Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily_Evans

Koniec Świata - wierzyć, czy nie wierzyć?

Polecane posty

Gość Lily_Evans

Ja osobiście nie wierzę w to :) W końcu przeżyliśmy już kilkanaście końców (bo ich nie było). A jak jest z Wami?

Gość 21 grudnia szybko
zmienisz zdanie. Nadchodzi nieunikniony koniec :classic_cool:

Gość Lily_Evans
Mogę zapytać, dlaczego tak sądzisz? ;D

Gość gópia lala
ja wierze, bo rzeczywiscie moze cos sie stac, wszystko ma swoj poczatek i koniec

Gość alamakotaotataa
koniec swiata to bedzie jak francja wezmnie i leby urwie ue a nastepnie wezmnie sie za polske ze nikt tu nie raczy przemowic po francusku. to bedzie koniec swiata. i mam to juz osobiscie gdzies. no przeciez taka ta polska jest, a nie? :( i tyle :(

Gość kikiii
koniec świata będzie za kilka miliardów lat tak jak przepowiadam :classic_cool:

Gość alamakotaotataa
koniec swiata to bedzie jak francja wezmnie i leby urwie ue a nastepnie wezmnie sie za polske ze nikt tu nie raczy przemowic po francusku. to bedzie koniec swiata. i mam to juz osobiscie gdzies. no przeciez taka ta polska jest, a nie? :( i tyle :(

Gość alamakotaotataa
moze sie stac 21 grudnia 2012?NIE WIADOMO HAHAHA - I TO JEST dobry kawal z usa obecnie. kiedy nastapi wlasciwy koniec swiata. skad wy wszyscy jestescie w tej polsce? tylko tyle zostaje. jeszcze jezyk polski bym se dokladnie zbadala bo to jest kraj jeykowcow i kto to wymyslil to czy tamto I JAK. i tyle.bo tu nic nie ma tylko nazwisko. dlatego nikt nie wygra i tyle :(

Gość alamakotaotataa
gdzie jest moja renta????!!!! ilez mozna czekac na to cholerstwo - tak to nazwe ale z czegos trzeba zyc. w tej ciazy polskiej. a kiedy rozwiazanie? nigdy i tyle. wieczne komplikacje. ciaza z komplikacjami to jest polska. porod? operacja i to jeszcze jaka i tyle :( 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa
:( :( :( :(

Gość nazywają mnie Szczur
Dinozaury wyginęły co do jednego. Niby dlaczego ludzkość ma istnieć wiecznie?

Gość jxnckj\lbx
przestancie gdybac nawet anioly w niebie nie wiedza kiedy bedzie koniec, godzine zna tylko nasz Ojciec w niebie tak mowi biblia nie zamierzam wierzyc jakims prymitywnym majom ktorzy maja kilkanascie kalendarzy, ani nostradamusom ktorzy nawet jesli mieli zdolnosc przepowiadania czy jasnowidzenia, mogliby i mieliby do tego prawo by trafilc kula w plot bo sa tylko ludzmi

Gość alamakotaotataa
gdzie jest moja renta???!!!! 😡 top chyba tyle comam tu do napisania od 2lat. za duzo sie rozpisalam a sensu w tym zero :( niestety :( 😡

Gość blevvee
jeżeli te polskie matoły nadal będą wierzyć ryżemu cholerstwu to koniec może nie świata ale POlski na pewno nastąpi niebawem :)

Gość kjdfha
jedyne w co wierze to w ciagle zmiany, wiele sie na swiecie dzieje - to jest pewne, bedzie to mialo swoje konsekwencje w przyszlosci

Gość alamakotaotataa
ale napiszcie SZCZERZE - nie moze byc Ricky Martin symbolem polskiego ksiedza? 2 dzieci w wozku - jakis kolega. reszta? tajemnica. zycie prywatne. no co? nie pasuje. bo co o nich powiedziec? tak naprawde. nie wiem:(

Gość alamakotaotataa
jedynie , ze nie jezdza ze swoimi dziecmi w wozkach. repertuar swiatowy. no co? brakuje im czegos? i ubrani i wszystko gra. a gdzie sens tego? no wybaczcie panstwo. mam juz tego dosyc!!!! :( glupieswinie i tyle. a rzeklabym szkoda swini i tyle nanich :( 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa

