Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niness

Seks bez zobowiązań, a miłość ?

Polecane posty

Gość niness

Czy facet, który chciał na początku tylko seksu bez zobowiązań może się zakochać ? Chcieć jednak czegoś więcej ? Czy jak tylko tego oczekiwał to raczej się nie zmienia ?

Gość lonty1
zakochanie sie to nie jest miłość on moze sie zakochac,ale to malo prawdopodobne, poza tym od zakochania do miłości daleka droga

jak nic do ciebie nie czuje, a chce mu sie fajnego cialka tylko to nie liczylbym na nic specjalnie swoja droga to niezle cie zakrecil dzieciaku

Gość lonty1
problem w tym ze wspolczesne malolaty nie odrozniaja zauroczenia od zakochania a zakochania od miłości

zauroczenia od zakochania a zakochania od miłości - to już nawet jako "zestaw literek tworzący wyraz" jest skomplikowane a weź to kurcze teraz zdefiniuj:-o czyli, ze zakochanie to nie milosc?:(

komus sie znowu marudzaca wlaczyla Lev wez przestan, jej zycie, jej sprawa a zakochanie jest najlepszym kawalkiem milosci bo przynajmniej sa emocje, a co moze miloscia jest podawanie przez 40 lat obiadu temu samemu leniowi?

Gość Dede;
to temat na prac ęmagisterską czuy coś ?

Gość Dede;
ow od kiedy ty się udzielasz na innych tematach niż te kocim pazurkiem? tak z ciekawośći

Ja się zakochałam w nim :( Spotykamy się ponad 2 lata. Na początku seks..... ale nawet nie wiem w którym momencie to się stało. Niestety to tylko z mojej strony. Strasznie mi z tym źle :( Nie potrafię tego skończyć :( Jestem nieszczęśliwa. Dodam, że nie jestem jakąś małolatą, mam 24 lata, on 32.

Gość Dede;
a kto twierdzi,że ma?

to jaki byl sens pytania?? bo moja ciemnota umyslowa tego nie ogarnia

Gość Dede;
sensu nie ma w tym żadnego ani jasnośc ani ciemnota w niczym tu potrzebna nie jest

gwoli scislosci, to sie nudze i juz powinienem sie uczyc bo we wtorek mam egzamin, wiec jest to powod zeby sie szlajac po durnym forumie i glupoty pisac :) i juz :)

Ow:) Mam tak samo, jak tylko mam sie uczyc to od razu odczuwam silniejszą potrzebe przebywania tutaj.

doskonale cie rozumiem ptaszysko :) w koncu jeszt jeszcze niedziela, prawda?? a martweic sie bede w poniedzialek wieczorem :D

do wtorku to nam jeszcze duzo czasu zostało i z pewnością wszystko ogarniemy;) z czego masz egzamin, jesli to nie tajemnica?

Gość Dede;
to prawie tak samo jak ja :o

no ten to akurat z ichniego "gulgotania" a jezykowy niestety nigdy nie bylem :( juz bym wolal, zeby to bylo z programowania sterownikow, siemensa ale ten to akurat zdalem w zeszlym tygodniu :)

Gość Dede;
podejrzane, że zbliża się sesja

sesja?? byc moze dede ale nie wiem czy zdziwi cie ten fakt, ale "babcie i dziadkowie" tez sie czasem czegos ucza, takie zbocznie, wiesz niektorzy lubia sie dowiadywac nowych rzeczy poza tym te uniwersytety trzeciego wieku i w ogole :D :P

Gość Dede;
jasne , programowanie sterowników na uniwersytecie trzeciego wieku czy aby nie za bardzo odbiegamy od tematu głównego ?

uniwersytety trzeciego wieku :D wszystko przede mna;) i faktycznie, nauka (w moim przypadku) okzała sie - zboczeniem :classic_cool::D I ciezko mi tego zaprzastac;) Tak, ciagle w Polsce i ciagle nie weim co ze soba począć... Czas pokaże;)

Faktycznie odbiegamy od tematu.... Wiec cos na temat teraz nie ma czegos takiego jak seks bez zobowiazan, przynajmniej w moim przypadku ;) Angażuję sie... chyba do pewnych rzeczy musze jeszcze dorosnąć;)

a temat glowny byl tak fascynujacy?? szkoda mi dziewczyny ale jej rybki jej akwarium zakrecil ja i juz i zadne "madre rady" :P:P:P tu nic nie zmienia, sama sobie musi z tematem poradzic