Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitkakakkaka

Boje się tego KOŃCA ŚWIATA....

Polecane posty

Gość lolitkakakkaka

a to dla tego że nigdy przed tym tak nie gadali , a to w telewizji itp. Wiem ze wczesniej tez miało tak być ale tym razem czuje taki strach jakbym miała za chwile na trampolinie z kosmosu skoczyć;/

Gość lolitkakakkaka
nigdy wczesniej astronomowie nie wykupiwali sobie kopuł przeciłatomowych, co jesli naprawde ziemia co 11 tys lat przechodzi przebiegunowanie...a my mamy pecha ze w roku 2012 21 grudnia plus minus 5 dni w te czy do przodu to nastapi???? nie mamy szans jak nas zaleje....zastanawiam sie poco im te kopuły? skoro ziemia zniknie....juz wole umrzec od razu niz powoli....

Gość ja też z początkiem
grudnia zaczynam mieć chore jazdy.. Chociaż jeszcze w listopadzie się z tego śmiałem.

Gość lolitkakakkaka
nigdy wczesniej ludzie nie kupowali świeczek ze sklepu, jedzenia....kurne boje sie niech ktoś mądry mnie pocieszy:/

Gość ja też z początkiem
ale nawet w sumie jak przeżyje te 10-20 osób w tych swoich kopułach to co z tego.. I tak raczej będa mieć przejeb..

Gość prawictwo pospolite121
jak mozna sie bac konca swiata ? przeciez to jest wybawienie od zycia na tym marnym padole .

Gość mam widok z okna na Luwr
no ale to ma być trzy dni ciemności i wtedy nadejdzie nowa era (zgodnie z przepowiadniami Majów) po tych ciemnościach ludzkość ma się na "nowo" odrodzić, a nie tylko w głowie zakupy i inne tego typu rzeczy

Gość lolitkakakkaka
nawet nasa....pierdzieli trzy po trzy bo wiadomo nie moga mówić prawdy....zeby nie było paniki..... no i te na słońcu jakieś wybuchy w maju . wierzyłam w to ze słonce za ileś mld lat sie wypali i bedzie dupa..i bedzie koniec świata...ale teraz ? :( i to za pare dni.....zegnam sie nawet z kontaktem u sciany , bo wymyśłili to ludzie, my:( ...i niby za pare dni bedzie powodz i koniec świata nie miesci mi sie to w głowie. szczesliwi ci co umarli

no wlasnie smierc przez koniec swiata bedzie bezbolesna .. a rak to jest długia i cięzka smierc .

Gość lolitkakakkaka
ostatnio stres się u mnie nasilil tak , ze nie tr4zymam moczu.

dlatego powinniscmy sie cieszyc ze zginiemy szybko i bezbolesnie ..

Gość ja też z początkiem
trudno.. Pocieszyć? hmm, co by Ci tutaj doradzić.. Postaraj się ukończyć te twoje The Sims3 i jakoś to będzie.. ja też teraz zarywam nocki na maxa, żeby tylko zdążyć ukończyć moją gierke The Thing.🌻

Klimuszko przewidział te ciemności, podobno trzeba zakryć kocami okna i zapalić świece i się modlić...

a ja uwazam ze koniec swiata oszczedzi wielu cierpień .. każdy padnie jak rażony piorunem A gdyby tego konca nie było to ludzie dalej umieraliby przez pół roku przy aparaturze podtrzymujacej sztucznie życie

ci co boja sie konca swiata są dziwni dla mnie

Gość lolitkakakkaka
wiecie, jak czytam te pocieszyciela...moja zona dupy nie dała,,,a mój kot nie chce jesc...to nie płace rachunków bo itak koniec świata....obyśmy nie płakali ze strachu pewnego dnia... też nie chce w to wierzyć....ale nie umiem nie wierzyć w siłe natury, siłe wszechświata, kurne może faktycznie coś się dzieje co ileś tys lat i teraz padło na nas? przeciez moze jakas asteroida w nas walnac i juz po nas....o pierdziele ide sy nalac wodeczki bo mi słabo sie robi

Gość panikuje teraz
przez Ciebie!!! mam przejebane bo mieszkam blisko morza :(

Gość kjdfha
konca swiat nie bedzie nikt nie wie kiedy to bedzie, wiec daj sobie spokoj a nasa musi cos badac bo za to im placa

Kochana, przebiegunowanie Ziemi zachodzi losowo, co prawda są jakieś tam odstępy czasu, ale nie zachodzi to regularnie. Nikt nie powiedział, że nastąpi to akurat teraz, bo aktualnie zanik pola waha się w granicy 40%

Gość kjdfha
: Nikt nie wie kiedy będzie koniec świata, nawet Syn Boży nie wie. ... o dniu owym lub godzinie nikt nie wie, ani aniołowie w niebie, ani Syn*, tylko Ojciec. ... dlatego On jedynie był godzien wziąć księgę, otworzyć pieczęcie i odczytać ... nawet Jezus nie zna daty a ludzie osmielaja sie mowic ze wiedza... panika sama sie nakreca a wy badzcie spokojni

a swoją drogą trzeba się ładnie ubrać, w końcu nie będe uciekała jak jakaś szmaciara :D

oczywiście z pełnym makijażem i uczesanymi włosami

Gość lolitkakakkaka
tak róbcie sy jaja, nawet nie znam się na tym ale logiczne jest to że jeśli słonce zacznie dawać mega wielkie promieniowania, które jądro ziemi odbierze zbyt osobiście w wyniku czego ziemia się zatrzyma i zacznie krączyć w przeciłnym kierunku...niby nic wielkiego tylko ze te całe oceany nas zaleją i będzie po nas:( juz prosciej nie umiem napisać.....boje sie w huuuuujjjj

jak będe ładnie wyglądac może jaki milioner mnie wezmie do swojej kapsuły:P

Gość lolitkakakkaka
Qele------------choć Ty jedna/en rozsądnie napisałaś/eś:) jak czytam te ooooosyn Bozy....a matka teresa....a jezus.......a ojcek rydzyk.....wszedzie kupe wiadomosci ale nic konkretnego....nie moja wina ze wierze w kosmos a niejakiegos matka jezusa......mam swojego Jezusa w sercu a nie w kosciele .....

Gość kjdfha
ty to sobie potrafisz nakrecic film nie ma co... i myslisz ze ziemia nie przechodzila jeszcze takiego przebiegunowania????? a jak myslisz ile ono potrwa? 5minut, godzine, a moze dobe?3dni? a moze kilka miliomow lat??????????

Gość kjdfha
ja tez mam swojego Jezusa w sercu a nie w zadnej bazylice i mowie ci co pisze w slowie Bozym ktore Jezus nam pozostawil wiec wrzuc na luz... nikt nie zna daty, a 21gru bedzie takim samym dniem jak kazdy inny nie zamierzam tez wierzyc jakims prymitywnym majom....

Wiecie co? To normalne, że człowieka przerażają zjawiska, których nie potrafi poskromić. Człowiek z natury chce mieć wszystko, chce, żeby wszyscy mu podlegali, dlatego przerażające są te wszystkie zmiany. Jak dla mnie koniec Ziemi zaczął się wraz z rozwojem człowieka. Nie stresujcie się, bo nie ma czym. Cieszcie się życiem, nikt nie przewidział końca świata. Ojciec Pio co prawda przewidział 3 dni ciemności, ale nie powiedział, że to nastąpi teraz. Tak samo Majowie nic takiego nie stwierdzili. Rozpisałam się, ale może dotarło do panikujących :)