Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paznokietna

dobre żelowe paznokcie - Warszawa

Polecane posty

Gość paznokietna

Dziewczyny, ostatnio, po utracie mojej manikiurzystki trafiłam do dwóch rożnych pan, które żel zrobiły mi po prostu fatalnie, u jednej nie dość ze brzydkie to odchodziły cale u drugiej ładne ale żel odpada płatami. Proszę doradźcie mi kto mi zrobi ładne, solidne żelowe paznokcie, które się po dwóch dniach nie zaczna kruszyc... Do tej pory miałam robione fantastycznie i w głowie mi się nie mieści jak można tak spartaczyć robotę. Nie chciałabym już eksperymentować.

Gość paznokietna
hop hop?> nikt nie ma sprawdzonej manikiurzystki?

Gość paznokietna
Siemianowice Śląskie, jak widzę w osobnymwątku? Jak w temacie widać szukam w Warszawie... poza tym nie osoby, która dopiero się uczy, u takiej osoby już niestety byłam i pięknie zapowietrzyła mi paznokcie, szkoda że grzyb się jeszcze nie zrobił... Żelowe paznokcie do najtańszych nie należą a więc chciałabym zapłacić za jakość u profesjonalisty. Szkoda, że o takiego jak widać trudno...

Gość Paznokietna
Poczytaj więc trochę o warunkach w jakich tworzy się grzyb.. Bardzo chwali Ci się to że chcesz się uczyć i nad tym pracujesz, tylko w ten sposób masz szansę na osiągnięcie świetnych rezultatów. Niemniej jednak nie jestem zainteresowana usługami osoby uczącej się, spójrz, nawet jeśli to tylko drobna kwota to jest to kilka godzin wyjęte z życiorysu (sama pisałas że 4 godziny) przy czym nie mam gwarancji że zel mi za chwilę nie odpadnie. Super że są osoby którym taki układ odpowiada, przecież musisz się na kimś nauczyć natomiast ja w to nie wchodzę. Pokusiłam się o poczytanie wątków w których się udzielasz i widzę że stosujesz dość agresywny marketing lecz jeśli o mnie chodzi-szukam doświadczonej manikiurzystki. I od razu uprzedzam pytanie-nie jestem wypindrzona paniusia, moje paznokcie są straszne ze względu na sprawy zdrowotne a przy moim profilu pracy muszę mieć zadbane dłonie (jestem na widoku) i nie mogę sobie póki co pozwolić na kwarantanne dla własnych paznokci.

Gość Paznokietna
hopne sobie bo nadal szukam :)

Gość Paznokietna
Kurcze naprawdę nie mogę uwierzyć że żadna z pan piszących tutaj nie robi sobie żelu i na dodatek nie ma zaufanego salonu.. Jestem naprawdę w kropce bo moje się krusza kawałek po kawałku..w takich miejscach rzadko jest wydawany paragon więc nawet nie pójdę z 'reklamacją'..

Gość gość
Ja robię od 2 paznokcie w centrum Warszawy przy samych Złotych Tarasach, polecam gorąco! :) Tutaj dużo zdjęć -> www.facebook.com/StylingJW

Gość mira232
Ja chodze do salonu urody Przyjaciółka Przyjaciółki na Duracza. Polecam z czystym sumieniem :)

Gość Edyta1765
Koniecznie zajrzyj do salonu Gnatyshyn na Ursynowie. Ja robię tam paznokcie ale chodzę też do nich do fryzjera. Zawsze wychodzę zadowolona bo manicurzystka, pani Monika, potrafi stworzyć cuda. Na dodatek świetnie się trzymają bo chodzę mniej więcej co trzy tygodnie.

Gość oliwkawarsawa
Dziś byłam na paznokciach żelowych na ul. Chłodnej 15 w Warszawie w Body Spirit Care jestem pod dużym wrażeniem wykonania paznokci. Pełen profesjonalizm, Dokładność. dziewczyna miała fach w reku i precyzje, wiedziała co robi , paznokcie wyszły pięknie. Bardzo dobre produkty, super ceny. Gorąco polecam, numer do salonu 518855252

Ja robię paznokcie w Ambasadzie urody. Tak pięknych paznokietek jak w tym salonie nigdzie w warszawie nie zdołali mi jeszcze zrobić! Maja też fajne zabiegi na twarz itd. Ogólnie bardzo lubię tam chodzić choć nawet na masaż. Dobry serwis, gorąco polecam :)

Gość Karina888
Skuszona dobrymi opiniami wybrałam się do salonu Gnatyshyn. Faktycznie zostałam miło przyjęta, a pazurki robią wrażenie do dziś chociaż od wizyty minęły już dwa tygodnie. Następnym razem postaram się u nich skorzystać też z usług fryzjerskich.

Gość dissi
Chciałam Was dziewczyny podpytać czy zmywacie sobie hybrydy same w domu? Czytałam na http://imperium-kobiet.pl/jak-zmyc-hybrydy.html że potrzebny jest specjalny zmywacz i że ogólnie przebiega to trochę inaczej niż w przypadku zwykłych lakierów.