Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzialena93

Czy jestem nienormalna, bo gustuję w starszych facetach ?!

Polecane posty

Gość Madzialena93

Mam 19 lat, ale już od jakiegoś czasu zauważyłam że w ogóle nie podobają mi się faceci w moim wieku ;/ Choć raczej powinni. Za to najbardziej ciągnie mnie do tych starszych. Nie mówię tu o wieku podobnym do mojego ojca czy nawet dziadka :D Ale jeśli facet nie ma minimum 25 lat to średnio z takim się dogaduje. A prawie zawsze tak bywa, że z facetami w moim wieku nie mam zbytnio o czym porozmawiać jeśli chodzi już o inne tematy niż tylko seks. Nie wiem czemu bardziej pociągają mnie Ci trochę starsi 26, 27 lat czy nawet do 30. I to z wyglądu i z zachowania. Nie wiem czy to normalne, że dziewczyna w moim wieku nie gustuję bardziej w swoich rówieśnikach. Nie wiem od czego to zależy. Koleżanki w moim wieku zadają się, podrywają facetów 20-22 lata czyli najbardziej przybliżonym do ich wieku, a mnie tacy nie kręcą. Czy to dziwaczne ?

ja tez tak mam...jak spotykam jakichs w moim wieku to sa niesmiali,małomowni,popisuja sie przede mna..a starsi tacy 25-30 lat to nie...sa dojrzali,nie popisuja sie,mozna sie nimi dogadac i wogole sa calikem inni..mi sie wydaje ze to jest normalne..

Gość tomaszdrwal
Ty tez juz jestes stara, ja jestem normalny bo gustuje w takich do 17 rz

Gość Madzialena93
Kylie No właśnie o tym mówię. :) Rzadko kiedy potrafię się naprawdę fajnie dogadać z facetem w moim wieku. Albo jest tak jak opisujesz albo potrafi tylko nachalnie gadać o seksie jakby tylko taki temat dla nich istniał. Po prostu niedojrzali... Nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale często tak bywa. A niektórzy dziwią się, że interesuje się trochę starszymi ode mnie. Rodzice to samo ;/ "Czemu nie umawiasz się z chłopakiem w Twoim wieku tylko starsi" ;/ cały czas to samo... Co na to poradzę.

Gość DolceNat
Ja też tak mam. Spotykałam się tylko ze straszymi facetami a jeden z nich został już na stałe.

Gość Madzialena93
tomaszdrwal Trudno :P Zdziwię Cię, ale jakoś to przeżyję :D

Gość fghfghgh
no bo tacy do 20 lat to glupie chlystki ktore nie zapewnia kobiecie bezpieczenstwa dostatecznej uwagi a Wy kobiety lubicie opiekunczosc dojrzalosc faceta i tak to was pociaga... taki starszy facet duzo wiecej wie jak kobieta powinna sie przy nim czuc aby byla bezpieczna i wartosciowa.

mam tyle samo lat co ty...moi rodzice tez sie dziwia a nawet i zabraniaja ale ja mam to gdzieś...jak spotkam w moim wieku to tacy małomówni jak wspomnialam wczesniej...a nawet i w ogole nic sie nie odzywaja..albo strasznie popisuja sie przede mna..jak jezdza samochcodem..raz jechalam i malo co nie zwymiotowalam...i tylko w glowach im imprezy i zeby jakas zaliczyc..a tacy starsi to tez jedno w glowie ale w moim przypadku wiedza ze ja taka nie jestem..i tak latwo sie im nie daję...mozna lepiej sie dogadac,posmiac sie,pozartowac nawet o pie*dolach..a z tymi co w swoim wieku to nawet nie ma o czym rozmawiac..

Nie, to nie jest nienormalne. Przyczyny mogą być różne. Czasami, jest tak, że ojciec nie spełnia oczekiwań córki lub go nie ma i już dorosłym okresie ona czuje popęd do dojrzałych facetów. Ale to nie jest jakaś patologia, mam kumpelę co ma trójkę dzieci i jest młodsza od swojego faceta 7 lat. Jako małżeństwo są bardzo szczęśliwi. Ale ostatnio jak patrzę na młodych facetów to ja byłem w tym wieku dojrzalszy psychicznie i zaradniejszy. Mnie ostatnio kokietują młode kobiety, nawet ostatnio z jedną spotykam się, młodszą ode mnie o 12 lat.

