Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Mary Da

Leczenie 艂ysienia - osocze?

Polecane posty

Go艣膰 Mary Da

Witam was czy kt贸ra艣 z was s艂ysza艂a o czym艣 takim jak osocze bogatop艂ytkowe? Jest to nowy (chyba) spos贸b na leczenie 艂ysienia. Jestem na etapie poszukiwa艅 najlepszej metody bo wszystkie szampony, odzywki itp s膮 nic nie warte..;/. Znalazlam w warszawie salon holymed kt贸ry stosuje t膮 metod臋 leczenia, ale informacji o niej w internecie jest ma艂o...;/. Mo偶e kto艣 pom贸c?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie ma leczenia
wszystkie sposoby to drena偶 portfela :D to jest genetyczne i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MartynkaM
Mam problem z wypadaniem w艂os贸w, zw艂aszcza na czubku g艂owy. Wida膰 mi sk贸r臋. Stosowa艂am r贸偶ne metody. Pi艂am pokrzyw臋 i skrzyp polny. Poza tym 艂yka艂am r贸偶ne preparaty zapobiegaj膮ce wypadaniu w艂os贸w. Nieskutecznie. Pojecha艂am do dermatologa. Dowiedzia艂am si臋, 偶e m贸j problem jest wynikiem dzia艂ania 鈥瀦艂ych gen贸w. Pani doktor poleci艂a mi terapi臋 osoczem bogatop艂ytkowym. Od niej dowiedzia艂am si臋, 偶e w chwili obecnej najskuteczniejsze jest osocze uzyskiwane w Systemie Angel. Na stronie internetowej przeczyta艂am o mezoterapii, kt贸ra polega na wstrzykiwaniu w sk贸r臋 g艂owy pacjenta uzyskanego z jego krwi koncentratu. Zawarte w nim czynniki wzrostu kom贸rek dzia艂aj膮 stymuluj膮co na sk贸r臋, powoduj膮c regeneracj臋 w艂os贸w. Podobno metoda ta jest skuteczna przy wielu problemach sk贸rnych. Wie kto艣 wi臋cej na ten temat? Zna kto艣 jak膮艣 klinik臋 godn膮 polecenia, kt贸ra korzysta z Angel System?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdzie艣 czyta艂am artyku艂 na ten temat i przyznam, 偶e mnie to bardzo zainteresowa艂o, bo my艣la艂am, 偶e 艂ysienie nie jest tak 艂atwo wyleczy膰, ale dobrze, 偶e s膮 sposoby, bo wielu mo偶e to pom贸c, je艣li chodzi o kliniki to wiem, 偶e tutaj http://drbrumer.pl/ mo偶na z takiego zabiegu skorzysta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie da si臋 wyleczy膰 艂ysienia.Ani prochy,loxon,wszystko na nic.Osocze,produkty i leki na 艂ysienie to tylko wyci膮ganie pieni臋dzy i dawanie z艂udnej nadziei,a w艂osy i tak wylec膮.Nie ma leku i metody na powstrzymanie 艂ysienia a tym bardziej na porost nowych w艂oskow.Nie ma.Naprawde szkoda czasu i pieniedzy na z艂udne nadzieje.To tylko m艂yn na wod臋 dla os贸b,firm ktore 偶eruj膮 na nadziei 艂ysiej膮cych.Jedyne co zostaje to stosowanie np.nanogenu,uzupe艂nie艅 dok膮d si臋 da,a gdy ju偶 si臋 nie ma czego uzupe艂nia膰,zag臋szcza膰 to peruka.Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zrozpaczona Lysiej膮ca
Podda艂am si臋 zabiegowi leczenia wypadania w艂os贸w osoczem bogatop艂ytkowym 2 miesi膮ce temu - jak dot膮d zero efektu cho膰 doktor zapewnia艂a mnie o 100 proc, skuteczno艣ci - jestem bardzo ciekawa czy takich zawiedzionych os贸b jest wi臋cej, czy ten system 膮ngels jest skuteczny czy jest to naci膮ganie naiwnych.

