Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem,ze nic nie wiem..........

proszę o obiektywną opinię

Polecane posty

witam, wiem,że było już tysiące takich tematów ale prosze powiedzcie co o tym myślicie...mój stres jest tak duży że nie jestem w stanie kupić testu ciążowego. Sytuacja wygląda tak, mam nieregularne miesiączki, w połowie października miałam lekkie zapalenie i dostałam leki, globułki dopochwowe i płukankę, 27 października dostałam okresu trwał 5-6 dni, ostatni dzień miesiączki czyli 1 listopad to były już tylko takie plamy brazowe. 5 i 6 listopada kochałam się z chłopakiem, nie zrobił tego we mnie tylko na zewnątrz ale po chwili znów się kochaliśmy..... potem ok.16 listopada miała 2 dniowe malutkie plamienie, okres się nie pojawił do dnia dzisiejszego, parę dni temu bolal mnie brzuch tak jak na okres ale dalej nic, odczuwałam też pieczenie i kłucie lewej piersi przez 2 dni ale minęło. Nie wiem co o tym myśleć, boję się zrobić test, nie wiem nawet czy wogóle mogło dośjć do zapłodnienia w ten sposób...wiem, że to głupie ale prosze pomóżcie

nie odważę się, liczyłam że ktoś mi napisze,że to nie możliwe, że niepotrzebnie przeżywam

Gość dfedferere
Mogło, stosunek przerywany to nie jest dobra metoda antykoncepcji.

to było tak,że jak on doszedł to po minucie bez umycia i wycierania penisa spowrotem go włozył i znów się kochaliśmy, nie wiem co mnie zaćmiło że nie zareagowałam ale w takiej chwili się nie myśli...

:(

skakałam po tym ale czy wszystko mi wyciekło?

Gość jfueryfejdwoef
gratulacje :) jestes w ciazy :)

Nie wiem jakiej pomocy oczekujesz nikt Ci nie napisze że jesteś w ciąży lub nie jesteś, tak samo nikt nie pójdzie i Ci go nie kupi. Jak się wstydzisz to niech chłoptaś twój skoczy po to skoro o gumkach nie było czasu pomysleć.

jesteśmy gimnazjalistami , nie mamy pieniędzy na zabieg. a rodzice to nas chyba zabija.

To niech wymknie się w nocy z piątakiem i leci do Tesco po ten test, sąsiadek o 2 w nocy nie powinno być :)

super podszywy....

Gość maslaczka
Cześć,słuchaj nie denerwuj się na zapas bo wcale nie musisz być w ciąży. Im więcej o tym myślisz i im bardziej się stresujesz tym dłużej będzie Ci się spóźniał okres. Nie martw się, uspokój i po prostu zrób ten test. Uwierz, że to najlepsze wyjście. Teraz nie ma już odwrotu więc lepiej żebyś wiedziała jak najszybciej. Nie myśl juz teraz o zabiegu czy o tym co powiedzą rodzice bo może okazać się że nie jesteś w ciąży:) Jeśli jednak jesteś... wszystko dobrze się ułoży, zawsze są wyjścia z sytuacji i zawsze są ludzie, którzy mają o wiele większe problemy. Naprawdę. Dasz sobie radę :)