Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 23 kraków

Jestem bezrobotna, od 3 lat siedze w domu i prawie nigdzie nie wychodze

Polecane posty

Gość anka 23 kraków

Czasami wjde na rower ale juz nie teraz, nie mam opon zimowych, spacer gdzies po lesie, odludziach ostatnio bylam na zewnątrz 13 wrzesnia moj dzien to pobudka o 7-8 , sniadanie mycie komputer do 15-16 obiad , jakies seriale filmy komputer kolacja mycie spac przyzwyczailam sie do tego i nie szukam jzu pracy

Gość waclaw h
jesteś skrajnym przypadkiem poszukaj pracy w sklepie Kraków ma dużo ofert

Gość anka 23 kraków
rodzice mnie utrzumuja i babcia

Gość anka 23 kraków
nie chce pracowac w sklepie, nie lubie ludzi , denerwują mnie, to ponizająca praca i malo platna bez perspektyw

Gość winter mute
malo platna bez perspektyw] no bo teraz masz perspektywy i kupe kasy :D :P

Gość Koleś z NL
Żeby pracować trzeba: 1.Chcieć 2. Coś umieć 3. Wyjść z domu. Nawet z wykształceniem wyższym nie znajdzie się pracy bez praktyki.

Gość waclaw h
a w markecie na wózku do mycia podług masz urządzenia, których byle ciota nie obsłuży w dodatku ludzie patrza z podziwem - ale zdolna baba! sprzata i na mechanice się zna

Gość anka 23 kraków
jasne, nikt na sprzataczki nie zwraca uwagi, a w wielu miejscach gardzą takimi osobami. Jestem bardzo leniwa to fakt, chcialabym miec kase nic nie robic tylko wydawac, zeby manna mi spadala z nieba, moze jestem troche jebnięta ale co poradzic od dziecka marzylam o luksusowym zyciu , byciu celebrytką, modelką ,aktorka

Gość kskskssk
ile masz lat? 23? i czemu już się poddałaś?

Gość yhvdrthn
modelki i aktorki kurevsko ciezko haruja na to, zeby zarabiac tyle by im 'manna z nieba leciala' :O

jestes leniwa i wygodna, zreujesz na "mamo daj", nie wyobrazam sobie jak mozna miec 23 lata i nic nie robic z wlasnym zyciem. A nic nie robisz bp masz podane na tacy i jedzonko i dach nad glowa. JA nie mam skrupolow do takich osob jak ty, wywalila bym z domu , wczesniej dala jakies ultimatum, jestes jak pasozyt. No chyba ,ze masz jakas chorobe psychiczna wtedy zrozumiem. A skad bierzesz kase , np na podpaski tez od rodzicow, wstydz sie .

"Jestem bardzo leniwa to fakt, chcialabym miec kase nic nie robic tylko wydawac, zeby manna mi spadala z nieba, moze jestem troche j**nięta ale co poradzic od dziecka marzylam o luksusowym zyciu , byciu celebrytką, modelką ,aktorka" Kompletna beznadzieja... jak ktoś już napisał - jesteś pasożytem. Z takim podejściem nic nigdy nie osiągniesz, będziesz sama, biedna i rozgoryczona.

Gość anka 23 kraków
heh ale chyba w fajnym klubie z renomą ;) Nowy Jork , Miami to tak a nie jakas speluna w Polsce :) modelką moglabym byc, zglosilam sie w gmnazjum, oddzwonili zaprosili mnie na rozmowe ale rodzice zabronili mi isc, potem dostalam zaproszenie z innej agencji z poznania to samo. Teraz jestem juz za stara

Gość waclaw h
jak jestes leniwa, masz ambicje, nie pracujesz zapisz się na dzienne studia niepłatne, sa w KRK

Gość u urzedzie pracy
sa kursy bezpłatne finansowane z funduszy europejskich trwaja od 2 do 4 miesiecy kończa sie Certyfikatem wiadomo ze te lepsze sa szybciej rozchwytywane przez bezrobotnych ale sa dostepne jak ktos przypilnuje z najrózniejszych dziedzin średnio co trzy miesiace wywieszaja nowe WARTO isc nic nie kosztuje chociaz na to przydaje sie UP

Gość waclaw h
lub alternatywa babka klozetowa w męskiej toalecie w rynku jak jesteś ładna, zarobisz drugie tyle na napiwkach

Gość anka 23 kraków
no ale kim bede po takim kursie? moze to chamsko zabrzmi ale wole poczekac na spadek niz robic jak oślica za 2000 albo mniej

Gość waclaw h
to zostaje ci płatny sponsoring lub jak wolisz GALERIANKA

Gość ułomna xD
witam Cie Aniu. wiem co czujesz, ja tez nie mam pracy i juz nawet przestalam szukac.. Ostatnio wyszlam z domu tez jakos we wrzesniu. Tak to siedze, wstaje (tyle ze ja nie wstaje rano ) , zjem,. siedze na kompie - przed tv i seriale, pozniej ide spac, przez caly dzien wiadomo jem z nudow. Tez jestem z okolic Krakowa. Jakbys miala ochote popisac daj mi jakies namiary (Gg, maila) :))

Gość anka 23 kraków
ułomna xD - a ile masz lat ? ;) wiem ze takich ludzi jak ja jest duzo wiecej tylko nie chcą sie przyznac siedze na forach i czatach dzien w dzien i widze te same nicki

Gość ułomna xD
mam 19 lat. Nie chce sie pracowac? - wy ludzie nie potraficie zrozumiec drugiego czlowieka.. :(

Gość u urzedzie pracy
no sorry kim bedziesz miec nazwijmy to kolejna specjalizacje w jakiejs dziedzinie lub potwierdzenie dawnych swoich kwalifikacji jezeli dawno nie pracowalas w swojej dziedzinie jak rozmawiam z osobami które taki kurs unijny skonczyły to nie było takiej która by nie potwiedziła ze warto bylo owszem UP posadki nie dał ale poradzily sobie same na rynku pracy i tak niccc nie robisz to rusz sie i zrób taki kurs

Gość
nie kumam jak można mieszkać w dużym mieście i przez 3 lata nie tknąć żadnej roboty.

Gość anka 23 kraków
żaba na odwyku - bo mi sie nie chce ? pracowalam w czasach liceum w wakacje, potem po maturze ale nie mam na to sily, wszystko mnie szybko nudzi

Gość ułomna xD
nie moge zrozumiec ludzi tylko potrafia krytykowac. Jezeli sie siedzi w domu bardzo dlugo pozniej jest coraz bardziej ciezko wyjsc gdziekolwiek