Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony dziewczynami

Coraz więcej jest samotnych matek z dzieckiem mieszkających z rodzicami

Polecane posty

Gość zniesmaczony dziewczynami

Wiążą się z nieodpowiednimi facetami z którymi zaciążą. Po tym oni je zostawiają bo chcieli się tylko pobawić i z brzuchem albo z dzieckiem na ręku nie mając pracy ( po co było pracować skoro facet dobrze zarabiał ) i teraz kleją się do facetów których wcześniej odrzucały :o Tonący brzytwy się chwyta ?? Zero szacunku do takich dziewczyn. Same nie zadbały wcześniej o swoje wykształcenie i o dobrą pracę bo bawiły się kosztem "macho z klasą" Teraz są z brzuchem albo z żywym inwentarzem i jeszcze z podejściem roszczeniowym :o Żal mi was, ale macie co chciałyście. Nie było odrzucać normalnych facetów :P

Gość ale chce mi sie palic
Widać kogoś zabolało, że został odrzucony - jesteś koleś żałosny :o Z gówna bata nie ukręcisz dlatego laska cie niehciała :p

Gość zuza laleczka duza
Facet kbo co to ktury odzuca dziewczyne w ciazy albo z dzieckiem jest tchorzem bo co to dzieciatko albo fasolka w bzuszku jest winna ? faceci to piepszeni tchorze :o zero odpowiedzialnosci normalnie pszedszkole sie klania :o

zuza laleczka duza- Może i racja, ale w takim razie kim jest kobieta, która takiemu daje? To już musi być chyba upośledzenie takiej dziewczyny, bo cwaniaka wyczuć na odległość.

Gość zuza laleczka duza
Po prostu gustuje w przystojnych facetach czy to cos zlego ? Mam wiazac sie z jakims paszczurem ? Poza tym mialam nadzieje ze uda mi sie go zmienic i bede miec ciacho wychowane po mojemu ale on na informacje ze jestem wciazy uciekl :(

zuza laleczka duza- Więc sama widzisz że pretensje możesz mieć jedynie do siebie że masz takie upodobania a nie inne. To tak jak facetowi podobały by się wyzywająco ubrane dziewczyny, a potem miał by żal że jego kobieta się puszcza z innymi na dyskotekach...

Gość szczuplakaskabede
moja kolezanka ma 20 lat jej facet tez chodza razem rok i ona jest w 4 miesiacu ciazy wlasnie ona mieszka z rodzicami a on mieszka z matka i jej nowym facetem (od 3 lat) nie wiem czy bede brac slub jakis czy nie ale mysle ze to tak malo ciekawie ona i on nie pracuja trudna sytuacja zaczeli studia

Gość szczuplakaskabede
beda**