Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..........._.............

Nieplanowana ciąża z przygodnego romansu.

Polecane posty

Przeżyłam romantyczną i upoją przygodę z mężczyzną. Miało to być jednorazowe. Jednak wyszło inaczej bo zaczęliśmy się spotykać regularnie. Problem w tym, że zaszłam w ciążę, a on się zakochał. Cały czas dzwoni do mnie, pyta jak się czuję, czy mi czegoś nie trzeba, czy przywieźć jakieś zakupy, w czymś pomóc. Chcę spędzić ze mną święta i cały czas mówi o NAS i naszej rodzinie. Gdybym wiedziała, że to się tak skończy. Nie wiem jak z tego wybrnąć, boję się co będzie jak otoczenie się dowie. Pomocy.

Gość ABORCJA autorko!
Aborcja! Tylko i wyłącznie!

Gość yoko.
daj mu szanse, może okaże sie fajnym ojcem i pokochasz go z czasem.. teraz jest najważniejsze dziecko

Gość nadina..
a nie chcesz go dlaczego?

Gość asterkaas
" boję się co będzie jak otoczenie się dowie" a co to -przestępstwo?

Gość ..........._..............
To porządny facet, bardzo przystojny, elegancko ubrany, kulturalny, ułożony, wydaje się być odpowiedzialny ale nie kocham go, dla mnie to była przyjemność cielesna z fajnym facetem, a on poczuł coś więcej i jeszcze ta ciążą. Tak bardzo tego żałuję. Nie odwzajemnię mu uczuć na zawołanie. Chyba w tym momencie zrujnowałam sobie resztę życia i nie tylko sobie, jemu i dziecku przede wszystkim. Szkoda, że nie wiedziałam, że on się tak łatwo zaangażuje. Dziwnie się czuję jak mówi o wspólnych planach na przyszłość, lub wyznaje mi uczucia. Wiem, że skrzywdzę go, a on się naprawdę bardzo stara. Jest dżentelmenem.

Nie przestępstwo ale wstyd, że zaszłam w ciążę z przygodnym facetem. Po za tym.. różnica wieku.

Gość kjfveruv
jak sie zabezpieczalas?

Brałam tabletki antykoncepcyjne Yasminelle.

Gość nadina..
oj a jaka róznica wieku?

pozatym w zyciu bym nie pomyslala ze biorac tabletki zajde w ciaze

Gość blevvee
Najlepsza rada dla Ciebie to idź się utop w rzece albo powieś na drzewie głupia pipo ale szkoda tylko tego maleństwa, które się w Tobie rozwija :(

Gość kjfveruv
kurde a myslalam ze na tabsach sie nie wpada ;o

11 lat różnicy jest między nami.

Gość blevvee
w to, że gumka na pewno zabezpiecza przed hivem też pewnie wierzysz ? :)

Gość nadina..
to bierz go skoro sypiałaś z nim to chyba cos tam czułaś do niego-napisałaś "To porządny facet, bardzo przystojny, elegancko ubrany, kulturalny, ułożony, wydaje się być odpowiedzialny"

Gość prawictwo pospolite121
nie wierze w nieplanowane ciąze .. SA zabezpieczenia

kurde a myslalam ze na tabsach sie nie wpada ;o jak sie nie wpada ? Nawet w ksiazkach jest napisane ze skutecznosc tabletek wynosi 95 % ( 95 % to nie 100 % ) prezerwatywy maja 90 % skutecznosci przed ciazą

zadna metoda nie chroni w 100 % ani nawet w 99 % pozostaje stosowanie 2 metod jednoczesnie by zblizyć sie do 99 % skutecznosci przed ciążą..

Ja mam 21lat. Facet jest naprawdę odpowiedzialny, kocha mnie, a ja tego nie czuję. Nie wiem czy kiedyś pojawi się jakieś uczucie, skoro nie było go od początku. Czułam do niego pociąg fizyczny. To wszystko jest takie nowe..

Gość 17cm długości / 16cm obwodu
Ile już jestes w ciąży czasu?

Gość mordkaaaa
widzisz bylam w podobnej sytuacji, nie kochalam faceta ale bylam z nim zeby z kims byc, zaszlam w ciaze, wzielismy szybki slub, ale minelo juz 2 lata i jak widzialam jak sie zajmuje moja krolewna i jak dba op nasza rodzine to chyba sie w nim zakochalam, nie jestem pewna na sto procent czy to milosc czy przyzwyczajenie i zadowolenie ze jest dobrym facetem ale jestem pewna ze nie wyobrazam sobie juz zycia bez niego a w dodatku mam pewnosc ze bedzie zawsze przy mnie... moze daj wam szanse... dziecko to dziecko nie usowaj, trzeba liczyc sie z konsekwencjami a moze wam sie uda...

Ten facet traktuje mnie podobnie jak Twój. Tyle, że między nami jest 11lat różnicy. Mam 21, a on 32lata. Jestem w 2 miesiącu.

Gość aleztak
usunelabym ciaze i po klopocie...

Gość nadina..
mordkaaaa brawo- Autorko masz świetny przykład

Do 3 miesiecy można bez problemu usunąć! . Moja rada taka usun ciążę bo jak na razie to obcy człowiek dla cibie wcale go nie znasz i nic cholera nie czujesz. Jak chcesz go poznać to poznaj przez 3 lata i jak się pr.ekonasz to wtedy będziesz mieć dziecko. A nie że teraz z obcym bez sensu w dodatku jak nic. Nie czujesz do nirgo i jestes dość mlodziutka

Ją szczerze mówiąc wolał bym seby rodzice mnie usunęli i się rozstali bo zle soe dobrali. Najwyżej gdzoes indziej bym. Się urodził i tyle

Gość mordkaaaa
no widzisz ja mam 25 on 35 wiec jest calkiem podobnie, ciesz sie ze chce z toba byc i jest dobry i mysli o zalozeniu rodziny, moglby byc chuj***m i ci powiedziec ze ma was gdzies ze sie umawialiscie na wolny zwiazek i wiecej sie nie pokazac...

Gość mordkaaaa
starszy facet jest bardziej odpowiedzialny i dlatego pewnie mysli o rodzinie itd a ty jestes mloda i masz watpliwosci, mialam to samo, cala ciaze sie martwilam jak bedzie wygladalo moje zycie, nawet chcialam oddac dziecko i gdzies wyjechac, ale patrzac teraz to jestem szczesliwa ze dalam nam szanse bo jest cudownie..

Gość mordkaaaa
moja przyjaciolka wziela slub z milosci urodzila mu dziecko bo bardzo tego chieli oboje i co? od urodzenia dziecka ciagle pije nawet dwa razy ja uderzyl... wiec nie sadze zeby slub i dziecko z milosci zawsze bylo najlepszym rozwiazanie, mi kazdy zazdrosci ze mam faceta ktory mnie tak szanuje i rozpieszcza mnie i mala jak tylko moze, tfuu tfuu odpukac..