Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitkaaaaa

Seks z prezerwatywą - ogólnie bezpieczny?

Polecane posty

Gość Mitkaaaaa

Jestem dziewicą i mam w zamiarze niedługo rozpocząć współżycie. Mam w zanadrzu dwa pytania dotyczące tego. Otóż chcielibyśmy z partnerem zabezpieczyć się prezerwatywą, ale ja mam zamiar również zastosować antykoncepcję, tyle że naturalną. I chciałabym spytać, czy seks zaraz po okresie (jakieś 2-3 dni) lub tuż przed nim jest bezpieczny? I czy prezerwatywa ochroni mnie przed chorobą przenoszoną drogą płciową, np. jeśli partner może mieć grzybicę lub coś w tym stylu?

Gość alojzyyyy
bezpieczniej jest tuz przed okresem a nie po. partnera szukaj zdrowego zeby nie martwic sie o choroby. w dni plodne prezerwatywa nie jest 100 % pewna

Gość alojzyyyy
bezpieczniej jest tuz przed okresem a nie po. partnera szukaj zdrowego zeby nie martwic sie o choroby. w dni plodne prezerwatywa nie jest 100 % pewna

Gość delikatniutka
W moim przypadku prezerwatywa zdaje rezultat. W ogole to powinnas isc z takim pytaniem do ginekologa, wstydzisz sie?

Gość alojzyyyy
ile masz lat?

Gość Mitkaaaaa
Mam 16 lat. Nie pójdę do ginekologa, bo uważam, że jestem za młoda. A dziewczyny, wy jaką metodę stosujecie - przed czy po okresie? Które prezerwatywy najlepsze?

Dobierzcie odpowiedni rozmiar, żeby się nie zsunęła podczas stosunku ;), a ten chłopak ma wgl jakieś doświadczenie?

Gość Mitkaaaaa
Tak, miał dwie dziewczyny, z którymi to robił przede mną. Słyszałam że prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym są bezpieczniejsze, to prawda?

Gość Mitkaaaaa
Halo ?

Gość pilot123
do ginekologa za młoda, a na seks już nie? hahahahahah ale śmieszne

Gość bialamasajka
To zależy jakie masz cykle. Ja używam cyclotestu do metody obj term i wiem bardzo dobrze kiedy mam owulację. Cykle mam 27-30 dni owulację zazwyczaj 17 dnia, każda kobieta jest inna :) Zacznij sobie mierzyć temperaturę, badać śluz i naucz się to interpretować. Do póki będziesz się uczyć zawsze się zabezpieczajcie i sprawdzajcie czy gumka nie uległa uszkodzeniu