Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda taka prawda taka

Jak córka wychodzi za mąż to ktoś pozbywa się....

Polecane posty

Gość taka prawda taka prawda taka

Jak ktoś wydaje córke za mąż to tylko pozbywa się gówna z domu. Jeśli syna to on wprowadza inne gówienko do rodziny Dlatego wszyscy twierdzą że syn i jego dzieci zawsze będą ważniejsi od córki i jej potomstwa które ona da swoim rodzicom.

Gość No nie wiem bo moi
rodzice ucieszyli się kiedy mój brat wyszedł z domu i się ożenił a zamieszkał z teściami (mają spory dom) i uwierz mi że przez 33 lata to on był pasożytem w domu ....żeby nie użyć twojego określenia bo mnie jako siostrze nie wypada. Ja również jestem mężatką i mam dziecko a z domu wyszłam mając 26 lat i raczej rodzice na tym stracili bo odszedł mój wkład finansowy w rachunki z mojej pensji (brat nie dawał nic). Twoja teoria to desperacka chęć na to by faceci byli faworyzowani lecz to już nie te czasy kochany :D....skońćzyło się co dobre a faceci sami sobie na to zasłużyli.

Gość sjbdjhds
Autor to kolejny zakompleksiony psychol który nie radzi sobie z faktem że wogóle rodzą się kobiety i że te córki są wyczekane i kochane przez swoje matki :D....Co za idiota , według niego tylko chłopcy powinni dostawać cukierki i być kochanymi a to pewnie dlatego że autor sam urodził się z kutasem i nie zabardzo ma go jak użyć w tym świecie a do czegoś innego się nie nadaje :D. Bidoku, po co ty się urodziłeś wogóle.

Gość Autor to
mamusia synka który od niej spieprzyl. stąd frustracja.

Gość sjbdjhds
A no chyba że tak :D Ale i tak trzeba być chorym psychicznie żeby zakładać taki temat.

Gość mankaajja
to zalezy od rodziny -w normalnej szanuje sie i corke i syna ,ale tez dzieci szanuja rodzicow tzn.pomagaja ,dokladaja sie finansowo jesli raze mieszkaja itp...Ja czesto zauwazam ,ze jest tak ze to corka i jej rodzina sa super ,a syn ,synowa i ich dzieci sa Ci gorsi