Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawarawaaaaaaaaaaa

cień drugiej kreski po 30 minutach

Polecane posty

Gość agawarawaaaaaaaaaaa

Powiedzcie proszę czy ktoś z was miał taką sytuację? Kreseczka jest baardzo blada, właściwie tylko taki cień nie pod kazdym kątem widoczny... Test jest o czułości 10. Dziś jest moj 33 dc, a cykle mam 29-34... :-)

Gość Po 30 minutach
test jest już nie ważny to pisze na ulotce. Dla pewności mozesz powtórzyc test za kilka dni.

Gość agawarawaaaaaaaaaaa
Wiem ze jest niewazny, ale ze swoich doswiadczen po testach owulacyjnych wiem zeto nie zawsze jest tak jak piszą w ulotkach...

Gość widocznie jego mama mniej
po 30 minutach to test powinien być w śmietniku i nic na nim wypatrywać nie powinnaś. Skoro kreska nie pojawiła się po 5 minutach to ciąży NIE MA

Gość przecież masz w instrukcji
napisane, po jakim czasie odczytac test, więc nie doszukuj się na siłę, bo to bez sensu niestety

Ja miałam taką sytuację przy drugiej ciąży. Wiedziałam, że ta ciąża jest, ale testy negatywne wychodziły. 4 czy 5 z rzędu zrobiłam i dalej negatywny. Położyłam go na półce i jak spojrzałam na niego po jakichś dwóch godzinach to była ledwo widoczna kreska. Ale też uznałam test za nieważny. Po kilku dniach zrobiłam następny i już normalnie pozytywny wyszedł.

Gość Qochanie911102
U mnie była cieniutka kreska po 3 minutach:)

Gość agawarawaaaaaaaaaaa
Ja równiez nie uznaje tego testu za pozytywny, ale to mi daje nadzieje ze moze stezenie hormonu jeszcze jest baardzo malutkie ale sie zwiększy :-)

Gość gffghhffhhgh
ten test przemókł całkiem w czasie gdy już powinien być wyrzucony to nie jest prawidłowy wynik

Gość Qochanie911102
To idź jutro na beta HCG. będziesz miała pewność

Gość agawarawaaaaaaaaaaa
Cień cienia się pojawił, Nadzieja ma wciąż żyje, Oby to była ciąża, w której wnet utyje! To nie podszyw, to ja :D

Gość mlodamamaa
ja tak mialam, zrobilam kilka testow i druga kreska ledwo widoczna. na usg tez nic nie bylo widac, dopiero z krwi ustalono ze jestem w ciazy, wczesna ciaza i nie bylo widac nawet na usg.

Gość agawarawaaaaaaaaaaa
:-)

Gość eeewalvvvv
moj test tez pokazal 2 kreske po ponad 20 min. powtorzylam za 2 dni i 2 krecha byla po minucie;)

Gość agawarawaaaaaaaaaaa
Aby dokończyć historie chciałam tylko napisać ze niestety dostałam okres :( mam nadzieje ze następnym razem się uda... Pozdrawiam wszystkich uczestników dyskusji