Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i kutas...

Jak Wam minął piątek?

Polecane posty

No ja może próbowałm anala ze 3 razy i na tym koniec. Myślałam, że może się zmuszę, skoro mu na tym zależy, ale nie. Nie zamierzam potem chodzić z tamponami w dupie. Kleo...ja też byłam tylko z 3 facetami :)

Gość kropka w kropkę
Ja jestem dość tolerancyjna w seksie ale anal z żadnej strony mnie nie pociąga.

Mnie też i dlatego postanowiłam przestać się "podkładać" w takich kwestiach. Pewnie 90% facetów nie ma nic przeciwko analowi, a wręcz to lubi lub chciało by takich kontaktów sexualnych, ale mi sie to nie podoba i nie będe się do tego zmuszała. A jak facet tego nie zaakceptuje to niech spada.

Gość kropka w kropkę
Dokładnie. Miłość można uprawiać na różne sposoby. Grunt, żeby dojść do kompromisu satysfakcjonującego obie strony

Gość kropka w kropkę
Jak widać są nieliczne wyjątki:D Perełki bym rzekła;)

Gość kropka w kropkę
najlepiej uprawiać go "od dupy strony":D

Gość kropka w kropkę
nie pasujemy do tego miejsca:(

Powiem Wam coś. bo widzę że czepiliście się podłogi. heheh Facet może onanizować się na różne sposoby. Nie wiem czy wiecie o tym pięknę Panie. Wydaje mi się że większość myśli że tylko ręką można się zaspokoić. otóż nie. Możemy prysznicem tak samo jak kobiety, możemy ręką się bawić, możemy ocierać się penisem będąc w spodniach o ścianę podłogę łóżko lub kobietę i też dojdziemy do orgazmu. Ci bardziej zwinni potrafią brać sobie do buzi (kiedyś potrafiłem- z czystej ciekawości to zrobiłem i pokazałem to nawet w zeszłym roku kobiecie :P) ..... można też zacząć fantazjować i wymyślać np na tzw muchę. Wchodzimy do wanny wypełnioną wodą i wystawiamy grzyba i kładziemy na niego muchę bez skrzydełek heheh ona sobie tupta

co do anala to mie jestem na anty, tylko napisałem że nie uprawiałem. Za to uprawiałem kwiatki heheh

Niektórzy nawet konstruują wały z kołdry i nadają im imiona natomiast inni obkładają szpary między żeberkami kaloryfera boczkiem i też jadą. :)

Gość kropka w kropkę
Cieszymy się Kutasie, że jesteś taki pomysłowy. Możesz nas inspirować:D A co do anala- pewnie Twoja kobieta mogłaby zapisać się do naszego kółka anty;)

moją kobietę ciągnie do tego by mi włożyć w tyłek bo słyszała o masażu prostaty. Póki co jest mi dobrze więc wkładać mi nie musi. Choć i tego nie neguję. Seks ma sprawiać bojgu przyjemność. A mi sprawia przyjemność sprawianie przyjemności kobiecie :)

Gość kropka w kropkę
Taki skrót myślowy;)

Gość kropka w kropkę
Kamień z serca;) chociaż przez myśl mi nie przeszło, że mężczyzna mógłby tak bez zahamowań kobietę w czambo....

A mój "skarb" wyszedł przed chwilką z pokoju, o Madonno dzięki Ci ... no nie wytrzymałam i pojechałam lekko :) chyba dzisiaj nici z sexu :( Tzn. wszystko było by ok, bo starałam się nie nakręcać, ale zaczął marudzić...no i nie miałam wyjścia, wywaliłam go z powrotem do siebie.

Gość kropka w kropkę
Czyli dzisiaj wszyscy mamy posuchę??