Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooblemowaa

Czy powinnam schudnąć? - pomocy

Polecane posty

Gość prooblemowaa

waze prawie 70 kg przy wzroscie 170 cm.. Jestem krągła, Mam kobiece kształty,. wchodze w rozmiar M. Duzo razy probowalam sie odchudzac a teraz juz na powaznie.. powinnam??

Gość PRZY TAKIEJ WADZE I WZROSCIE
W ZADNA EMKE NIE WEjdziesz wiec nie bajeruj

Gość prooblemowaa
moze troszke mniej mam wzrostu z 168. Jak nie wchodze jak takie nosze ubrania z rozmiarem M naprawdę

Gość prooblemowaa
serio wchodze w M po co mialabym klamac? chyba ze moja waga oszukuje ...

Gość hey_gorgeous
no ja np. tez mam 170 cm i ważę 50 kg. a nie powiem nogi już mam ładne, ale nie kościste jak te patyczaki. przerażona chodziłam jak mi raz w zyciu wbiła na wagę na początku 6. a jakbym ważyła te 70 kg to chyba juz mnie na tym świecie by nie bylo :D:D:D

Gość 2Pak Szakur
Boskie masz wymiary, normalnie cudne, nie chudnij ani grama, wieszakom i chudzielcom mowimy NIE!

A od kiedy to można odpowiedzieć na takie pytanie nie widząc, jak wyglądasz? Możesz mieć idealne, wyrzeźbione kształty, duży biust, ciężkie kości i tylko odrobinkę tłuszczyku, a możesz być niewysportowaną galaretą z nogami jak słupy

Ja mam podobnie wymiary jak Ty - też mam 170 wzrostu i waże troszkę mniej niż Ty- tak 65 kg i bez problemów noszę romiar M. Mało tego większośc ubrań mam w rozmiarze S. Nie jest ważna waga tylko wymiary- według moich znajomych wygladam na góra 60 kg a co tyle waży to nie mam pojęcia. Więc radzę nie zwracać uwagi na wagę tylko na ogólny wygląd- może jesteś wysportowana i na wagę mają wpływ mięsnie?

Gość prooblemowaa
no widzicie.. wiekszosc ludzi woli wieszaki chude i jak wyzej kolezanka zalamana byla z powodu 6 z przodu. :| Naprawde nie wiem co zrobic bo odchudzam sie juz od roku i nie dam rady.. A pragne byc szczuplutka..

Gość prooblemowaa
nie mam cial galarety. Mam nawet jędrne ciało nic mi nie zwisa.. Jestem dziewczyną z ciemna karnacja w dodatku

Gość prooblemowaa
heh wazylam przez wakacje 59/60 bo sie odchudzalam pozniej zawalilam i strasznie duzo jadlam az do dzisiaj i mam 68/69/70 kg tak jakos.. moja waga sie waha

Gość 2Pak Szakur
Koleżanka z piątką z przodu uzależnia swoje samopoczucie od własnej sylweki, bo w młodości nie miała dostatecznego wsparcia i nie nabrała pewności siebie - nie popełniaj tego błędu. Masz na pewno fajne ciałko - takie w sam raz, nie za mało, nie za dużo, ja bym polecał skupić się na czymś innym.

Gość szka
Moim zdaniem nie powinno się patrzeć na wagę tylko na wymiary 2 osoby o podobnej wadze i wzroście mogą wyglądać całkiem inaczej

Gość 2Pak Szakur
A po co w ogóle patrzeć na wymiary? Jak jest sympatyczna, uśmiechnięta i miła to jest sto razy lepsza niż chudy, wredny, smutas - tak tylko dla kontrastu.

Gość szka
2Pak Szakur masz racje :) ale trzeba zwrócić uwagę na to że patrzenie tylko an wagę to złe podejście Jak już to należy patrzeć na wymiary, proporcje... :)

Gość djdjhddhjjsdsdjds
Daj foto szmato