Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3423432423

Ile wydacie kasy na swięta?

Polecane posty

Gość 3423432423

Bo podobno ludzie nie mają siana, a wydają i tak, np. 1300 zł... :( Ciekawe skąd? Ja wydam ok. 350 - 300 zł, prezenty i wigilia

Gość ja mam w domu
350 prezenty i wigilia jak Ty to zrobila i ile osob?

Gość A JA WIEM.....................
3000zł prezenty+jedzenie

Gość lonnia
Nic. W ogóle nie będę organizować świąt, nigdzie się nie wybieram. Będę siedzieć w domu.

Gość ja mam w domu
wigilia i jeszcze jest 2 dni swiat.To chyba samym sledziem i barszczem nie bedziesz sie zywic.Ja na swieta ogolnie nie wydam duzo(jedzenie) na prezenty wydalam cos kolo 900 zl dla 3 osob,ale moja corka 18 lat naciagnela mnie na to co chciala od dawna.

Gość 3423432423
po prostu kupię coś dziecku, kilka drobiazgów, a wigilia w trzy osoby, i tak trzeba jesc, więc wydam moze ze 150 zł na prezenty, i ze 150 na jedzenie- więcej niz normalnie, i dru. no i choinka- 35 zł. Wolę skromnie, niz potem biedowac

Wigilia bez prezentów, pierogi barszcz jakaś ryba. I i II dzień nie żreć mięcha na potęgę i upiec jakieś ciasto zjeść po kawałku a nie pół blachy na raz.

Gość diabeł wcielony
dffbf

Gość rfefefe
nic nie wydam bo kurwa nie mam, jebany kraj

ile wydam to sie okaże, ale odłożyłam 2000, a prezenty już kupiłam:), dodam, ze mam gości w Swięta wiec jedzenia i alko pójdzie:P

Gość ja mam w domu
no wiadomo lepiej skromnie jak pozniej pozyczac by miesiac przeciagnac.Ja to jeszcze hamuje sie z wydawaniem pieniedzy ale moj maz to zalmka on by wszystko wydal.Ciagle mowi nie po to napierdalam tyle zeby czegos brakowalo na swieta.Tylko ze on i po swietach jest taki sam,dlatego ja trzymam kase bo chyba by mnie zalamal jakby wszystko wydal a pozniej zeby w tynk :D

Gość ja mam w domu
podlasianka*** z jakiego miesta pochodzisz na podlasiu.Tez jestem z podlasia :P

Gość ja mam w domu
marta2000 dziecko o co Ci chodzi bo nie rozumiem.Jak nie kraju u nas w Pl to sie ma wyplaty co nie starcza na zycie i rachunki wiec nie szalej ze swoimi wywodami bo wiadomo u mamusi najlepiej :D Uprzedze Twoje pytanie ja i maz dobrze zarabiamy.

Gość ja mam w domu
podlasianka*** czyli Białystok no coz ja mam do Biełego ok 90 kilometrow

ja chcę się zmieścić w prezentach w 250-300 zł. no ale ja wydaje na same prezenty, a prawdę powiedziawszy przyjeżdżam na tzw. gotowe, bo wybieram się do mamy w moim wieku powinnam już chyba coś zrobić i sama przywieźć do domu, sama nie wiem, moja mama lubi się krzątać po kuchni, ale to już nie 20-latka więc też się zmęczy. Może by było inaczej gdybym miała rodzinę, dzieci, a tak? Jadę na gotowe, choć trochę mi głupio

Gość NIBY SKĄD MAM WZIĄĆ KASĘ?
Z tej mojej emerytury 857 zł. za 30 lat pracy? Kupie wszystkiego w małych ilościach. Szaleć nie mogę bo przecież jeść trzeba nie tylko w święta. Trochę słodyczy, mikołaja , z dwa pomarańcze i czekoladkę dla najmłodszej wnusi.Starsze wnuczki skończyły studia i pracują.Potrafią zrozumieć że ich babcia jest bez kasy.Upiekę dla nich szarlotkę i to musi wystarczyć- niestety.Po śmierci męża jestem zapraszana na wigilie do dzieci.

Gość 3423432423
NIBY SKĄD MAM WZIĄĆ KASĘ?- no i super, nie ma to jak szarlotka babci. :)

Gość kiki-ki
Na prezenty chyba 400 zł a święta? Hmm z 1000 pójdzie. A to samo jedzenie. Zostaje jeszcze duża żywa choinka plus nowe ozdoby. Ten 1000 to dla 5 osób.

Gość ja mam w domu
Mimo ze swieta sa drogie to lubie Boze Narodzenie te przygotowania i jestesmy wszyscy razem.Wiem ze czasami jest ciezko ale magia Swiat robi swoje.Wielkanoc jest tansza :Dale i tak wole Boze Narodzenie i nie chodzi o prezenty

Gość ja mam w domu
3423432423 nie przejmuj sie gadaniem kogos kto nie zna zycia.Badz dobrej mysli ,ze kiedys bedzie Cie stac wydac na Swieta tyle co bys miesiac przezyla.:)

ja uwielbiam Boże Narodzenie ma swój klimat, choinka, spotkanie z dawno nie widziana rodzinką, prezenty? - z tego to tylko dzieci sie cieszą, a ja sie cieszę, ze oni sie cieszą:)

Gość Narazie pierwszy
Pierwszy prezęt kupiłem dla żony, portfel z "Coach" i mój portfel lżejszy on 260 dolarów :(