Gość alamakotaotataa
uwazam, ze dobrze ich porownalam - super muzyka i nauki takie dla kazdego. ricki martin tez jest dla kazdego ogolnie, a reszta zycie prywatne. i tyle. czy jest gwiazda? nie wiadomo i tyle. reszta nie moja sprawa :(

Gość alamakotaotataa
jeszcze na mojej wsi to IDEALNIE ich porownalam, ale oczywiscie to nie tutaj. to swiatowy poziom, artysta swiatowy, a zatem nie o to chodzi zupelnie. jakis symbol ogolny i tak dalej. to wszystko :( no coz zostaje - kazdy idealny zostaje dzieci w wozku przebierac. nie napisalam czyje. a ricki ma swoje? moze adoptowal? bo co im zostaje jak nie chca dzieci porzucac? adopcje i tyle. w holandii chyba juz tak jest. ze kazdy ksiadz adoptuje dziecko. nie wiem, ale wszystko wiedza z holandii i prosze tez nie pomawiac ze tu gdzie mieszkam. niekoniecznie. tam skad dostalam moja???? pierwsza biblie prosze panstwa. a skad ja dostalam? i tyle :( a skad powinnam? koniec :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa

Gość alamakotaotataa
szkoda, ze nic wiecej nie ma no ale w sumie co mozna napisac czy powiedziec komus za granica o polskim ksiedzu. jaki jest polski ksiadz? a skad ja mam wiedziec. dla dzieci sa dobrzy- czasem cos tam to do gazety to dadza, skandal. rozne sie rzeczy zdarzaja, a tak to ok wszystko. no co mozna powiedziec? nie wiem. a poza tym co jeszcze po polsku mozna powiedziec. no jedynie ze nie adoptuja dzieci jakby ktos chcial im zrobic przyjemnosc i pochwalic. ja nie mam za co to tyle. co powiedziec? a tak to w ogole nie wiem o czym rozmowa. Bonjur , au reviour - takie cos. i jeszcze cos ale to nie wiem - jakby ktos sie interesowal to poczytac. tyle :(

Gość alamakotaotataa
no bo co powiedziec? tak szczerze - napiszcie panstwo. czy wierza w koniec swiata? a co mnie to obchodzi. jacy sa i tyle. czy mozna im cos zarzucic? no to konkretnie i to sie trzeba interesowac tyle bym powiedziala. ktos na przyklad powie, ze cos pisalo w gazecie gdzies tam w necie - a to u nich jest idealnie? taki francuski ksiadz w sumie bo niemiecki nie pasuje. a czemu to nie wiem.francuski i tyle. a czemu nie niemiecki? nie wiem. ale to sie dowiem czemu polski ksiadz nie jest niemieckim ksiedzem - do konca tego nie wiem. lepsza maja slawe. holenderski tez nie - chyba dzieci nie adoptuja. no to francuski ksiadz taki. tyle :(

Gość alamakotaotataa
ja bm polskiego ksiedza dala wiele nizej ksiedza niemieckiego ale nie znam realiow - zostaje francuski ksiadz dla nich. tez nie znam realiow, ale tyle zostaje i tak dalej. a teraz co? obgadywac ich? takie rzeczy. no dobra - konczymy ten nudny nieco watek? gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa

Gość alamakotaotataa
zobaccie panstwo jest ksioadz francuski, niemiecki i holenderski. i polski w tym. najlepszy ksiadz - we francji najlepszy polski - wygrywaja. nie wiadomo czemu. niemcy - swoi. holandia?cicho - nie popieraja kosciola swojego. polacy? ha - no i teraz wszystko zalezy od francji czy mozecie byc. bo ue nie - ale co dalej nie wiedza. ale polska czy od ksiezy mozecie byc. nie wiem.no pasowalyby dzieci? chyba zostawia. niech se tam maja ten celibat i tyle :(

Gość alamakotaotataa
i to tyle wielkiego swiata znowu - touch the great world czy jak to tam nazwac. cos tam cos tam. i tyle. no to by bylo tyle... a teraz konkrety? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