Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnniaaaa

czy byłyście w takim związku, w którym facet naprawdę był w was bardzo zakochany

Polecane posty

Gość kinnniaaaa

od samego początku bardzo mu zależało, traktował wspaniale , a mimo to wam się z nim nie udało z różnych powodów? spotkała Was taka miłość, gdzie on był zapatrzony jak w obrazek, a mimo to nie udało się? i czy nie było Wam żal, że się skończyło i nie było obawy, że takie uczucie faceta do Was może już nigdy nie być?

Gość kinnniaaaa
?

Gość kinnniaaaa
Byłaś? Facet Cię wspaniale traktował, a mimo to się nie udało? Nie było Ci żal, że się nie udało? Miałaś obawy, że może już nigdy takiego kogoś nie spotkasz?

Dokładnie na wszystkie pytania Twoje odpowiadam Tak. Miała kilku wspaniałych facetów ale niestety nie wyszło nie byli mi pisani

Gość kinnniaaaa
Ok, dziękuję za odpowiedź :) Ale to dobrze, że trafiłaś na kilku takich, którzy byli wspaniali. Gorzej jak trafi się tylko taki jeden, a mimo to nie wyjdzie i potem taka obawa.

mieli oni swoje wady ale teraz spotkałam cudownego faceta naprawdę czasami płakać mi się chcę że mam takiego cudownego faceta, ale wiesz co mi się wydaję że na takich facetów aby trafić trzeba mieć coś takiego nie wiem jak to opisać

Gość kinnniaaaa
To teraz mnie zaciekawiłaś :) Ale co takiego? W wyglądzie czy co?

Trzeba być sobą nie grać nikogo kim się nie jest, a poza tym czy znasz facetów normalnych i fajnych co szukają miłości w jakichś głupich dziewczynach? Tacy to szukają fajnej naturalnej dziewczyny( chodzi mi tu o charakter nie makijaż).

Gość honolulu5
ja teraz jestem z wspaniałym facetem, a na początku się wzbraniałam. Zastanawiam się czasami i aż się boję, co by było, gdybym z nim nie była. Cieszę się, że tak się to ułożyło. Jesteśmy już 3 lata razem.

Ja tam też jestem szczęśliwa mam takiego faceta że stu by mu nie dorównało

Gość zmywarka bosch
ja na takiego trafiłam ale ...wyszłam za niego za maz więc się chyba nie liczy ;) ale tak serio miałam tez miłosć swojego zycia, ale w sumie nigdy nie byliśmy w prawdziwym zwiazku, mam 36 lat i nadal o nim myślę, czasem ale bardzo rzadko spotykamy sie i ciśnienie wzrasta :)

Gość honolulu5
:)

może to pierwsza miłość? Ja czasami o pierwszej miłośći wspominam

Gość maonia
może to zabrzmieć dziwnie (ale coraz częściej spotykane zjawisko) ja swojego chłopaka poznałam przez internat a dokladniej na stronie: http://komdax.com jestesmy ze soba juz 2 miesiace. szczerze mowiac to moja pierwsza miloasc

Gość barbadoska
ja takiego mam .....ale sama stwarzam problemy bo wciąż mam watpliwosci ....wiec nie wiem co z tego wyjdzie. On jest super mezczyzna , moze nie piekny ale dobry z serca , wyrozumialy , opiekunczy ,z nosi wszystkie moje kaprysy , i glupkowate ''fochy '' , robi wszystko zebym poczula sie wspaniale.....jest naprawde dobry ..a ja wciaz sie waham...