Gość Madzialena93
No dokładnie Kylie. Nawet z tym samochodem miałam kiedyś podobnie. Szpanowanie, popisywanie się -.- Jeden raz tak zahamował, że o mało nie zbierałam zębów z podłogi :/ Widział, że mi się to nie podoba ale musiał się popisać ;/ jeszcze tekst "Wiesz ile on wyciąga, nigdy pewnie takim nie jechałaś";/ i gaz ;/ Już więcej się z Nim nie spotkałam ;/ Porażka totalna. Ja zdaję sobie sprawdzę, że tacy trochę starsi mężczyźni również myślą cały czas o tym. Są w końcu normalnymi facetami. No, ale sama rozmowa z takim jest jak niebo a ziemia w porównaniu do tych młodszych. Jeszcze nie spotkałam faceta w moim wieku i żeby mi się podobał.

Gość Madzialena93
Facet, który stracił Jagódkę Jeśli chodzi o kwestię ojca to nie jest to przyczyną. Raczej na pewno :) Relacje z ojcem miałam i mam najlepsze jakie mogę mieć, zawsze był kiedy Go potrzebowałam, nigdy nie powiem że mogło mi Go brakować lub coś zaniedbał :) Tu chyba chodzi o to, że po prostu nie potrafię się dogadać z facetami w moim wieku i już. Nie zmienię tego na siłę. Chyba, że jest gdzieś na świecie dojrzały facet w takim wieku, ale to wątpliwe :P Tylko czasami spotykam się z opiniami innych ludzi, że to nie jest normalne ;/ Z czym się nie zgodzę...

Gość Madzialena93
młotkiem po głowie Chyba muszę się z tym zgodzić :D

Gość tryo80890uikg
to logiczne ze 19letni chlopczyk nie zapewni kobiecie bezpieczenstwa nie bedzie potrafil taka sie zaopiekowac bo taki jest jeszcze w ogole niedojrzaly myslacy tylko o sobie i swoim wacku !!! dlatego ja nigdy sie z takim nie zwiaze !! nigdy!! to jeszcze gowniarze a nie prawdziwi faceci ;-)

Gość klaudia36
Madzialena93 nie jesteś nienormalna. Mój jest 7 lat starszy. Poznałam go jak miałam 24 lata. Miałam kilku facetów w moim wieku, jeden młodszy. Ale brakowało czegoś. W każdym z nich coś było nie tak. A to mnie mnie zdradzał, a to myślał o młodszej, a to nie rozumiał mnie, a to inne charaktery. Nie pociągali mnie tak jak starsi faceci. Chyba najlepsze związki są takie gdzie facet jest starszy od kobiety. Ale nie z dwadzieścia lat :D tylko tak kilka lat 5-8. Tak jak mój obecny. Inna relacja. Inne rozmowy, inny charakter. Inne podejście. Ja mam starszego faceta, on ma młodszą. Ja mam lepsze samopoczucie, on ma więcej energii :) Nie gania za młodszymi bo młodszą ma w domu :) Wspólnie się dopełniamy i dajemy sobie tego czego nam potrzeba. To chyba najlepszy układ. Taki układ młodsza kobieta, starszy facet jest chyba najlepszy. Oczywiście kwestia gustu.

Gość klaudia36
"taki starszy facet duzo wiecej wie jak kobieta powinna sie przy nim czuc aby byla bezpieczna i wartosciowa." O właśnie o to chodzi :) taki facet wie co zrobić abym czuła się kobietą, miała jego uwagę, fizyczną i psychiczną oczywiście nie każdy. I nie mówię tutaj o tym że daje kasę. To sposób podejścia do kobiety, zauważania pewnych rzeczy. Przy nim czujesz się jak kobieta, a nie jak zabawka do jednego.

