Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Masakraaa :(

Chciałam żeby "chodził jak w zegarku..." A teraz chcę go odzyskac :(

Polecane posty

Gość hehehe nie no teraz
to dojebałaś! ja sie opamiętałam... ta faktycznie.

Gość kiziziziziz
Dlaczego jestes taka dziecinna i niedojrzala?:(

Gość Chrobotek Reniferowy
Trzeba było się opamiętać 2 miesiące temu. "Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe" - znasz takie powiedzenie? :S

Gość kiziziziziz
Facet musialby miec siano w glowie, zeby wracac do takiej osoby jak Ty. Nawet dobry seks i jedrne cycki Cie nie uratuja:(

Droga Autorko, może i zależy.. ale co z tego? Spaprałaś sprawę wręcz pokazowo. Zachowaj się więc choć teraz jak osoba dojrzała i daj chłopakowi spokój. Spaliłaś za sobą mosty..

I jeszcze mi wypomniał to, że kiedyś jak się opiłam to się z nim kłóciłam strasznie i w toalecie jego przyjaciółka zapytała mnie po co z nim jestem a ja odpowiedziałam "bo jest przystojny":O Ale byłam pijana.... ona wczoraj już nie wytrzymała i mu to powiedziała to też wpłynęło na niego bo jak można być z kimś tylko dla wyglądu... ale tak nie było po co ona mu to powiedziałą głupia idiotka....

Gość alecooztego
jedz do niego!

Gość drugie dno
to się nazywa kuurewski charakterek.

Gość kiziziziziz
Nie masz jeszcze 20 lat, wiec staram sie Ciebie zrozumiec. Nastepnym razem bedziesz juz madrzejsza i bedziesz pamietac o zlotym srodku. Skrajnosci koncza sie nieszczesciem :(

ja się wszystkiego wyparłam a on, że żadne moje słowa nie mają dla niego znaczenia... prosiłam żeby wszedł a nie pożałuje a on, że nie ma mowy nie chce wchodzić po co... ja ryczałam a on mówi: Dobra idź już do środka, uspokój się ja spadam. jak jechał to jeszcze wyszłam na drogę myślałam że się wróci....

Gość Aparat007
Rozwies plakaty w Polsce i zrob banery w internecie, ze Cibeie nalezy omijac z daleka, a najlepiej szerokim lukiem. Co za psych.

Głupią idiotką to jestes tutaj ty! Traktowałaś go jak śmiecia, a twierdzisz ze ci na nim zależało. Bardzo dobrze zrobił, aż dziwne, że tak późno.

Gość Aparat007
Idz do psychiatry kobieteo i to czym predzej.

Gość alecooztego
i tak dlugo wytrzmal.. 2 miesiace O.o . Ja jestem z moim facetem poltora roku, ale odejrzewam , ze jak przez tydzien bym sie tak zachowywala to by mnie kopnąl w dupe.

Gość diviannna
sorry ale masz zryty beret, dobrze ze chlopak cie kopnal w dupe i znalazl sobie inna dziewczyne. a ty pewnie gdyby on tego nie zrobil to dalej bys swirowala a tak to wiesz na przyszlosc zeby normalnie sie zachowywac a nie jak rozkapryszona ksiezniczka,

Gość egfewt
No, ma na pewno na mysli,ze nauczylo go to dokladnie to, co Ciebie Twoj poprzedni zwiazek i tak sie to koło toczy ;)

Gość kiziziziziz
A ja z szacunku do autorki mysle, ze nie jest tak glupia jak sie tutaj przedstawila, tylko sie nudzi teraz i taka sobie prowokejszyn napisala :)

Ja się zapytałam czy mnie kocha a on, że go z tego szybko wyleczyłam a wtedy ja, że go kocham a ja w śmiech...........

Ale dlaczego 2 miesiące chciał i jedno wydarzenie przesądziło.... ja wiem, że zrobiłam źle chciałabym dostać drugą szansę i naprawi c wszystko...

Gość kafe obserwator
Masakraaa :( Ty jesteś jakąś dyktatorką i do związku się nie nadajesz, a co najwyżej na treserkę do cyrku. Szkoda, żeby sobie chłopak marnował z Tobą życie. Niech sobie ułoży życie z kimś, kto go kocha, bo Ty go nie kochasz, nawet jeśli Ci się tak wydaje. Albo po prostu nie dorosłaś do związku i miłości. Ja taką dziewczynę bym z miejsca rzucił i więcej bym nic nie chciał mieć z nią wspólego.

Nie próbuj więcej kontaktować się z nim. To już Ci nie pomoże. Na siłę nikogo nie zatrzymasz. Daj sobie czas i przemyśl całe swoje niewłaściwe postępowanie.

A na sylwestra zanas zapłacił w lokalu gdzie mieliśmy iśc i pytałam co z sylwestrem a on, że ma z kim i śc żebym się nie martwiła kase i tak on płacił więc nic mi nie jest winny w tym względzie.

Gość kiziziziziz
Na prowokejszyn wskazuje m.in. fakt, ze nijak nie odnosisz sie do tresci wiadomosci kierowanych do siebie, tylko bijesz swoja piane :D:D 🖐️ ooooo Ludzie! Nie ma sensu z autorka pisac :)

2 miesiące znajomości.. i miłość? :| Ojj, niewiele Ty chyba uczuciach wiesz.. Widać, że jesteś strasznie niedojrzała.

Gość kiziziziziz
Dziewcze ma nascie lat i tworzy jeszcze niezbyt udane prowokejszyn. Trzeba wybaczyc, przed swietami :D

Ach, to już szkoły mają lekcje skrócone? Echh, nędza.. :P