Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily_Evans

Koniec Świata - wierzyć, czy nie wierzyć?

Polecane posty

Gość alamakotaotataa
:( :( :( :(

Gość prawictwo pospolite121
nie wierze w koniec swiata , ale nie obraziłbym sie gdyby nastąpił .. I tak ten swiat jest zepsuty

Gość alamakotaotataa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa

Gość dżentelmenel
Oferta dla wierzących w koniec świata: zapłacę 10 tysięcy za Twoje mieszkanie, możesz mieszkać do 1 stycznia. W 2013 nie będzie Ci już potrzebne a zabawisz się przez parę dni przed armagedonem. czekam na poważne oferty

Gość alamakotaotataa
ktos powie - a jednak polska to geniusze. tak? ANI SWINIE jak dla mnie. ANI SWINIE PRZY KORYCIE. bo tak i juz :( dlatego niemcy i koniec. a wy sobie robcie co chcecie. choc ...szczerze nienawidze niemcow, ale jeszcze 1% uczciwi sa. w koncu do tego sklepu moglam isc bez nazwiska a tutaj? ale wszyscy tak kradli, ze cos strasznego. skad to jest? i tyle. ANI SWINIE. a reszta to w ogole - to najwyzej ja moglam byc wyzywana tak a nie inaczej i tyle. ani swinie przy korycie -to jest polska. najbardziej inteligentny kraj swiata :( niewatpliwie :( a teraz przechodzimy do realiow - gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa

Gość alamakotaotataa
jakbyscie byli najbardziej inteligentnym krajem swiata to by mozna od was wyjechac W NORMALNYM STANIE psychosomatycznym bo takie zlodziejstwo to jest tez zdrowie i to nie jest ze ja jestem z rodziny kaleka , ze rodzina taka. nie. to jest ze zlodziejstwa ogolnego i tyle. i zdrowie tez mi poszlo dlatego renta. bo wyglad no to mialam lustro. nie - to sa tez inne zmiany i tak dalej :( gdzie jest moja renta????!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa