Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynkaaa123

Dziwny problem! Co to może być?

Polecane posty

Gość pade
trzymaj się dziewczyno! Jesteś młoda masz wsparcie rodziny, wyliżesz się z tego.

Gość marekjjjj
Smutna historia, oby białaczka się nie potwierdziła. Odezwij się do nas jeszcze. 3maj się mandarynko!!!

Gość ha ha ha ha1234
ha haha dobrze Ci tak, pewnie nagrzeszyłaś i to jest kara!

Gość DO ha ha ha ha1234
Obys kiedys nie zaznał/a czegos takiego. Z reguły życzenie komus czegos nie dobrego wraca do właściciela. Swoja droga. Znam osobę, ktora jest nader życzliwym i bardzo dobrym człowiekiem. Nigdy nikomu złego słowa nie powiedziała. Bardzo pomogła wielu ludziom. A jej zycie jest koszmarne. Jest schorowana na maksa. Ma raka, astmę, niewydolność serca, osteoporozę, przepukline, ktorej nie mozna zoperować, bo by nie wytrzymało serce. Więc? Czy autorka musi byc złym człowiekiem, bo zachorowała? Choroba moze dotknąć każdego. Młodego, starszego, bogatego, biednego, złego, dobrego. Zycie jednak jest nie sprawiedliwe. Ale jedno jest sprawiedliwe. Wszyscy kiedys umrzemy.

Gość mandarynkaaa123
Witajcie... mam już prawie 100% pewną diagnozę: ostra białaczka szpikowa, jednak czekam jeszcze na wyniki badań i na kolejne badania... dzięki za wsparcie.... to wszystko dzieje się tak szybko :/

Gość napewno dasz radę
Trzymaj się dzielnie, odpowiednie nastawienie psychiczne to połowa sukcesu! Walcz dziewczyno jesteś młoda i cale życie przed Tobą!!!!

Gość firlaaa
Jesteśmy z Tobą. W którym szpitalu będziesz się leczyć? Odgórnie mogę powiedzieć, że w Warszawie w centrum onkologii jest dobra opieka. Bądź dzielna! :) buziak

Gość crispello81
zgadzam się, masz problemy z niedobroem witami i minerałów. preparatów tego typu na rynku jest mnóstwo, ale ja od dłużeszego czasu stosuje http://mojaptekarz.pl/065433/vigor-complete.htm i naprawdę jestem zadowolony. dobra jakość, dobry skład, dobra cena.

Gość do crispello 81
Czytaj ze zrozumieniem, dziewczyna ma białaczkę a Ty z jakimiś witaminami wyskakujesz! Reklamuj się gdzieś indziej!

Gość mandarynko
nie poddawaj się nigdy! 3mam za Ciebie kciuki :)

Gość Boze, jak mi ciebie
szkoda. Naprawde. Az mi chce sie płakac. Bądź dzielna i trzymaj sie mocno. Najwazniejsze to sie nie poddawac. Walcz. Wiem ze dasz radę.

Gość walcz!
Walcz ile masz tylko sił, będzie dobrze! Odezwij się jeszcze do nas.

Gość Do ha ha ha 1234
Jak możesz pisać takie rzeczy?! Nawet nie zdajesz sobie sprawy co teraz przeżywa ta dziewczyna. Oby Ciebie takie coś nie spotkało... ciekawe jakbyś się wtedy czuł/a? Bez komentarza....

Gość sfVFDV
Odnoszę dziwne wrażenie, że to provo.

VFDV, nie sadzę :( Wiem, że to przeraża, ale takie rzeczy dzieją się czasem naprawdę. Wczoraj opowiadałam swojej córce o tym topiku: jak na naszych praktycznie oczach dzieje się takie straszne nieszczęście. To może spotkać każdego z nas. Nie znamy swojej przyszłości, dlatego trzeba godnie żyć na co dzień- takie było przesłanie mojego opowiadania dla mojego dziecka :( Mandarynko, trzymaj się cieplutko. Szybko wracaj do zdrowia, szczerze wierzę, że wszysko będzie dobrze!

Gość odezwij się jeszcze
i napisz jak tam u Ciebie...

Gość sdfghjkl;
mandarynko jak bedziesz mogła to odezwij sie do nas

Gość mandarynkaaa123
Witajcie, nie odzywałam się długo bo mój stan szybko się pogarszał, lekarze musieli mnie ustabilizować, miałam mnóstwo badań... teraz przyjmuję chemię którą niestety źle znoszę... to wszystko jest bardzo trudne, zawsze zdrowa byłam a tu takie coś, i to tak nagle... ale mimo wszystko mam nadzieję że mi się uda. Ja naprawdę chce żyć.

Gość Witaj...
mandarynko:) Życzę Ci dużo zdrówka:) jesteś jeszcze w szpitalu??? Jak się czujesz??? co to znaczy, że źle znosisz chemię? Ta diagnoza, o której wcześniej wspominałaś już jest potwierdzona? Pozdrawiam:)

Gość huihuihui
marna prowokacja...

Gość zIEONEsŁONECZKO
Mandarynko- Zdrowiej szybciutko! Często o Tobie myślę i prawdziwie i szczerze życzę zdrowia:)

Gość uuuupupuupuj

Gość odezwij się
jeszcze do nas...

Moja mama pokonala ostrą białaczkę szpikową, miała 28 lat jak zachorowała. W wieku 30 lat urodziła mnie ;) Dożyła 60 tki i zmarła na powikłania pogrypowe. Trzymaj się i walcz.

Gość ktosssss
daj znac co u ciebie

Gość anglcaa
Mandarynko odezwij się jeszcze do nas. Mam nadzieję, że Ciebie już wszystko dobrze. Pozdrawiam!