Udost臋pnij ten post

Od jakiego艣 czasu bardzo intensywnie zacz臋艂y wychodzi膰 mi w艂osy. Po ka偶dym rozczesywaniu wyci膮ga艂am pukiel w艂os贸w ze szczotki. Moje w艂osy by艂y dos艂ownie wsz臋dzie! R贸wnie偶 wykona艂am zabieg z osoczem bogatop艂ytkowym, z t膮 r贸偶nic膮, 偶e podda艂am si臋 dodatkowo kilku zabiegom karboksyterapii Fenix. Powiem szczerze, 偶e to zahamowa艂o nadmierne wychodzenie w艂os贸w, co mnie bardzo cieszy bo w takiej ilo艣ci jakiej mi wypada艂y, to by艂abym zupe艂nie 艂ysa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
osocze bogatop艂ytkowe jest 艣wietnym 艣rodkiem na leczenie wypadania w艂os贸w, jednak偶e nale偶y zwr贸ci膰 uwag臋 na st臋偶enie osocza. Poza tym przed podaniem preparatu nale偶y zdiagnozowa膰 problem wypadania w艂os贸w, a w niekt贸rych przypadkach wykona膰 badania immunologiczne. Pozdrawiam trycholog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam tak膮 lekark臋, kt贸ra specjalizuje si臋 stricte w terapiach osoczem bogatop艂ytkowym. Twierdzi, 偶e osocze to prawdziwa bomba od偶ywcza dla sk贸ry g艂owy, kt贸ra pobudza cebulki w艂osowe do porostu. Dzi臋ki niemu po kilku miesi膮cach od zabiegu z jednej cebulki mog膮 wyrosn膮膰 nawet trzy w艂osy. Fryzura jest bardziej g臋sta, a w艂osy bardziej l艣ni膮ce. Doktor napisa艂a mas臋 artyku艂贸w na ten temat. Poczytaj sobie www.urszulabrumer.pl/wcale-nie-musisz-byc-lysy-5-pytan-od-pacjentow/ lub www.urszulabrumer.pl/odbudowa-wlosow-po-wakacjach/ Mo偶e co艣 Ci pomo偶e? Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lau_ra
Znam tak膮 lekark臋, kt贸ra specjalizuje si臋 stricte w terapiach osoczem bogatop艂ytkowym. Twierdzi, 偶e osocze to prawdziwa bomba od偶ywcza dla sk贸ry g艂owy, kt贸ra pobudza cebulki w艂osowe do porostu. Dzi臋ki niemu po kilku miesi膮cach od zabiegu z jednej cebulki mog膮 wyrosn膮膰 nawet trzy w艂osy. Fryzura jest bardziej g臋sta, a w艂osy bardziej l艣ni膮ce. Doktor napisa艂a mas臋 artyku艂贸w na ten temat. Poczytaj sobie www.urszulabrumer.pl/wcale-nie-musisz-byc-lysy-5-pytan-od-pacjentow/ lub www.urszulabrumer.pl/odbudowa-wlosow-po-wakacjach/ Mo偶e co艣 Ci pomo偶e? Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaczne od tego ze mam 艂ysienie androgenowe - wysoki androstendion a do tego kortyzol (hormonn stresu) oraz generalnie nadwrazliwosc mieszkow w艂osowych na androgeny nawet w normalnej ilosci. nie mam 艂ysych plack贸w ale sa takie miejsca na g艂owie gdzie wlosy odrastaja do jednej d艂ugosci i lec膮. Przy w艂osach za 艂opatki g艂upio to wyglada. Robi艂am osocze co 3 tyg przez 6 miesiecy a potem kontynuowa艂am zwyk艂膮 mezoterapi臋. W艂os贸w przyby艂o, lecz po pol roku wszystko wylecialo. Kasa wyrzucona w b艂oto. Prawda taka ze jedyne co mi pomog艂o to rozpoczecie kuracji androcur + flutamid (sam androcur nie dzia艂a艂 dopiero z flutamidem ograniczy艂 wypadanie) oraz terapia he艂mem laserowym - pojawilo sie mn贸stwo ma艂ych w艂osk贸w. W艂osy nadal trace, ale nie w przerazajacych ilosciach... wiec jak ktos wyzej napisal - na to nie ma lekarstwa. Dzieki Bogu mozna wspomoc sie dopinkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi na wypaadanie pomog艂o (wypadanie, a nie 艂ysienie, az tak ze nie by艂o) wi臋c warto zapytac specjalist臋 takiego, kt贸ry prawdziwie doradzi, ja by艂am ju偶 dawno temu u dr Adamczyk-Kutery w Klinice Medycyna Urody i dostalam porad臋, razem z tym co jesc czego unikac i jak pielegnowac w艂osy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zrobi艂am dwa razy osocze to bardzo ma艂o do potrzeb przy 艂ysieniu andr. ale by艂a poprawa to fakt potem jednak na skutek silnego stresu wypadlo mi mn贸stwo w艂os贸w zamierzam kuracje powt贸rzy膰 dr. Radziejewska w Warszawie