Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

020

JEŹDZICIE NA MARYWILSKĄ W WAWIE

Polecane posty

Gość dertyr
Raz w roku jeżdżę. Ceny niewiele niższe (jeśli niższe) niż w sieciówkach.

a opłaca się kupować? jakiej jakości są te ubrania?

Gość dertyr
Chińskiej.

Dużo chińszczyzny ale można trafić coś fajnego np skórzane buty, torebki. Dużo taniej niż w centrach handlowych. Coś mniej więcej jak kiedyś pod pałacem. Do wyboru do koloru :)

Gość ArekiJarek
byłem 2 razy. Tragedia jeżeli chodzi o męskie rzeczy. Nie ma prawie nic, a to co jest to w sam razy na Gorączkę sobotniej nocy w wiejskiej dyskotece.

a co wy myślićie że w sieciówkach to extra rzezcy są. tam sę za markę płaci a koszt wytworzenia takiej bluzki to 10 zł a płacicie 10 razy tyle

Gość GretaBarbo
tylko chodzi o to, że ceny są tam niemal identyczne jak w sieciówkach w CH. Bo przecież wiadomo, że HM, Reserved czy inna Zara wszyscy szyją w Chinach, Indiach i Bangladeszu. A jak kupisz w sieciówce to oddać czy wymienić możesz w dowolnym innym sklepie sieci i nie trzeba się wlec na Marywilską i użerać z Wietnamczykami :) Ostatnio jak byłam szukać kurtki nie było mojego rozmiaru na wieszaku, więc pytam żółtego czy może mi pokazać mój rozmiar, a ten do mnie: A kupisz bo muszę z kartonu rozpakować? Noż kurva. Jak idę do sklepu to nikt mi łaski nie robi że zmierzę kilka modeli i wyjdę nie kupując żadnego

Na Marywilskiej nie tylko są chińczycy ! Są rzeczy z Włoch, z Turcji. Bardzo oryginalne i fajne. W sieciówkach jest chiński chłam za duże pieniądze :(

Gość dertyr
Dokładnie tak jak pisze Greta. W dodatku dojazd tam do dupy. Co do jakości to w TESCO jakość jest 10 razy lepsza, bo bawełna jest indyjska, turecka, pakistańska, a nie chińska. A ceny często niższe niż na Marywilskiej. Komfort zakupów też lepszy. W ciągu 30 dni zwrot bez podania przyczyny, jeśli rzecz jest nieużywana. A na Marywilskiej jak kupisz no to nawet jeśli bym znalazła Wietnamczyka, u którego kupiłam i przyjąłby zwrot to mi by się po prostu nie chciało tam jechać.