Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka87

dosyć intymne pytanie do mam i ciężarnych

Polecane posty

Gość kulka87

Kończę 8 m-c. I jak wiecie,ciężko jest już się tam ogolic. Nie chce męza prosić,troche się boje,że może mnie zaciąć. A nie cierpie takiego zarostu tam. Jakoś sobie radziłam 'na czuja' -ale już nie daje rady,zarosłam strasznie. Może macie jakieś patenty?

Gość jugo
przed dużym lustrem :) ja używałam kremu do depilacji

Gość porannarosaaa
eee tam, myślę, że mąż dałby sobie z tym radę... w koncu twarz goli i sie nie zacina? :D Ja akurat się tam nie gole teraz bo też mi brzuch przeszkadza i chodze z takim "buszem" :p Ale mojemu to nie przeszkadza ;p Tylko nozyczkami sobie je troche przycinam :D

Gość Niunulkai
hmm aż tak duży masz brzuch ?? ale odpowiadając na pytanie spróbuj lusterko pomiedzy nogi i powoli się gol

Gość kulka87
Noo,właśnie mam 117 cm:-P. I ciężko. Kremem do depilacji,nie bardzo-gole wszystko i te podrażnienia potem ... Nożyczki odpadaja:-P jestem z tych co taletu nie maja,wiec wyjdzie krzywo;-). Czyli co lustro zostalo;-) masakra pół dnia strace.

Gość krem - NIE
W CIĄŻY?

Gość pomogłem
mozesz objarac zapalniczka ,moze nad kuchenka albo usiasc na zelazko .

Gość musisz musisz ale to musisz
a pasta cukrowa w salonie?

Gość jugo
tak, krem w ciąży ;) dzieci mają się dobrze

Gość już masz 117 cm ???
ale ogromniasty a przed ciążą ile miałaś w pasie?

Gość Annn33ggg
Mnie mąż goli.

Gość przeciez 117 w pasie to nie
duzo w ciazy ;)

Gość ja sie depiluje
kremem ;)

Gość Assiula
Ja stawiam lusterko na sedesie. Mam takie do makijażu powiekszajace. Podnosze nogie, stawiam na sedesie i daje radę. Jestem w 37 tygodniu. Mężowi się boje dać ogolic bo mam problem z owlosieniem, mam dużo i twarde i wole sama.

Gość choraaa jestem :(
ja uwielbiam jak mnie maz goli tam na dole, on tez to lubi i w czasie ciazy ani razu nie golilam sie sama. Nie uwazam, zeby to byl jakis wstyd. Poza tym on to zawsze w takim skupieniu robi, taki jest dokladny :)

Gość Qochanie
Ja cały czas na czuja. koleżanka bierze lusterko do wanny.

Gość Panna anonimowa
Ja sobie siadam na podlodze w lazience i stawiam przed soba lusterko do makijazu i wiekszosc gole w ten sposob. Bikini jade depilatorem, a reszte poprawiam kucajac nad lusterkiem. Trwa ta cala operacja ze 45 minut ale to dla mnie najlepszy sposob

Gość kulka87
Ja jestem prawie w 36tc. Noo 117 -też wierzyć mi sie nie chce,ale przed też chudzina nie byłam;-) No,ale wracając- mam kabine,coraz ciaśniej mi w niej, siadałam w brodziku i jazda-no ale sie nie mieszcze. Pasta odpada-już przy nogach płacze;-)wrażliwiec się zrobilam. W łazience ciemno;-) no,ale damy radę;-) maż tam mnie nie stresuje,gorzej jak sie pozacinam czy mijaki porobie,a we wt do gin;-)

Gość Panna anonimowa
O, w brodziku nie lubie bo mi sie juz zle wstaje (40 tydzien) no i sie boje ze sie poslizgne. Na podlodze jest wygodnie, klade sobie dywanik i na to recznik. Acha w pasie mam 112 :) wiec wcale nie tak duzo mniej

Gość ghjtd
Golił mnie mąż, zero problemu, a że ma wprawę, to nie było mowy, żeby mnie zaciął :)

Gość jeju 117
To nieduzo ja mialam 93cm Ale kazda ma inna budowe. Zycze szczesliwego rozwiazania:-) :-)

ja sie kłade na podłoge i oddaje w ręce męża:) wstyd z takim buszem mi by troszku było;) poza tym mam strach że piguły same się za mnie wezmą w szpitalu i objadą na sucho...buuu.

ja sie kłade na podłoge i oddaje w ręce męża:) wstyd z takim buszem mi by troszku było;) poza tym mam strach że piguły same się za mnie wezmą w szpitalu i objadą na sucho...buuu.

Gość przyszla_mamusiaa
jejciu 117 w 8mc ???? to strasznie duzo :P ja teraz jestem w 33 tc i mam obwód brzuszka 94 cm :P

Gość trochę sprytu
Ja z bliźniakami w brzuchu się goliłam w dobę przed cesarką, zrobiłam pedicure i manicure ;) Goliłam się na leżąco w wannie, na mokro i ładnie wyszło. A swoją drogą, pozwól partnerowi, z pewnością będzie delikatny.

dopóki brzuch był w miarę to goliłam się sama na wyczucie, potem jak coraz bardziej zasłaniał mi świat-kładłam lustro na sedesie i się dokładnie goliłam,już na sam koniec a w zasadzie dzień przed pójściem do szpitala golił mnie mąż.Przecież sam się goli i się nie zacina.Jeśli coś by mnie zabolało-powiedziałabym mu.Sama nie chodzę nigdy z włochami bo mi na nerwy działają.

Gość zonaKraka
U mnie gimnastyka była niewskazana, więc mąż mnie golił maszynką, ale elektryczną. W miarę dokładna, a przynajmniej wiedziałam że mnie nie pokaleczy. Nie robił tego często, a do porodu i tak mnie w szpitalu położna podgoliła odrobinę.