Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Izabella

Podoba się Wam któraś torebka?

Polecane posty

Gość dfbuibfw
to tez nie jest reguła, bo takie ekoskóry jak są dobrze zrobione to też mogą być wytrzymałe. sama mam takie torebki, tanie bardzo z ekoskóry, jedną mam już chyba z 5 lat, już nosi ślady używania, ale nie powiedziałabyś że ma aż tyle lat jakbyś zobaczyła :)

Na ogół nie noszę tego płaszcza z jasnobrązowymi butami, no, ale mniejsza z tym. Bakteria, te też są ze skóry, ja nie kupuję ani butów ani torebek z innego materiału. Tylko ten pasek wydaje się dość cienki, ja lubię sobie ciężarów naładować.

dfbuibfw - i nie pękają? Fakt, przynajmniej na zdjęciach są bardzo podobne, przynajmniej niektóre, dziś omal się nie pomyliłam. Wolę jednak skórę, bo jest naturalna... no i taka "inna" w dotyku.

Gość dfbuibfw
wlasnie mam takie 2 w sumie, i miałam też inne, one nie pękały :) owszem, w strategicznych miejscach się po dłuższym czasie już powoli zaczynały troszkę ścierać, ale nie pękały! mojej mamie też kupiłam chyba 2? 3 lata temu? torbę z porządnej eko-skóry. a ja i moja mama niestety jestesmy niszczycielami toreb :( na dodatek moja mama lubi też zapakować, i uwierz, że na samej torbie są ledwo widoczne na dole przetarcia, i tylko rączki się trochę przetarły. ale kolor jest ciemny brąz więc nie rzuca się w oczy, i poza tymi przetarciami na rączkach, torba jest w ogólnie dobrym stanie. tak samo ta moja sprzed 5 lat ma niewielkie przetarcia, ale po tylu latach to ja się nie spodziewałam że w ogóe będę mogła ją nosić :)