Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkafasolka19990822

miłosc ; /

Polecane posty

Gość olkafasolka19990822

moja przyjaciółka od 4 miesięcy jest ze swoim chłopakiem , jedna kolezanka próbuje zniszczyć ich związek i cały czas pisze z nim smsy na gg , a jej opisy i jego mówią same za siebie . Moja przyjaciółka bardzo się zdenerwoawała . Podobno on był z tą koleżanką na randce ( podobno ) . Przyjaciółka jest straszną zazdrośnicą i kazała mu wybierać pomiędzy nią a tą drugą . On powiedział ,, prosze nie każ mi wybierać miedzy wami ale wiadomo ze ty jestes tą jedyną " Niedługo potem ..... własnie się CHYBA spotkali . Przyjaciółka nie wie co dalej robić i ma tego dość i nie wierzy w jego słowa . Ja nie chce się do tego mieszać ale to jest przyjaciółka i zależy mi na jej szczęściu ... Ona brała ostatnio 5 tabletek naraz ! Da się coś zrobić , żeby uratować ten związek i żeby ta koleżanka się odwaliła od tego chłopaka ? P.S. Mamy 14 lat

dzieci do ksiazek a nie za chłopaczków sie bierzecie.... a tak na poważnie jestescie młode... tego kwiatu pół światu niech twoja przyjaciołka nie da robic sie w balona tylko go kopnie w tylek.... a on predzej czy pozniej przyleci do niej...

Miłość w wieku 14 lat nie istnieje to po pierwsze. Po drugie korzystajcie z życia a nie takimi pierdołami się zajmujecie...

Gość olkafasolka19990822
Oj uwierzcie ze istnieje .. ale co zrobić żeby ona się odczepiła ?