Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slifgbm;soituhmbpo

kobiety- jesli partenr was nie zaspokoi- dokańczacie same????

Polecane posty

Gość slifgbm;soituhmbpo

gdy zdarzy się, ze partner was nie zaspokoi, dokanczacie same, czy odpuszczacie???

Gość temat na niedziele
kobieta powinna miec orgazm jak facet sie za szybko spusci, niech robi sobie palcowke a on niech patrzy i sie uczy

Gość nie za
po co same? Mąż siega sie do nocnej szafki po zabawki :)

Gość tak, ja dokańczam dłonią a on
mnie całuje wtedy i szybko dochodzę. Potem się obejmujemy i lezymy wtuleni. Ciekawa jestem jaki % kobiet na kafe osiąga orgazm podczas stosunku? pewnie zaraz napiszą,że każda ma,w co nie wierzę absolutnie🖐️ ja współzyję od ponad 10 lat i jeszcze orgazmu pochwowego nie miałam.

Moja miała 2 lub 3 razy... Dobrze, że nie rozmyślam zbytnio o tym, bo musiałbym szukać u innych.

Gość tak, ja dokańczam dłonią a on
ale czuję,że jestem coraz bliżej tej chwili,bo nieraz dosłownie brakują mi sekundy(czuję to), ale dojśc nie mogę. Być może jestem przyzwyczajona do masturbacji i w ten tylko sposób osiągam spełnienie:(

Ja sie masturbuje codziennie a orgazm w trakcie sexu osiagam zawsze ;) Jest to jednak orgazm lechtaczkowy, najczesciej osiagniety w pozycji na jezdzca (poruszam sie w przod i w tyl), lub pozycji klasycznej kiedy partner podbrzuszem pociera mi lechtaczke. Orgazmy z "wkladem" mam duzo mocniejsze i dluzsze niz te osiagane jedynie przy stymulacji lechtaczki ;)

Gość halohohoho
Zielono Niebieska ile trwa twój orgazm łechtaczkowy?

Gość dokańczajaca nie sama
pendzior współczuję Ci już tyle straciłeś przez te 13 lat biedaku

Ciezko mi powiedziec, nie patrze na zegarek, ale mysle ze nawet do 20-30 sek. Jak bylam mlodsza to trwalo to znacznie krocej, od jakiegos czasu orgazm jest dluzszy :)

Marika ja kiedys po osiagnieciu orgazmu nie bylam w stanie wiecej dotykac lechtaczki, w momencie kiedy czulam ze nadchodzi przestawalam sie dotykac i pozwalalam aby fala dreszczy i ciepla przeszyla moje cialo. Teraz dotykam sie znacznie dluzej i przez to mam dluzsze orgazmy...na dodatek czesto kreci mi sie w glowie i czuje ciarki przebiegajace od karku az po czubek glowy, czego wczesniej nie mialam ;) Chyba z wiekiem intensywniej wszytsko odczuwam :)

Dwa Może trzy razy. Nie umie się sama pieścić. Seks jest fajny, ostry ale brakuje mi jej orgazmu...

Gość dokańczająca nie sama
mój facet wścieka się, że orgazm łechtaczkowy przeżywam bardziej a on tak się stara no...fajnie mamy

Gość to straszne!!!!
orgazm pochwowy nie istnieje

Gość ibfbjfwdbjcc
Orgazm pochwowy istnieje Miednica mojej dziewczyny faluje,cipka przyjemnie rytmicznie zaciska się na mimo penisie Kobieta po takim orgazmie wygląda zajebiscie

Gość ja tez czesto dokanczam
sama lub za pomoca jego jezyka. podczas stosunku rzadko mam orgazm ,bo lechtaczka rzadko jest wtedy pobudzana

Gość ibfbjfwdbjcc
Najlepsza pozycja do orgazmu mojej panny Nogi miedzy nogi,ręce zajęte piersiami,a usta gryzą palce,nadgarstki Moja panna traci niemal przytomność, ma takie orgazmy Żeby jeszcze byli lepiej należy mocno i szybko się ruszać by jaja uderzały w srom Kobiety potrzebują czasem wielokrotnej stymulacji ciała by dojść

"ibfbjfwdbjcc Orgazm pochwowy istnieje Miednica mojej dziewczyny faluje,c*pka przyjemnie rytmicznie zaciska się na mimo penisie Kobieta po takim orgazmie wygląda zaj**iscie" I Chłopie... A może raczej chlopcze :O To, że twojej dziewczynie pulsuje cipka od skurczy, to nie oznacza, że ma orgazm pochwowy. Przy orgazmie lechtaczkowym objawy sa takie same :P nawet przy orgazmie sutkowym cipka pulsuje :D (bo chyba nie sutki :D :D ). Mało tego, nawet EEG i EKG sa identyczne :P