robi za 350 z艂 i jest to to samo co za 800 w innej klinice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli juz ktos tu robi reklame dr Radziejewskiej, a uwazam ze sluszn膮 to wtrace swoje 2 grosze bo pani dr wiele dla mnie zrobila... ostatnio wlasnie osocze ale na twarz. To niesamowite ale moja twarz wyglada jak po liftingu.. Natomiast co do 艂ysienia androgenowego - szkoda kasy, jak kiedys wyzej pisalam - pomog艂o na porost a za pol roku wszystko wypadlo. Lepiej zainwestowac w endokrynologa i leki. Warto tez zakupic do domowego uzytku laserowy he艂m i kazdego dnia potrzymac z 20 minut - wypadania nie hamuje ale porost wzmozony i taniej wyjdzie niz dozywotnie zabiegi w gabinetach. Ostatnio czytalam tez o akupunkturze i to bedzie kolejnym punktem mojej walki z pco a co za tym idzie 艂ysieniem androgenowym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czemu twierdzisz ze nie pomagaosocze na 艂ysienie?? Ka偶dy kto ma 艂ysienie andr to wie ze nic na to nie pomo偶e poniewaz jest to choroba nieuleczalna jednak osocze bardzo wspomaga mieszki w艂osowe a odnosz膮c sie do tego he艂mu masz mo偶e jakie艣 namiary sk膮d to sobie zapoda膰? wiem ze w Warszawie w Secend hair to robi膮ale szkoda kasy na to akurat tam moim zdaniem:) prosz臋 podziel si臋 swoimi spostrze偶eniami g艂臋biej co do osocza i tego he艂mu :) z g贸ry dzi臋kuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gostekkk
cze艣膰, je艣li chcesz si臋 dowiedzie膰 czego o he艂mie, to ja w艂a艣nie zag艂臋biam ten temat. W polsce mo偶na kupi膰 theradome i Oaze (cho膰 przy Oaze pani nie za bardzo wie co to r臋kojmia i twierdzi, 偶e ona tylko sprzedaje i 偶adn膮 tam r臋kojmi膮 si臋 nie interesuje). A w theradome jest normalnie, jak w Polsce r臋kojmia 2 lata. Sam zostanwaniam si臋 powaznie nad kupnem, bo oaze ma jeszcze funkcj臋 masa偶u, akupresury, ale czyta艂em te偶 opinie, 偶e ten masaz jest upierdliwy, ze po prostu moze bole膰 jak ci te diody po g艂owie je偶d偶膮 codziennie. Wi臋c sam juz nie wiem czy lepiej jak te diody dotykaj膮 bezpo艣rednio do sk贸ry czy nie. Dodam, 偶e cena urz膮dze艅 to oko艂o 4500z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na 艂ysienie tylko i wy艂膮cznie na艣wietlanie UVB311 d艂ugotrwa艂e bo pierwsze efekty s膮 po 3 miesi膮cach, trzeba znale藕膰 dobrego dermatologa i zacz膮膰. U mojego dziecka pierwsze efekty widoczne by艂y po miesi膮cu i suplement diety na w艂osy amocon forte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie leczenie jest skuteczne. W Warszawie przy metrze Wilanowska jest klinika dr Krajewskiego gdzie leczy艂em si臋 t膮 metod膮. Zadzia艂a艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W moim przypadku osocze podzia艂a艂o. W艂osy zdecydowanie mniej wypadaj膮, sta艂y si臋 mocniejsze, zdrowsze i s膮 bardziej od偶ywione. W Karboklinice gdzie wykonywa艂am zabiegi, zaoferowano mi r贸wnie偶 dodatkowo karboksyterapi臋, kt贸ra mia艂a wspom贸c terapi臋. Na wszystko potrzeba czasu. Jak m贸wi膮, nie od razu Rzym zbudowano. Efekty mo偶na ju偶 zauwa偶y膰 po 3 zabiegach. Z czasem zauwa偶y艂am nowo wyrastaj膮ce w艂osy. Tak偶e polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak dla poczytania, mo偶e kogo艣 zaciekawi, bo mnie zainteresowa艂o: Wszystkie dolegliwo艣ci cia艂a fizycznego, s膮 skutkiem braku harmonii cia艂 subtelnych. Je艣li cz臋sto opanowuje cz艂owieka nienawi艣膰, smutek, 偶al, zazdro艣膰 i inne negatywne my艣li, uczucia, czy emocje, to za ka偶dym razem, coraz bardziej niszczy swoje cia艂a subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajduj膮ce si臋 w cia艂ach subtelnych, schodz膮 na cia艂o fizyczne, poprzez r贸偶ne dolegliwo艣ci. Nieprawid艂owe dzia艂ania, my艣li, negatywne emocje i uczucia, powoduj膮 dolegliwo艣ci i tylko sam cz艂owiek jest za nie odpowiedzialny. Du偶a r贸偶norodno艣膰 dolegliwo艣ci, spowodowana jest przez r贸偶ne przyczyny, jakie cz艂owiek wywo艂a. Inne dolegliwo艣ci odczuwa kiedy, nie mo偶e komu艣 wybaczy膰, inne kiedy jest ci膮gle pe艂ni zazdro艣ci, a jeszcze inne kiedy na przyk艂ad. 