Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondas_Kraków

Polki są nawet ładne z twarzy ale...

Polecane posty

Gość Blondas_Kraków

płaskie tyłki,małe piersi i otyłość to ich największe kompleksy.

Gość kora82
Ciekawe czy wyjechales poza granice naszego kraju. Bo tylko wtedy mozna docenic nasze kobiety. Ja sporo zwiedzilalam i mam porownanie i naprawde uwazam ze Polki sa bardzo ladne. Słowiańska uroda góra.

Gość taki jeden facet 28
Ja 7 lat temu po powrocie z wysp obcałowałem wszystkie koleżanki. Polki są ładne i mają do tego taką skromność , klasę. Angielki są w większości krzykliwe ,rozwydrzone ,a do tego nie grzeszą uroda ,a mają się za nie wiadomo kogo. Dlatego Polki na wyspach mają takie branie nie dość ,że ładne to jeszcze nie drą tak pyska ,są pracowite , pomocne , kochane ;]

Gość Blondas_Kraków
I do tego te duże nosy.

Gość Blondas_Kraków
A dupa gówno cycki :)

Gość trelka2000
"płaskie tyłki,małe piersi i otyłość to ich największe kompleksy." Kompleksy to chyba masz ty, wyjedź po za granicę to docenisz. Zresztą może ty taki szkaradny, pewnie brzuchol wielki, zero mięśni, nie zadbany i zakompleksiony to wymówki szukasz, że dziewczyny takie siakie i owakie? Albo ciekawszych nie potrafisz przyciągnąć

Gość wez5675
pewnie naogladal sie zdjec wyretuszowanych w internecie i mysli ze takie istnieja naprawde ;D Polki sa bardzo piekne ale Meksykanki czy Wenezuelki takze.I przypominam ze one maja tylki i to nie male!