Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komplement?

czy to komplement?

Polecane posty

Gość komplement?

JEżeli wasz stały partner powiedziałby wam, że "obciągacie najlepiej na świecie" To przyjęłybyście to jako komplement? Bo ja mam mieszane odczucia. Dziwnie się poczułam jak to usłyszałam.

przecież dla jednej kobiety jest to komplement a dla drugiej obraza. Widocznie dobrze obciągasz... Czy może miał powiedzieć: najlepiej ssiesz moje przyrodzenie ? Też mógł. Wszystko zależy od waszych relacji.

Gość dfrtyuh
Facet z kompletnym brakiem wyczucia. Najwyżej nadaje się na disco-polowego jebakę a nie partnera do bycia razem dłużej niż tydzień. Chyba, że Ci tylko o to chodzi. A ha, mówisz, że to jest stały partner? Boże, z kim ty chcesz związać swoja przyszłość?

Gość phi!
No to chyba powinnaś go zapytać co miał przez to na myśli.. różnie można to odebrać jak też różna może być przyczyna tego co powiedzial...

Oj juz nie przesadzajcie:O a jak mial jej powiedziec: kochanie bardzo sprawnie umieszczasz moj czlonek w Twoich ustach? Dla mnie takie slowa to komplement, lepszy jest juz tylko ten, ze rzne sie zawodowo jak dziwka:classic_cool:

Gość dfrtyuh
A może taka opcja: nic nie mówić o tym. Wiadomość, jakże radosną, zachować dla siebie i cieszyć się tym, że ma się wspaniała partnerkę w tym temacie. Nie uważacie, ze tak byłoby lepiej?

Gość dfrtyuh
A co, coś nie tak ze mną?

Zielonka 🌼 Autorko, to żadna ujma i jest to normalne. Kobieta świadoma swojej atrakcyjności i wartości nie poczuje się urażona nawet, kiedy zostanie nazwana w trakcie bzykania suką. Bo to jest tylko zabawa. Prawda Zielonka? :-)

Gość dla kogos kto
jest lata razem to normalne, ja swojej mowie ze obciaga jak najlepsza dziwka na swiecie

Nie, ale powiedz, ktora kobieta nie lubi komplementow? Ja po 10 latach zwiazku jeszcze ciagle rozplywam sie jak slysze: w zyciu nie myslalem, ze jakakolwiek kobieta bedzie mnie tak krecila po tylu latach zwiazku :)

Gość dkjskdjs
zielonka twój mąż mówi tak jak chce kolacje?czy żebyś wreszcie wyprała jego brudne skarpetki?:D

Gość dkjskdjs
wiesz zielona to cholernie dziwne, bo flirtujesz z obcymi facetami z kafe, zalisz sie na meza, rozsylasz foty cyckow a mimo to probujesz wszystkim pokazac jak to u ciebie zajebiscie w zwiazku i jak bardzo krecisz swojego faceta:D jesli tak by bylo to po hoj jestes tu i żalisz sie że mąż woli mecz niż ciebie?

Gość dfrtyuh
Zielona, ja z dłuższym stażem małżeńskim, swojej żonie również nie szczędzę komplementów. Może nawet odważył bym się powiedzieć, że świetnie obciąga ale nie że najlepiej od dotychczas obciągających (nawet tych sprzed małżeństwa).

Gość dla kogos kto
bo jak miala 19 lat kiedy sie zwiazala to moze juz jej dlugo i mimo ze maz sie nia podnieca to by chciala nowego kutasa chociaz na chwile

Gość dkjskdjs
to pomyśl zielonka i wróć jak będziesz znała odpowiedz chyba, że dla Ciebie to za trudne?

Gość dkjskdjs
a to ktoś zmuszał do wiązania w wieku 19 lat? na tym polega wierność i miłość, że nawet po 50 latach nie myślisz o obcych kutasach

Gość jestem kobietą i
dla mnie to normalne. To był przecież komplement, a Ty już czujesz się urażona nie wiem o co...? a nie uraża Cię obciąganie Twojemu facetowi? przecież to uwłaczające godności kobiety,może w ogóle nie uprawiajcie sexu bo może przypadkiem nazwać Cię w trakcie suko, bo bedzie myślał, że to Cię kręci :o

Nie, nigdzie nie ide, postanowilam tu zostac i nadal irytowac Cie swoja osoba:D Musze byc zajebista skoro sie mnie czepiasz, nie od dzis wiadomo, ze nie jestem tu jedyna mezatka wysylajaca zdjecia cyckow, a bijesz tylko do mnie🌼 A widziales te moje slynne cycki? Pomyslales/as kiedys, ze moze w rzeczywistosci nikt ich nie widzial?

Gość dkjskdjs
nie mówi się "bijesz do mnie" tylko "pijesz do mnie":D-idiotka:D tak jesteś zajebista i dlatego się czepiam:D teraz ci lepiej?

Gość dla kogos kto
dajcie jej spokoj jest ok:-)

Gość komplement?
No to fakt, obydwoje preferujemy raczej ostrzejszy seks i jest nam nieziemsko. Tylko akurat nie spodziewałam się tego usłyszeć, bo do tej pory mówiliśmy sobie takie rzeczy w trakcie, a to zostało powiedziane po wszystkim i jakoś tak dziwnie mi się zrobiło :)

Tak, dziekuje:)👄 Czyms trzeba zablysnac, jedni slyna z bycia inteligentynmi, drudzy kompletnymi kretynami, wazne, zeby o mnie pisano tak duzo jak to mozliwe:D

Gość 4DA5
pilll nie:( już dziś rano rzygałem:(jeszcze raz:(nie, nie pokazuj:(

Gość dkjskdjs
dobra schodzę z ciebie zieloniutka🖐️ verka jest fajniejsza:)ty jesteś za głupia nawet na taka tyrke🖐️