Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvnverta

Moglybyście być z facetem który żyje z zakladów sportowych?

Polecane posty

Gość nbvnverta

Z ciekawości pytam: potrafiłybyście to zaakceptować? Średnia miesięczna "pensja" z ostatnich 18 miesięcy to 6722 PLN, są oczywiście miesiące gorsze i lepsze. Ma całe segregatory notatek, w weekend nie ma go dla nikogo, bo ogląda, gra i robi notatki a także gra, robi notatki i ogląda, w tygodniu liczba meczów jest dużo mniejsza, ale i tak całymi godzinami próbuje wyłapać spotkania na których można będzie zarobić w ciągu paru nadchodzących dni. Obstawia tylko dwie dyscypliny na których się zna, nigdy nie szarżuje dla doraźnego olbrzymiego zarobku, nie zataił też przede mną żadnych strat (wiem to na pewno). Ponieważ całe dnie spędza w domu (głównie przed laptopem i z nosem w notatkacH), a ja pracuję poza domem, to on dba o dom i muszę przyznać, że idzie mu świetnie, gotuje lepiej ode mnie, w domu zawsze jest posprzątane, wszystkie sprawy zawsze na czas pozałatwiane, nie muszę nawet o niczym przypominać. Pogodziłybyście się z dzieleniem życia z hazardzistą, takim "grzecznym" hazardzistą, a nie kolesiem, który przy każdej nadarzającej się okazji idzie na całość? Czy uznałybyście, ze to zbyt niebezpieczne i nietrwałe i że żyłka hazardzisty i tak może kiedyś zniszczyć związek? Mam swoje zdanie, ale na razie zachowam je dla siebie.

Gość nbvnverta
jak sądzicie?

Gość moj facet zarabia na grze
i to tyle, że ja bym pracować nie musiała 🖐️

Gość nbvnverta
w co gra?

Gość nbvnverta
wypowie sie ktoś jeszcze?

Gość nbvnverta
:P

Gość skro robi z tego kase
to o co ci chodzi zwiedla ruto?:O

Chodzi o to że jak się trafi dłuższa bessa żeby komornik nie zawitał, bo gry to jednak hazard. Dlatego musi umieć planować.

Gość nbvnverta
z tym nie powinno być problemu

Gość fgjghkmh
jteraz mu idzie, kiedys rzestanie wtedy ebdzie stawial coraz wiecej, zeby sie odkuc i znowu straci a potem juz spirala w dol !

Gość zglaszam temat na policje
skarbowka weźmie sie za tego cwaniaka

"zglaszam temat na policje skarbowka weźmie sie za tego cwaniaka" To nie jest nielegalne:P.Niech się zabiorą za mafizów i posłów:P.Pewnie zawiści mnasz w sobie sporo:P.Do tego jeżeliby tak doił zagraniczniaków to powinien być nagradzany:D.

Dobra uwaga. Z tymi zakładami coś jest chyba prawnie nie teges. Jeśli tak to życie trochę na bombie. Samotny facet da radę ale z rodziną to już gorzej. Jakby co.