艣膰,od tej pory jest kochanie:) wiecej etap贸w nie ma,ja nie mia艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
jest dziewic膮 to raczej nie,nie uwa偶asz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
:) etapow jest wiecej :) ale nie chce sie klocic na ten temat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paj膮k niechlapek
znam analne dziewice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
nie o k艂贸tnie tu chodzi,chyba nie odebra艂a艣 tego jako atak? dlatego,偶e jakby uprawia艂a seks analny to ju偶 dziewic膮 nazwa膰 by si臋 nie mog艂a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
niektorzy ludzie...za dziewictwo uwazaja poprostu blone :) wiec pajak chyba nalezy do tej grupy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paj膮k niechlapek
wiele analnych dziewic nie zgodzilo by sie z tob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie w takim
mo偶liwe ale s膮dze,偶e mam racj臋 analna dziewica to tylko sama nazwa przyj臋ta na potrzeby okre艣lenia kobiety kt贸ra seksu analnego nie zazna艂a,jednak z pochwowym do艣wiadczenie ma no chyba,偶e i tak i taka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sowa Nocna
wiele analnych ''dziewic'' w ten sposob '' nie zgadzania sie '' zaspakaja wlasne sumienie

Udost臋pnij ten post