Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciąża?

Kłujacy bol w podbrzuszu

Polecane posty

Gość czy to ciąża?

Od kilku godzin zaczął mnie strasznie boleć brzuch na dole i jak siadam bol odczuwam rowniez w środku odbytu. Bol jest kłujacy i ostry. Nie miałam jeszcze okresu i szczerze mowiac nie wiem dokładnie kiedy, bo jest nie regularny. Ale mniej wiecej moj cykl miesci sie w granicach 35-45 dni. Czasem tez mniej lub wiecej. Teraz mam 31 dzien cyklu. Kocham sie z mezem bez zabezpieczenia tzn.na wyskok. Dodam, ze miesiaczek nie mam bolesnych. Bola mnie tez piersi i uda, a wczoraj wymiotowałam i ogolnie sie zle czułam. Czy te bole moga oznaczac ciążę?

Gość czy to ciąża?
Dziewczyny odpiszcie proszę.

Gość czy to ciąża?
Wzięłam apap, ale nie pomaga. Kurcze bol jest mało znośny, az mi nie dobrze.

moze po prostu masz zapalenie pecherza. ja mialam wlasnie takie bole jak piszesz jak mialam cos z pecherzm. wez najlepiej nospe

Gość czy to ciąża?
Z tego co wiem przy zapaleniu pecherza wystepuje pieczenie, częstomoczmocz o nieprzyjemnym zapachu oraz parcie na pęcherz. Rowniez bol przy siusianiu i czasem krew. Ja tego nie mam. Poprostu bola a raczej kłuja mnie jakby jajniki i bol jest przeszywający.

Gość czy to ciąża?
Dzieki. Chyba faktycznie nic innego nie zostaje, jak tylko test.

Gość czy to ciąża?

Gość czy to ciąża?

Gość czy to ciąża?
ok. Dam znać. Listku. 7 lat temu miałam podobnie z tym ze okres miałam 2 cykle. A jak poszłam do gina to byłam 7 tyg.w ciazy. Wiec nie wiem czy moje objawy mam interpretować podobnie. Zreszta zapomniałam juz jak to jest. Ale wtedy było do końca. Teraz jedynie stosunek przerywany.

Gość czy to ciąża?
Niestety dzis nie mam mozliwosci kupic testu. Kupie jutro rano i zrobie.dzieki dziewczyny :)

Gość czy to ciąża?
Dziewczyny. Test zrobiłam 21.12. Wynik negatywny. Nadal nie mam @. Dzis mam 42 dzien cyklu. Czasem pobolewa mnie w dole brzucha, a moje piersi sa nabrzmiałe, ale nie bolą. Mierzyłam temp.w pochwie i jest 37,6. Ostatnio było 37,4. Juz sama nie wiem co mi jest.