藕le si臋 od偶ywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, 偶e to sam cz艂owiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. R贸wnie偶 i sam mo偶e si臋 ich skutecznie pozby膰. Powinien to jednak chcie膰 zrobi膰 sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpni臋te z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem leczenie 艂ysienia osoczem bogatop艂ytkowym to jedna z najskuteczniejszych terapii. Zabieg raczej bolesny, wi臋c w znieczuleniu, ale jednak nie ma to jak dostarczanie wszystkich stymuluj膮cych substancji pod sk贸r臋, we w艂a艣ciwe miejsca. dzia艂a bardziej ni偶 wcieranie. M贸j m膮z robi艂 mezoterapie w Warszawie, w klinice na Bukowi艅skiej, niedaleko metra Wilanowska. polecamy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 szukam kliniki dla m臋偶a, bo ma problem z 艂ysieniem i ju偶 zdecydowali艣my si臋 na ten zabieg z osoczem bogatop艂ytkowym. Czytam, sporo miejsc polecacie. jeste艣my z Bemowa, wi臋c chyba um贸wimy si臋 na konsultacj臋 do Kliniki na Bolkowsk膮, tam te偶 robi膮 ten zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 z 20.07.2015 godz 10.12. He艂m oaz臋 kupi艂am u lekarza kt贸ry robi艂 mi ro偶ne zabiegi medycyny estetycznej, dogada艂em si臋 z nim. Laser jest ok ale na porost wlosow, jest duzo baby hairow. Tak samo po osoczu. Jednak ani jedno ani drugie nie hamuje 艂ysienia androgenowego. Pobudzaj膮 do wzrostu ale nie hamuja wypadania. Je艣li kto艣 tak pisze to albo ci艣nie reklam臋 albo ma inny rodzaj 艂ysienia, lub po prostu wypadanie z jakiego艣 powodu a nie 艂ysienie! 艁ysienie androgenowe jest na skutek dzia艂ania androstendionu i dht i tylko stosowanie bloker贸w (flutamid, finasteryt, dutasteryt, Androcur ) mo偶e tu co艣 pom贸偶. Osocze , laser pobudzaja do wzrostu a nie blokuj膮. Dlatego nie ma sensu stosowa膰 tych zabieg贸w bez rozpocz臋cia leczenia farmakologicznego. Po prostu kasa w b艂oto, bo co wyro艣nie to i tak wyleci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A na tej Bolkowskiej na Bemowie to maja te偶 zabiegi medycyny estetycznej i osocze bogatop艂ytkowe? To fajnie! My艣la艂am, 偶e oni bardziej manicure, masa偶e itp. A tu prosz臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, ta klinika Urody na Bolkowskiej jest bardzo fajna. Ja tez si臋 zastanawiam nad osoczem, ale nie na sk贸r臋 g艂owy, tylko na twarz. Podobni jest super efekt przeciwzmarszczkowy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie mam na szcz臋艣cie problem贸w z 艂ysieniem, ale s艂ysza艂am, 偶e to osocze bogatop艂ytkowe 艣wietnie sprawdza sie na zmarszczki. Jak by艂am na depilacji laserowej na Bukowi艅skiej, to doradzili mi w艂asnie ten zabieg. Wi臋c my艣l臋, 偶e warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na Bukowi艅skiej u dr Krajewskiego? S艂ysza艂am 偶e to dobry specjalista, a te偶 mam problem z 艂ysieniem/wypadaniem w艂os贸w wi臋c s膮dz臋 偶e wybior臋 si臋 na ten zabieg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KrystianW
Pomaga rzeczywi艣cie, pod warunkiem, 偶e b臋dzie wykonane tak jak nale偶y przez profesjonalist臋, a nie jakiego艣 pseudo- kosmetologa. Ja zabiegowi podda艂em si臋 w gabinecie Moja Estetyka w Rzeszowie i jestem bardzo zadowolony. Naprawd臋 warto odwiedzi膰 to miejsce na ulicy Litewskiej.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