Gość Madzialena93
klaudia36 No właśnie. I kto powiedział, że różnica wieku jest przeszkodą ?? Nie mówię o przesadnej różnicy, ale to bzdura że nie mogłabym się dogadać z facetem o 8 lat starszym ;/ Bo to niby już większa przepaść między nami. Obecnie spotykam się z facetem o 8 lat starszym i jest cudownie. Z żadnym facetem w moim wieku nie czułam się tak jak z Nim. Tylko rodzicom przeszkadza że "tak bardzo starszy od Ciebie" a nawet nie mają mu nic innego do zarzucenia prócz wieku bo pod każdym innym względem jest idealny, odpowiedzialny, opiekuńczy. Nie mogą powiedzieć o Nim złego słowa... tylko wiek ;/

Gość jhgfdt567
A ja wolę starsze od siebie kobiety bo te 20 letnie to mają nasrane w głowie i są strasznie niedojrzałe w większości.

Gość agniesia455667
dziewczyny a seks z takim wlasnie starszym facetem 27, 28 lat jest lepszy czy nie ma znaczenia ?

Gość nineesss
takie młodziki wlasnie maja nasrane w glowach najbardziej ;/ hahaha 19 lat i facet watpie

Gość 57909867565rtyh
Dziś młode kobiety mają tak samo nasrane w głowach

Gość ffhgffg
takie zwykle leca na kase a staruchy na mlode mieso i tyle!!

Szczerze powiedziawszy kiedyś mieszkałem z jedną młódką (9, czy 10 lat różnicy). Tragedia! ­ Zaraz po wprowadzeniu załączył się jej syndrom małej dziewczynki. Tego nie umiem. To za ciężko. To zrób za mnie. Do przygotowania posiłku oczywiście 2 lewe ręce... No i fochy. ­ Seks był nieziemski więc jakiś czas tolerowałem powyższe, ależ ile kurna można? Jak stwierdziła że chce dziecka salwowałem się ucieczką.... ­ Tak to jest jak jedna z drugą ma deficyt tatusia. :? ­ Choć gwoli sprawiedliwości dodam, że starszy kobiety też często tak mają.

Gość ffhgffg
bo jak upolowales mistrzu taka niezdarna mala dziewczynke to nie znaczy ze kazda w jej wieku taka jest ! to zalezy od czlowieka widzialy galy co braly!

Oj, wiesz przecież, że ludzie często udają by kogoś zwabić i to czasem udają bardzo dobrze. Introwertycy udają ekstrawertyków, oziębłe starają się zapewnić dobry seks, leniwi się zmuszają do ogarnięcia chałupy nim wybranek/a przyjdzie etc. A później wychodzi szydło z worka... ­ Zgadzam się, że nie wszystkie są takie. Ale z moich obserwacji wnika, że coraz więcej kobiet chciałoby tylko leżeć i pachnieć. :?

A w żadnym wypadku kobieto!:) Ja jestem w Twoim wieku, mam faceta który ma 27 lat, jestem w ciąży i planuję ślub. Moja mama zawsze się śmiała, żę wolę "dziadków". :D Ale po prostu młodsi to zawsze byli dla mnie gówniarze...

Gość żonkiiil
ja mam zasoba kilka nieudanych związkow z facetami w podobnym wieku do mojego.....obecnie mam faceta 11 lat starszego i jest super

Gość przecie siem nie łoszpece ;)
facet zaczyna siem od 60tki

Gość 20latka.
Mi się podobają tylko starsi faceci, ale to pewnie dlatego, że wychowywałam się bez ojca...

Chyba ludzie przesadzają. Najważniejsza nie jest różnica wieku, kultur ale miłość i zrozumienie. Faceci generalnie lubią młodsze od siebie kobiety. Ale ostatnio kuzyna córka powiedziała to samo co ty, że nie ma fajnych facetów wśród jej rówieśników i ciut starszych. Twierdzi, że są mało zaradni, dziecinni i zniewieściali.