Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Izabella

Podoba się Wam któraś torebka?

Polecane posty

Gość qwdhdfhdhd
zadna ewentualnie z pierwszego linka

Gość bakteria na suficie
ja sobie dziś taką kupiłam na allegro za 230 zł tylko ze czarną

Gość dfbuibfw
zadna

Gość asterkaas
1, 3, 4, 6,7-cudne

Gość bakteria na suficie
Wiem że inne, nie mogę wkleić linku z moją.

Gość dfbuibfw
są tragiczne moim zdaniem

Gość allo allo allo
Wszystkie są niemal identyczne - jedynie 4 jest trochę bardziej oryginalna, niż wszystkie inne. 100% klonów nosi takie torebki.

Gość MarynaRZ słodkich wót
jak chcesz wytrzymałą i pakowną, to kup se worek żeglarski, klonie...

Gość bakteria na suficie
Przestancie wyzywac kogos od kolonow, bo sami na pewno chodzicie w rzeczach z sieciowek w innym wypadku musialybyscie ubierac sie u projektantow. Nie widze nic zlego w tym ze ktos ma taka sama torbe jak ja, moja jest podobna do 6 z twojego linku autorko.

Ja rozumiem, że komuś mogą się wszystkie torebki nie podobać, przecież mamy różne gusta. Ale po co od razu silić się na złośliwości? Nie mając pojęcia, jak wyglądam, wyzywać mnie od klonów? A jeśli jestem przeciętnie ubierającą się kobietą, co z tego? Każdy musi silić się na oryginalność, zawsze i wszędzie?

Gość d456ty
mam sklep wszystkie modele sa stare 1,2lta do tylu widac ze torbe kupujesz raz an kilka lat

d456ty, mądralo. Modele są takie, jakie obecnie widuję w sklepach, a głównie na Allegro, bo nie chce mi się latać po galeriach handlowych. Nie obchodzi mnie, czy są modne, czy były szczytem mody 5 lat temu. Są proste w kroju i pasują mi kolorystycznie do płaszcza i butów. A i owszem, najchętniej kupiłabym sobie torebkę na kilka lat, podobnie, jak buty. To jakiś problem dla Ciebie? Ciekawe, czemu Cię tak obchodzi, jak często wymieniam garderobę :D

Gość dfbuibfw
buty i plaszcz tez masz w tonacji camel? cała chodzisz taka w kolorze camel?

Gość d456ty
bo zerow tobie oryginalnosci skoro to prosty model to po co sie pytasz zdanie?? prrzylaza do mnie takie damy, cot o udaja klase hahahaha torbe za 200zl kupuje raz na 10lat a story przy tym jakby to mieszkanie bylo.

Gość dfbuibfw
d456ty a czy to zle ze ludzie szanują swoje pieniądze i wola kupic raz a porządnie?

Gość d456ty
spoko, tylko niech nie damuja tak i nie cuduja przy tym

Gość dfbuibfw
czemu nie? ja kazdy wiekszy wydatek musze przemyslec, mniejszy zresztą też

Tak, czasem tak chodzę ;-) Nie cała, mam wtedy turkusowe dodatki, np. szal i kolczyki. x d456ty - nie masz pojęcia, czy 0 we mnie oryginalności. Ani mnie nie znasz, ani nie widziałaś, ani nie wiesz, jak się ubieram i jak żyję. A o oryginalności nie tylko ciuchy świadczą. Pytam się, bo nie mogę się zdecydować. Czasem dobrze pogadać z ludźmi, to rozjaśnia umysł. A propos tych dam, które do Ciebie przychodzą - zawsze obgadujesz i naśmiewasz się z Klientów? x Wybrałam nr 4, chcę kupić jeszcze jedną, zastanawiam się nad: http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/61/58/67/2861586702 http://www.verostilo.com/product_group/show_picture/965/9082.html http://www.egalanteria.com.pl/data/gfx/pictures/large/8/5/29558_1.jpg?260106 http://www.iv.pl/images/26381938549275679457.png

Gość dfbuibfw
ale to i tak mdło wygląda, ja sobie nie wyobrażam mieć płaszcz torbe i buty w jednym kolorze - oprócz czarnego oczywiscie. a juz kolory typu beże, camel, szarości, takie skóro-podobne, to wygląda za mdło. fakt, że dodatki mogą ożywić, ale mimo wszystko, tak sobie próbuję wyobrazić... i jakoś mi nie pasuje :P ta mi sie podoba całkiem http://www.verostilo.com/product_group/show_picture/965/9082.html

Gość bakteria na suficie
Moja jest wytzymała bo kupilam ze skory, znajome maja takie po 80 zlotych i po 3-4 mcach robia sie na nich brzydkie zalamania, coś się pruje i swieca sie jak psu jajka :D A z tych ostatnich co pokazalas 2 jest bardzo ladna