Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pineska1988

Trudna decyzja

Polecane posty

Jesteśmy razem 3 lata. Szczęśliwi,zakochani...Kocham go ogromnie.To ogromne szczęście,że jest nam razem tak dobrze. Oboje po nieudanych związkach.Ja mam 7 letniego syna On 9 letnią córkę. W przyszłym roku planujemy ślub-kościelny.Oboje mamy taką możliwość. Ten ślub ma dla nas ogromne znaczenie. Jest jednak coś co spędza mi ostatnio sen z powiek. Kiedyś uznaliśmy,że nie będziemy mieć dzieci. Mamy już dzieci.Jego córke, mojego syna. Poza tym mój narzeczony uważa,że jest już "za stary na dzieci."( DZIELI NAS SPORA RÓŻNICA WIEKU) I tu zaczyna sie problem...od jakiegoś czasu coraz częściej myślę o dziecku. Ta myśl jest tak silna,że nie potrafię się jej pozbyć. Nie mówiłam mu o tym bo wiem że On nie chce mieć dziecka.Myślę nawet,że boi się tego. Chciałabym mieć z nim dziecko. Kochamy się,możemy stworzyć mu normalną rodzinę,stać nas na to...Bardzo poważnie myślę o rozstaniu. Nie należę do kobiet które wrabiają facetów w dzieci. Chciałabym żeby i on chciał tego dziecka.A skoro chcemy czego innego to czy powinniśmy być razem? Czy powinnam rezygnować z czegoś czego tak bardzo pragne? Kocham go ale nie mam w sobie tak silny instynkt ze nie chę go tłumić...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować