Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patriota122

Facet/Mąż Wędkarz.

Polecane posty

Witam, mam takie pytanie do kobiet, nie przeszkadzało by wam to że wasz facet jest wędkarzem? Mam na myśli że może całe dnie siedzieć nad wodą wpatrując się w spławik itp?:)

Gość biibibibooo
od czasu do czasu ok, ale nie codziennie

Gość Mnie nie przeszkadza
a co w tym złego? W swoim czasie wolnym niech sobie kij moczy, co mi tam

do autorki. Ty niewiesz co to jest wypoczynek nad wodą i takie wędkowanie.a jesli twój facet siedzi całymi dniami na rybach? To znaczy że nie pracuje.kto go utrzymuje?

Gość Sylwester89
Wędkarze to nudziarze 🖐️ Trzeba być idiotą żeby siedzieć godzinami z kijem nad jakimś bajorem i czekać... a nuż, może jakiś drapieżny zwierz połknie robaka? :O Uważam, że wędkarze to alkoholicy z pokurwionymi żonami, wędkują tylko po to żeby mieć spokój z drącym morde grubasem którego poślubili :O

Uwielbiam siedzieć godzinami nad wodą i gapić się w spławik, albo łowić na sztuczne przynęty. Wędkarstwo uczy pokory chłopcze, cierpliwości i wielu innych rzeczy. Jestem również alkohoikiem, ale to nie reguła wsród wędkarzy:), tu akurat trafiłeś:)

sylwester.-na ryby ja jeżdźe z zonką i uwierz mi że wcale niejest tak ńudno.robimy sobie grila. Muzyczka w tle.spokój. A że coś sie zlapie czy nie.to wisi nam to.

Arecki....jak widzisz Sylwester jest zgorzkniałym frustratem, który nie rozumie i nigdy nie zrozumie tego, ze ktoś lubi robić coś, o czym on nie ma zielonego pojęcia:) i czego nie lubi. Bo jak on czegoś nie lubi, to jest to złe i nudne:)...ale cóż, wpływu na to nie mamy:)

Aiven. Popieram.moja żonka też tego nierozumiała ale jakoś dała się namówić na grila z dziećmi nad wodą.i wtedy jak mialem issć na bok i dałem jej wędke miała branie.nawet niewiedziala jak się wędkę trzyma.ale z moimi podpowiedziami wyciągneła sporego karasia.od tamtej pory na hasło-ryby. Ona pierwsza.

lubie sie pobawic z karasiami:) ale poluje glownie na drapiezniki...szczupak,sandacz, okon

Gość gość
a jak macie męża wędkarza to nie próbujecie z nim łowić ryb?

Gość gość
Nie mam sumienia do łowienia ani jedzenia innych zwierząt. Mąż lubi to jego pasja i dobrze. Ja mam swoje hobby, pasje i też jest dobrze.

Gość gość
według mnie to fajne jak facet ma pasję, ma pomysł na spędzenie wolnego czasu, ja co prawda nie łowię, ale czasem mu sprezentuję jakiś spławik czy coś np. od http://www.expertfloat.pl/

Gość gość
Wędkarz to idealny mąż

Gość gość
Wędkarstwo to niekoniecznie nuda. Przekonałem się o tym ostatnio będąc na rejsie na połwach dorsza, takiej przygody na morzu jeszcze nigdy nie przeżyłem. Świetna zabawa i wyzwanie - dlatego jeśli chcesz zrobić mężowi niespodziankę to jest to idealny sposób - http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/

Gość marysia1987
Mi tam nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie ciesze się, że mąż ma hobby zamiast siedzieć w domu przed telewizorem. Czasami wybieram się z mężem na rybki. Jeszcze jedną zaletą jest to, że nigdy nie mam kłopotu z prezentem bo wszystko co jest związane z łowieniem ryb go ucieszy. Dlatego dostaje ode mnie takie prezenty http://wedkarskikrakow.pl/komplet-przeciwdeszczowy-traper/

Gość MiłowitaWita
Kobiety tylko narzekają na tych mężczyzn, to dobrze że ma zainteresowanie, gorzej jakby nie miał, okaż mu chociaż raz że go wspierasz w tym co robi i możesz mu coś podarować, jakiś spławik, przynętę, możecie też szczerze porozmawiać, jaki to jest problem? http://www.rowery2013.pl/wedkarskie-gadzety/

Gość gość
Jak szukacie dobrego sklepu wędkarskiego to polecam Wam ten sklep - https://www.vimarco.pl/ Kilkukrotnie robilem tak zakupy i ogolnie polecam.

Gość gość
W naszym przypadku jest tak, ze oboje wędkujemy :p jak któraś z was by się zastanawiała gdzie dobre artykuły wędkarskie można kupić, polecam ta hurtownię www.wedkarstwo.fishkon.pl

Gość gość
Generalnie ja dla każdych wędkarzy moge polecić super sklep z akcesoriami www.Iperch.pl , mega przeceny, świetny dobór asortymentu i fachowa obsługa.

Gość gość
Ja sama z mężem wędkuje. Jeżeli też chcecie zacząć, to polecam zaopatrzyć się w jakieś lepsze wędki ze sklepu: www.FishingCenter.pl

Gość gość

Takie hobby u faceta w ogóle mi nie przeszkadza. Mężowi wędkarzowi zawsze łatwo sprawić dobry prezent. Polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy rkbaits.pl Mój mąż wędkarz mówi że tam mają bardzo dobry sprzęt wędkarski.