Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasaeeooowooololooo

Chamska właścicielka

Polecane posty

Mam 19 lat i mieszkam od 3 tyg na stancji. Wlascicielka wczoraj powiedziala moim rodzicom ze jestem grzeczna i nie ma do mnie zadnych zastrzezen... A dzisiaj o 23 jak mylam twarz zleciala na dol i wpadla w jakas furie. Zapytala sie co ja robie z ta woda o tej godzinie na co jej odpowoedzialam ze myje twarz i przeprosilam ja bo nie wiedzialam ze to slychac... A ona rozdarla sie ze obserwuje mnie od tygodnia jak ciagle leje wode a pod prysznicem siedze 10h i cytuje "jutro sie pakuje i spierdalam z tego domu". Czy ona nie mogla wczesniej mi zwrocic uwagi i musiala od razu bluznic? I czy moze mnie po prostu wyrzucic na ulice skoro mam oplacone do stycznia? W styczniu i tak sie wyprowadzam bo tutaj nie mam pralki ani kuchni, ale do tego czasu musze gdzies mieszkac... Co mam jej jutro powiedziec?

Gość 543534543
zapodaj ją do US,

Gość ZagubionaOwieczka
płac jej od litra wody :)

W ogóle to znalazła mój irygator pochwy i strasznie się mu przyglądała :O nie moja wina,że lubię mieć tam czysto i pachnąco :I

Gość 543534543
a masz umowę jakąś/

niestety nie...

Gość 543534543
jesli nie masz dowodu że płaciłas, ani umowy to moze cię wyrzucic bez sensu miec rachunki wlizone, potem to własnie powód do kłótni, ale ona musi miec coś nie tak z głowa

Gość znaczek
postrasz ja ze masz ciocie z urzedzie skarbowym. ja tak raz zrobilam jak chcialam odzyskac kaucje

Jak to tak na lewo bierze kasę i podatków nie odprowadza to koniecznie urzędem skarbowym musisz ją postraszyc! Uświadom ją że uczciwi obywatele płaca podatki i nie życzysz sobie takiego tonu.wyjaśnij jej że jeśli następnym razem będzie miala jakieś zastrzeżenia to ma do ciebie przyjść o normalnej porze i grzecznie powiedzieć. Ja myśłę że jeśli powiesz jej to w kulturalny sposób to zrozumie;)

Gość znaczek
Lenka ma racje. Tylko nie uzywaj zwrotu ''nie zycze sobie'' bo to dziala na ludzi jak plachta na byka. Ale nie daj sie zastraszyc, niech sobie nie mysli ze jestes jakas ,,gowniara'' ktorej moze rozkazywac. Po pierwsze to od poczatku powinna mowic do ciebie per pani. Zauwazylam ze wlasciciele powazniej traktuja wtedy lokatorow. Niby nic a dziala :-)

Gość sjhdbbshbsj
ta baba może jest chora na psychozę. ja kiedyś wynajmowałam stancję i trafiłam na taką, potem dowiedziałam się że ma psychozę. Na początku był ok, kilka dni (ok. tydzień) później się zaczęło. Wlatywała z furią do mnie, a bo to woda leci (człowiek musi się wymyć), a to podłoga skrzypi i co ja odpierdalam z tą podłogą, różne sceny były. Potem bałam się nawet kaszlnąć. W połowie miecha się wyprowadziłam i nawet nie żądałam zwrotu połowy, bo baba była stuknięta po prostu :(